{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kui suhe on halb: äkki oled sina ise selle põhjuseks?

  ...

 
Foto : unsplash / Priscilla Du Preez

Millised märgid viitavad sellele, et sina oled see inimene, kelle pärast teie suhe on halb? 

 

Sa pead ennast paremaks ja tähtsamaks

Ja see on väga halb. Need inimesed, kes peavad end teistest paremaks, rikuvad ise oma suhteid, sest teised on nende arust teisejärgulisel kohal. Selliste inimeste käitumisharjumuste hulka käivad silmade pööritamine, sarkasmi kasutamine või siis üleolev suhtumine. 

 

Sa mängid teise inimese tunnetega

Igasugune manipuleerimine on väga halb märk. Valetamisel ja manipuleerimisel ei tohiks suhtes kohta olla. Ja selle asemel, et rääkida, tekitad sa teises süütunnet, süüdistad teda selles, et ta on hulluks läinud või kannatab luulude all. 

 

Sul on enesekindlusega probleeme

Sul on puudu enesekindlusest ja see peegeldub ka sinu suhetes. Sa ei usalda ennast ega teisi ja mõtled tihti üle. Liigagi palju. Sul on tunne, et teine inimene jätab su ühel hetkel nagunii maha, et teie suhe ei toimi jne. 

 

 

 

Sa ähvardad teda maha jätta

Iga kord, kui te tülitsete, ähvardad sa minema minna ja teda maha jätta. See ei ole normaalne. Sest see ei lahenda teie probleeme. Kui sa tahad lahku minna, siis tee seda, ära ainult ähvarda.

 

Sa ärritud liiga ruttu

Kui sa ärritud pisiasjade pärast, siis on see märk sellest, et sul on psühholoogilisi probleeme. Kui iga märkus sind ärritab, kui sa kõike valesti tõlgendad ja solvad oma partnerit igasuguste nimedega, siis peaksid sa end ravima. 

 

Sa mõtled ainult iseendale

Enesekesksed inimesed on need, kes mõtlevad eelkõige iseenda ja oma soovide peale ega tunne end süüdi, kui nad on teisele inimesele halba teinud. 

 

 

 

Sa ei tea, mida sa õieti tahad

 Sa ei ole valmis pingutama oma suhte pärast, sa ei tea, mida sa sellest suhtest õieti tahad. Sa võid täiesti edukalt järgmisel päeval minema jalutada. Mitte keegi ei taha veeta oma elu teist inimest oodates. 

 

Sa ei taha probleeme lahendada ja eelistad põgeneda tülide puhkedes

Elus ei lähe kunagi kõik hästi, ikka tuleb ette tõusude ja mõõnade aega. Kui sa aga väldid probleemide lahendamist ja ootad, et asjad ise laabuksid, siis ühel hetkel saab karikas täis. 

 

Sa ei näita oma tundeid välja

Kui sa ei oska näidata välja oma tõelisi tundeid, võid sa teha oma suhtele palju halba. 

 


 

Kommentaare ei ole