{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : märtsi keskpaik toob kaasa muutusi

  Foto : unsplash / Roman Datsiuk Tõenäoliselt võivad paljud...

 

Foto : unsplash / Roman Datsiuk

Tõenäoliselt võivad paljud praegusel hetkel kinnitada, et midagi on valesti. Ja see miski on see, mille pärast sul puudub motivatsioon, mille pärast sa ärkad hommikul segaste tunnetega ja mille pärast sa tunned oma hinge põhjas pettumust. See miski on see udu, mis mõjub rusuvalt ja ei lase näha enam selgelt. Tahaks kohe kõigele käega heita. 

Me kõik igatseme muutuste ja heade uudiste järele. Me kõik tahame uskuda sellesse, et imed juhtuvad meie ümber täna ja homme. 

Tuleb ka ära märkida, et märtsikuu on sageli olnud raske. Märts on muutuste kuu, sest talv peab tagasi astuma ja tegema ruumi kevadele. Kevad toob kaasa uue energia aga sinna on veel natuke aega. Praegu oleme me kahe aastaaja vahel ja see tekitab segadust. Ükskõik, mis tähtkujus sa ka sündinud ei ole, tõenäoliselt tunned sa mingit sorti paigalseisu oma elus praegusel hetkel. Pinged kasvavad, vestlused muutuvad närvilisemaks, närvid on aga pingul. Kas tuleb tuttav ette see olukord? See on täiesti normaalne. Aastaaja vahetus mõjub natuke kurnavalt hingele ja planeetide seis ei muuda olukorda paremaks. 

 

 

Igal aastaajal on oma energia ja oma rütm. Talv on külma ja pakase aeg. Talvel on hea olla kodus soojas, hoolitseda rohkem enda eest ja unistada. Kevad on aga ärkamise aeg. Nii nagu loodus ärkab ja lilled hakkavad õitsema, tekivad ka uued mõtted, ideed ja plaanid. Koos sellega tekib soov välja minna, võtta taas ühendust tuttavatega ja vaadata, kuidas teistel läheb, huvituda rohkem teistest ning teha uusi plaane. Märtsikuu aga on jagatud kahe aasta kõige tähtsama aastaaja vahel. 19. veebruarist kuni 20. märtsini peesitab Päike Kalade märgis. Kalade märk on aga sodiaagiratta viimane, uus astroloogiline aastaring algab koos Jäära märgiga. 

Kalad on suured unistajad oma elus. Kalade energia võib panna meid kõiki rohkem unistama, nägema kaugemale ja valmistuma uueks astroloogiliseks aastaks. Nad annavad meile kaks võimalust: jätkata samas vaimus nagu madu, kes salvab oma saba või tulla sellest nõiaringist välja, tõusta kõrgemale, muutuda paremaks ja tugevamaks ning avada uus lehekülg. See uus peatükk algab siis, kui Päike jõuab Jäära märki. Jäär on sodiaagiratta kõige esimene märk, Jäär on tulemärk, kes teeb kõik uueks. 

Jäär on see, kes külvab kõige esimesed seemned. Ta on ettevõtlik ja aitab meil oma plaane ellu rakendada, lõpetada see üksluine elu, vabaneda takistustest ning liigutada mägesid. Jäär ei taha niisama istumist, Jäär tahab tegutsemist. 

 

 

Ja selle kõige tõttu ei ole praegune periood kõige lihtsam. Paljud võivad tunda segadust, ühelt poolt tahaks jääda koju ja olla rahulikult sooja teki all, teiselt poolt tekib suurem vajadus tegutsemise järele ning ehitada üles parem tulevik. Sellepärast on märtsikuu keskpaik segadust tekitav paljude jaoks. Me ei tea õieti mida teha, mida mõtelda ja kuidas tegutseda.

See olukord on veelgi segasem tänu sellele, et ka Kuu tuleb segadust tekitama omalt poolt. Ja jällegi, olenemata sellest, millises tähtkujus sa oled sündinud, kõik sodiaagimärgid peaksid tundma Kuu mõju. 14 - 16. märtsini viibib Kuu Lõvi märgis. Lõvi aga on otsustanud kaitsta oma huve. Ent ta ei tee seda arglikult ega tagaselja, vaid õiglaselt ja lojaalselt. 

Sellel ajal võid sa tunda soovi võidelda parema tuleviku pärast või siis lüüa hoopis kõigele käega, hakata teistmoodi tegutsema või valida endale teine tee. Kuldset keskteed pole lihtne leida. 

Reedel, 18. märtsil tõuseb taevasse täiskuu. Just siis on Kuu mõju kõige tugevam. Kuu läbib Neitsi märgi ja kutsub meid looma korda oma elus. Kui kuni praeguse hetkeni tundsime me segadust oma elus ega teadnud, mida kõikide oma plaanidega õieti peale hakata, siis täiskuu aitab kõike korda seada. Ta annab meile selget mõistust, et tegeleda ainult heade projektidega.

Olge rõõmsad ja kõik läheb hästi. 


Kommentaare ei ole