{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millal on sellel aastal kõige rohkem õnne?

Foto : unsplash / Joe Caione    Aasta algus on olnud emotsio...

Foto : unsplash / Joe Caione

 

 Aasta algus on olnud emotsionaalselt väga raske. Me kõik loodame, asjad juba varsti muutuvad paremuse poole. Selleks aga, et teada saada, millised perioodid sellel aastal kõige rohkem õnne toovad, vaatame, mida ütlevad astroloogid. 

Tõenäoliselt vajab kogu maailm hetkel rahu ja natuke õnne. 


Õnne planeet Jupiter

Jupiter on õnne, jõukuse ja edu planeet. 

Hea uudis on see, et Jupiter on kiiretest planeetidest: tal on vaja ainult 12 kuud selleks, et teha sodiaagirattale tiir peale ning tänu sellele toob ta head õnne kaasa kõigile üsna sageli. Kuidas on lood aga sellel aastal? 

Kuni 11. maini on Jupiter Kalade märgis, see aga peaks tooma kaasa head õnne, armastust ja raha kõikidele Kaladele. Sama kehtib ka Jäärade kohta. Lisaks sellele toob lisaõnn kaasa Jupiteri-Veenuse konjunktsioon. 

 

 


Aprill pole enam kaugel ja head uudised on meid ootamas! 

Ja see on väga hea, sest me kõik vajame seda. Jupiteri-Veenuse konjunktsioon leiab aset täpselt 30. aprillil, tegemist on väga hea perioodiga jällegi kõikide Kalade jaoks. 

Üks teine tähtis sündmus, mis seda aastat märgib, on Jupiteri ja Neptuuni konjunktsioon Kalades, mis leiab aset 12. aprillil. Erinevalt Jupiterist läheb Neptuunil aga 164. aastat selleks, et teha sodiaagirattale tiir peale, seega leidis selline konjunktsioon Kalade märgis viimati aset 1856. aastal, seega on tegemist erakordse sündmusega. 

See peaks meile kõigile aga head õnne ja lootust parema tuleviku jaoks kaasa tooma. 

Kõige rohkem muidugi Kaladele, kellele toob planeetide seis ilma vähimagi kahtluseta kõige rohkem head õnne ja edu kaasa. Aga samuti lõikavad head kasu sellest perioodist Skorpionid, Vähid, Kaljukitsed ja Sõnnid, kelle elus on algamas väga hea periood, mis jääb mitmeks kuuks kestma, kuni Jupiter liigub edasi Jäära märki. 

 

 


Millised perioodid toovad sellel aastal kõige rohkem õnne? 

Lisaks aprillikuule, mis toob kõige rohkem õnne, toob 11. mai periood ja 26. oktoobri aeg head õnne kõikidele veemärkidele.

Aga ära muretse, kui sa pole veemärgi all sündinud, ei tähenda see sugugi nagu jätaks hea õnn sind maha. Jupiteri ja Marsi konjunktsiooni ajal 30. mail Jäära märgis, toob õnne kaasa kõikidele tulemärkidele, kelle elus võib alata uus ja parem aeg.

Aasta teine pool toob head õnne tulemärkidele ja Kaksikutele ning Veevalajatele, kui Jupiter jõuab Jäära märki. See periood on väga hea selleks, et tegeleda oma plaanidega ning viima oma unistusi ellu.

Maamärke saadab aga hea edu 5. juulist kuni 21. augustini. Marss on siis Sõnni märgis ja toob kaasa maamärkidele palju häid võimalusi nii era- kui tööalases elus.

Alates 20. augustist saadab hea õnn kõiki Ambureid, kui Marss jõuab Kaksikute märki. 



Kommentaare ei ole