{ads}

HIDE

Viimased

latest

Optiline illusioon: leia pildilt noor naine

  Ilmselt meeldivad paljudele sellised mõistatused, mis panevad meid nuputama ja tõestavad, kui hea on meie vaatlemisoskus. Meid huv...

 

Ilmselt meeldivad paljudele sellised mõistatused, mis panevad meid nuputama ja tõestavad, kui hea on meie vaatlemisoskus. Meid huvitab ju leida seda, mis on peidetud ja pilgu eest varjatud. Juba sellepärast huvitavad optilised illusioonid nii palju inimesi.

Tänane test on just selline, mis pakub võimalusi panna proovile oma vaatlemisoskust. Ja see test ei ole just kõige kergemate killast. Tegelikult on ainult 5% inimestest võimelised leidma 10 sekundi jooksul allolevalt pildilt noore naise. Kui sina oled üks neist inimestest, siis on sul erakordselt hea vaatlemisoskus.

 

Oled valmis? 

 

Sellel pildil näed sa ühte meest, kes on millegi peale mõtlemas või millestki unistamas. 


 

Ent pildil on peale selle mehe veel midagi.

Kusagil selle pildi sees varjab end üks noor naine. Sina pead ta üles leidma. Kui sa suudad ta üles leida 10-sekundi jooksul, siis oled sa väga tubli. Kui see aga nõuab sinult rohkem aega, siis ära muretse, see test ei ole tõesti lihtne ja noort naist ei ole kerge pildilt näha.

 

Vaata tähelepanelikult kõiki detaile.

 

 

 

Kas sa leidsid? 

 

Kui see on liiga keeruline, siis siin on sulle mõned vihjed.

Vaata tähelepanelikult näojooni. Mehe näojooned varjavad midagi. Sageli on need just väikesed detailid, mida me kohe esimese hooga ei märka. Vaata näo paremat poolt.

Kui sa ikka ei leidnud, siis vaata pildilt vihjet.



  Mehe ninast joonistub välja noore naise profiil selja tagant vaadatuna. Vanema mehe lõug aga on noore naise õlg, millest ülespoole kael, seejärel kogu ninast moodustub noore naise profiil selja tagant vaadatuna.

 

See ei olnud just kõige lihtsam pilt, ega ju?  

 

Elus on nii palju asju, mida me kohe esimesel pilgul ei näe ja alles hiljem märkame.

 



Kommentaare ei ole