{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 11. veebruar

  Foto :unsplash / freestocks  Jäär Armastus. Sa ei...

 

Foto :unsplash / freestocks

 Jäär

Armastus. Sa ei ole päris kindel, kas sa ikka oled õnnelik oma praeguse elukaaslasega. Töö.  Su ettevõtmisi saadab hea edu täna, kasuta seda ära. Tervis. Vaata, et sa külma ei saa täna, ära unusta vitamiine võtta ja hoia ennast rohkem. Raha. Sa kulutad raha selleks, et masendusest üle saada. Katsu leida teisi vahendeid, mis aitavad sul pingeid maandada.

Väike nõuanne: ära lase tööalastel muredel oma hingerahu ära viia. Niipea, kui tööpäev on läbi, unusta kõik oma probleemid ja ära vii neid koju kaasa.

Õnnenumber: 547


Sõnn

Armastus. Vallalisi saadab täna väga hea edu. Töö. Head üllatused on sind täna ootamas töö juures. Tervis. Su tervis ei ole hetkel kõige tugevam. Raha. Kas sa panid eelarve paika ja pead sellest kinni? 

Väike nõuanne: katsu leida võimalusi, kuidas rutiinist vabaneda: sa vajad vaheldust ja puhkust

Õnnenumber: 475


Kaksikud

Armastus. Ära räägi täna asjadest, mis võivad teid tülli ajada. Töö. Sa kaitsed iga hinna eest oma huve, vaata, et sa ennast seejuures ära ei kurna. Tervis. Hoia ennast soojas ja joo palju vett. Raha. Hoidu suurematest kulutustest praegusel hetkel.

Väike nõuanne:  ära unusta, et hirmud kaovad, kui sa tegutsed ja ei jää niisama istuma

Õnnenumber: 710


Vähk

Armastus. Sa mõtled üle ja kujutad endale liiga palju ette. Võta asju rahulikumalt. Töö. Ära tegele mitme asjaga korraga, vastasel korral võid sa olulised asjad kahe silma vahele jätta. Tervis. Ole tänaval liikudes ettevaatlikum. Raha. Mõtle enne, kui sa tegutsed.

Väike nõuanne:  ole mõistlikum ja ära nõua alati, et viimane sõna sulle jääks

Õnnenumber: 611

 

 


Lõvi

Armastus. Paljud teie seast naudivad oma ilusat ja õnnelikku elu ning unustavad seejuures kogu ülejäänud maailma. Töö. Sa igatsed uute väljakutsete järgi. Tervis. Ära pinguta üle täna ja ole ettevaatlikum. Raha. Parem oleks, kui sa hakkaksid kokkuhoidlikumalt elama.

Väike nõuanne:  ära ole alati nii range ja paindumatu, tee rohkem järelandmisi

Õnnenumber: 526


Neitsi

Armastus. Sa ei tea, kas sa oled valmis ühe ja sama inimese kõrval veetma kogu oma ülejäänud elu. Töö. Planeetide seis on üsna erapooletu sinu karjääri suhtes. Tervis. Ole ettevaatlikum ja valva oma stressi taset, see ei tee sulle head. Raha. Hoia oma raha rohkem ja ära kuluta kõike ära.

Väike nõuanne:  ära lase sugulastel lahendada oma koduseid probleeme

Õnnenumber: 673


Kaalud

Armastus. Su eraelus ei lähe hetkel kõik nii nagu sa sooviksid. Töö. Kõik läheb hästi, töö juures valitseb hea õhkkond. Tervis. Jälgi paremini oma toitumist, kui sa tunned, et stress ja masendus sind vaevavad, siis aitab teinekord sellest, kui sa muudad oma igapäevast menüüd. Raha. Mõtle enne, kui sa teed midagi, mida sa hiljem võid kahetseda.

Väike nõuanne:  ära ole nii sarkastiline teistega suheldes, sul võib nende inimeste abi kunagi vaja minna

Õnnenumber: 950


Skorpion

Armastus. Täna juhtub midagi, mis paneb sind nägema oma elukaaslast hoopis teises valguses. Töö. Sa näed kõiges rohkem halba, kui head. Tervis. Sa magad halvasti ja oled selle tõttu liiga närviline. Raha. Sa oled väsinud sellepärast, et pead kogu aeg muretsema oma raha pärast. Ära kaota lootust, head uudised ei ole enam kaugel.

Väike nõuanne:  ära dramatiseeri asju üle ja su probleemid lahenevad

Õnnenumber: 106

 

 


Ambur

Armastus. Täielik rahu ja vaikus, juba homme võib kõik muutuda. Töö. Praegune periood ei ole kõige parem. Tervis. Sa tunned suuremat väsimust, luba enda puhkust. Raha. Täna ei mõjuta ükski planeet sinu raha sektorit, seega ei tohiks midagi märkimisväärset juhtuda.

Väike nõuanne: õpi oma probleemidest ja ära astu mitu korda samasse ämbrisse

Õnnenumber: 213


Kaljukits

Armastus. Kuula täna paremini seda, mida su elukaaslane sulle öelda tahab juba pikemat aega. Töö. Kokkuvõttes tuleb tänane päev rahulik, sina aga tunned igavust. Tervis. Katsu maandada oma stressi. Raha. Lahenda oma probleemid ära, pane paika eelarve ja ela kokkuhoidlikumalt.

Väike nõuanne: õpi tegema järeleandmisi

Õnnenumber: 918


Veevalaja

Armastus. Organiseeri midagi ilusat nädalavahetuseks, ära unusta, et oma suhte eest tuleb hoolitseda. Töö. Kõik läheb väga hästi. Tervis. Toitu tervislikumalt ja su väikesed terviseprobleemid kaovad. Raha. Leia tasakaal kulude ja tulude vahel ja mõtle rohkem tuleviku peale.

Väike nõuanne: ära osta ükskõik mida ja ükskõik millise hinnaga lihtsalt sellepärast, et oma meeleolu parandada

Õnnenumber: 584


Kalad

Armastus. Sa oled valmis südameid võitma! Töö. Mõned ootamatud muutused võivad täna aset leida. Tervis. Sa tunned väsimust, katsu eesoleval nädalavahetusel rohkem puhata. Raha. Investeeri! 

Väike nõuanne: kohane iga olukorraga ruttu

Õnnenumber: 375







 

Kommentaare ei ole