{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test: Vali üks kujund ja vaata, mis see sinu kohta räägib

    Aju ja neurosüsteem on põnev, mille avastused ja võimalused on lõpmatud. Igal inimesel on oma käitumismudel ja olek, mis on suur...

 

 

Aju ja neurosüsteem on põnev, mille avastused ja võimalused on lõpmatud. Igal inimesel on oma käitumismudel ja olek, mis on suuresti mõjutatud tema mõtlemisviisist. Inimese mõtlemisviis mõjutab üldist elu ja igapäevaseid valikuid. Need valikud omakorda võivad paljastada omakorda inimese mõtlemisviisi ja näitavad, kuidas tema aju töötab.
 


Iga inimese meel töötab erinevalt. See, mis tundub külgetõmbav ja meeldib osadele, võib tunduda kaootiline ja stressirohke teistele. Mõistmine, kuidas inimese meel toimib, aitab meil paremini suhelda nendega, kes meid ümbritsevad.


1 kujund: lihtsus ja selgus
 

See esimene kujund on pigem lihtsate killast. Ta näitab mitmeid erinevaid külgi ja tema mõõtmed ühtivad, et moodustada selge kujund. Kui sa selle kujundi valisid, siis tõenäoliselt tõmbab sind lihtsus elus. Su meel on tehtud selleks, et aru saada, probleemidele lahendust leida. Sa oskad ka kõige keerulisemaid asju lihtsamaks muuta elus ja lähed juurte juurde selleks, et leida põhjust.
 
 
 


2 kujund: detailne ja efektiivne
 

See kujund on palju keerulisem paljude erinevate sirgete, nurkade ja külgedega, mis on omavahel tihedalt seotud ja mida on raske eristada. Kui sa selle kujundi valisid, siis sa pöörad elus palju tähelepanu detailidele. Sulle meeldivad tõsised ja sügavad vestlused, isegi oma probleemidele lähened sa palju põhjalikumalt selleks, et paremini neid lahata ja mõista ning parim lahendus leida. Sa oled väga tark ja tähelepanelik.

3 kujund: lihtsus ja söakus
 

See kujund on äärmiselt lihtne, koosnedes mõnest sirgest, mis paistavalt julgelt ja teravalt välja. Selles kujundis puudub keerukus ja sellest on lihtne ruttu aru saada. Kui sa selle kujundi valisid, siis on sa oled sa oma loomult kiire ja julge otsuste vastuvõtmise juures. Sa oled avatud meelega ja otsekohene nii oma mõtetes, kui suhetes. Sa leiad rõõmu ka väikestes asjades.
 
 
 
 


4 kujund: salapärane ja keeruline
 

See kujund tundub keeruline ent tegelikult on tegemist üsna lihtsa geomeetrilise disainiga. On vaja aega, et mõista seda ent samal ajal on see väga ilus kujund. Kui sa selle mudeli valisid, siis toimib su meel mitmel tasemel korraga. Sinu isiksust ja mõtteviisi on võimatu kirjeldada, sest see on lihtsalt nii mitmetahuline. Sa oled ja jääd salapäraseks ja sulandud ilma probleemideta igasse situatsiooni.

5 kujund: analüüsiv ja keskendunud lahendustele
 

Seda kujundit on lihtne järgida tänu tema mitmetele sirgetele ja nurkadele. Siin puuduvad küljed ja peidetud peensused. Kui sa selle kujundi vaisid, siis on su meel pööratud lahenduste leidmisele. Sa oled loodud probleemide lahendamiseks selle asemel, et neile peatuma jääda

6 kujund: Avatus ja ekstravertsus
 

See on lihtne disainikujund mõnede ootamatute nurkade ja külgedega, mis moodustavad erineva motiivi. See kujund on suunatud väljaspoole. Kui sa selle valisid, siis oled sa avatud meelega ja ekstravertne. Sul on kalduvus mõtelda teiste mõtlemisviisi järgi.
 
 
 


7 kujund: teadlikkus ja otsusekindlus
 

See kujund on hästi välja töötatud. Iga sirge jõuab oma algusesse tagasi. Kui sa selle kujundi valisid, siis oled sa pigem sisemise eluga inimene. Sulle meeldib elada su mõtete ja unistuste maailmas. Kõigel, mida sa teed, on eesmärk. Ja su mitmetasemeline isiksus saab  alguse sinu hingest. Ja sinu sisemine sina ise peegeldub peenelt ja suurepäraselt kõigil neil, kes sind ümbritsevad.

8 kujund: loomingulisus ja keerukus
 

See kujund on keeruline disain kõigest sellest, mis on silmale ilus ja meeldiv. Isegi, kui ta koosneb mitmest erinevast tahust, on seda kujundi vaatamine rahustav. Kui sa selle kujundi valisid, siis tõmbab sind kõik, mis on ilus ja mida teised ei näe. Sa oled loominguline ja otsid alati täiuslikkust. Sa oskad rõhutada ja hinnata häid asju elus.

Kommentaare ei ole