{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop - 5. märts : astroloogide sõnul on tegemist imede päevaga

  Foto : unsplash / Ben White See laupäev, 5. märts, peaks t...

 

Foto : unsplash / Ben White

See laupäev, 5. märts, peaks tooma kaasa suuri imesid astroloogide sõnul. Ja seda tänu Päikese ja Jupiteri praegusele konjunktsioonile ehk ühendusele ning tänu positiivsele energiale, mis peaks tooma kaasa palju head õnne. Päikese ja Jupiteri kohtumine peaks olema nii võimas ja tugev, et astroloogid kutsuvad seda päeva Imede päevaks. 

Päike sümboliseerib jõudu ja elu, Jupiter aga õnne, lootust ja optimismi. 

Mida sellel päeval aga teha? Sa ei saa lihtsalt oodata, kuni imed hakkavad sinu ümber juhtuma, sa pead ise tõmbama head energiat ligi, keskendudes sellele, mida sa tahad ja mitte sellele, mida sa ei taha. 

 

 

Tänane päev on kõige parem selleks, et uskuda, loota ja armastada. Saada oma kõige suuremad soovid universumi poole teele ja usu kogu oma hingest, et kõik just nii läheb nagu sa seda soovid. 

Sellel aastal valitseb Imede päeva Kalade märk ja see peaks tooma suuremat õnne kaasa kõikidele Veemärkidele (Vähk, Skorpion, Kalad). See aga ei tähenda sugugi nagu ei täituks teiste tähemärkide soovid. Meil kõigil on täna rohkem õnne, kui teistel päevadel. 

Uskuge imedesse! Muuda oma meeleseisundit, mõtle rohkem armastusele ja headusele, kui hirmule ja kartusele. Unusta oma mured, usu sellesse, et kõik läheb hästi. Selleks, et imed hakkaksid juhtuma, pead sa tegema esimese sammu ja tulema välja oma mugavustsoonist. Nii lihtne on ennast haletseda ja oodata, et asjad muutuksid, teine asi on nurgast välja tulla ja elada enda ja teiste pärast. 

 

 

Nagu öeldud, leiab Päikese ja Jupiteri kohtumine aset Kalade märgis. Kalad on aga empaatilised, kaastundlikud ja aitavad meil oma hingevalu ravida. 

Kalade energia muudab meid veelgi kaastundlikumateks. Juhi oma energiat heade ja positiivsete muutuste poole. Ära mõtle sellele, mida sa ei taha. Loodame, et see Imede päev aitab leevendada valu ja pingeid ning toob meile kõigile õnne.

Kommentaare ei ole