{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millised on Jäärade vähem meeldivad küljed (aga nad meeldivad meile ikka hoolimata sellest! )?

     Jäärad võivad tegelikult olla väga meeldivad, kui nad ainult seda tahavad ja natuke pingutavad. Tegelikult on nad nagu k...

 


 

 Jäärad võivad tegelikult olla väga meeldivad, kui nad ainult seda tahavad ja natuke pingutavad. Tegelikult on nad nagu kõik teisedki, oma heade ja halbade külgedega. Tavaliselt ei taha keegi aga tunnistada oma halbu külgi, see aga ei tähenda nagu neid olemas ei oleks. Mõnede inimeste halbu külgi aga on teistel päris raske taluda, eriti hästi peab see paika Jäärade puhul. Sest ta lisaks kõigele ei tunnista oma vigu ega lepi kriitikaga - isegi, kui tegemist on ainult heade nõuannetega. Ta on impulsiivne, autoritaarne, lausa egoistlik.


1. Ta ärritub üsna ruttu

Ta on ambitsioonikas karjerist, kes tormab elus edasi oma eesmärkide suunas. Tal on palju häid omadusi aga kui ta neid kontrolli all hoida ei oska, muutub ta impulsiivseks. Ta on hästi kangekaelne. Ta võib olla ühel hetkel täiesti rahulik ja juba järgmisel vihastada nii, et maa väriseb. Temaga peab alati väga ettevaatlik olema, sest ta võib vähimatki asja väga halvasti võtta ja seejärel on juba raske teda rahustada. 

 

 


2. Ta on agressiivne

Me juba hoiatasime sind, et parem on mitte teda ärritada. See, et ta vihastab, polegi nii üllatav, kui võtta arvesse asjaolu, et teda valitseb sõjakas planeet Marss.

Oma loomuselt on Jäär aus aga otsekoheselt aus. Ka seda head omadust peab ta õppima kontrolli all hoidma. Vastasel korral võib sellest aususest ruttu saada taktitunde puudumine ja teistele haiget tegemine. Sest Jääral on kalduvus öelda sulle täpselt seda, mida ta mõtleb ja ilma valimata. Kui sa peaksid temaga vaidlema, siis ütleb ta sulle kindlasti kogu tõe välja, mis ta sinust arvab (nõrganärvilistel on parem eemale hoida).


3. Jäär on impulsiivne ja kulutaja

Ta ostab palju ja valimatult - mis puutub rahasse, siis võib ta sellega ümber käia üsna mõtlematult. Selles suhtes on ta üsna ettevaatamatu. Aga see ongi tema puhul normaalne, sest ta tegutseb enne ja mõtleb alles hiljem (kui üldse!). Ta ei muretse ette tuleviku pärast ja kulutab sellepärast ilma lugemata. Kui ta midagi tahab, siis leiab ta vahendi, kuidas seda saada. 

 

 


4. Ta on tõsine konkurent ja pidevalt võistlemas

Oma hingelt on ta sündinud juhtima ja ta teeb kõik, et jõuda oma elus kõrgele. Ta tahab alati olla teistest parim. Tal on võistlejahing hästi välja arenenud ja see tähendab, et kaotusi ta ei tunnista. Ta teeb kõik, et oma tahtmist saada ja ei tunne südametunnistuspiinu, kui peab tippu jõudmiseks teisi oma teelt kõrvaldama. Ta on autoritaarne ja konkurents sinuga pakub talle vaid lõbu.


5. Ta on kannatamatu loomusega

Ta ei oska oodata. Kui ta midagi tahab, siis nüüd ja kohe. Kui asjad ei lähe piisavalt ruttu tema arvates, siis muutub ta närviliseks. Ta ei mõtle ja leiab, et kõik peabki tema tahtmist mööda minema. Ta arvab, et teised on tema teenistuses ja peavad tema tahtmist täitma. Parem on mitte talle vastu hakata, sest vastasel korral võib ta üsna valusalt haiget teha.

Kommentaare ei ole