{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 20. veebruar

Foto : unsplash / Phil Hearing    Jäär Armastus. Se...

Foto : unsplash / Phil Hearing

 

 Jäär

Armastus. See pole sugugi kindel, et see inimene, kellega sa täna kohtud, sind õnnelikuks teeb. Töö. Sa jõuad igale poole ja saad kõigega hakkama. Selline aktiivne elu ongi sulle meelepärane. Tervis. Sa tead, kuidas enese eest hoolitseda ja oled sellepärast üsna heas vormis. Raha. Ole ettenägelikum ja ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: ära ole nii kangekaelne ja tee rohkem järeleandmisi

Õnnenumber: 883


Sõnn

Armastus. Ole kannatlikuma meelega! Töö. Sul on tunne, et asjad hakkavad lõpuks ometi liikuma õiges suunas. Tervis. Õpi oma pingeid maandada ja ära lase oma emotsioonidel üle pea kasvada. Raha. Sa oled praegu sellises meeleolus, et mõtled rohkem kulutamise, kui säästmise peale. 

Väike nõuanne: ära ole nii kangekaelselt jonnakas ja ära mõista teisi inimesi pidevalt hukka

Õnnenumber: 797


Kaksikud

Armastus. Ära käitu nii lapsikult ja õpi vastutama oma tegude eest. Töö. Tänane päev toob sulle häid uudiseid. Tervis. Täna ei tohiks terviseprobleemid sulle muret valmistada. Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: ära riku oma hingerahu ära pideva muretsemisega asjade pärast, mida pole olemas.

Õnnenumber: 110


Vähk

Armastus. Üks inimene võib sinu paarisuhtele palju halba teha. Töö. Ole ettevõtlikum ja julgem. Tervis. Kõige tähtsam on olla rahulik ja lõpetada muretsemine. Raha. Kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: õpi ennast rohkem väärtustama

Õnnenumber: 462

 

 


Lõvi

Armastus. Tänane päev ei ole kõige parem selleks, et lahendada oma suhteprobleeme. Töö. Sea endale suuremad eesmärgid. Tervis. Ühtegi probleemi ei tohiks täna tekkida, vastupidi, planeedid aitavad muuta tervist tugevamaks. Raha. Mõned materiaalset laadi probleemid võivad tekkida aga ei midagi tõsist.

Väike nõuanne: ära lase elu väikestel muredel oma hingerahu rikkuda

Õnnenumber: 540


Neitsi

Armastus. Sa mõtled oma suhte tuleviku üle ja ei ole kindel, kas see vastab täielikult sinu ootustele. Töö. Kõik läheb sinu käes hästi, sa oled ettevõtlik ja suudad mägesid liigutada. Tervis. Väsimust sa täna ei tunne. Raha. Ära kuluta nii palju. 

Väike nõuanne: hoia enda ja teiste närve ja ära ärritu nii tihti

Õnnenumber: 464


Kaalud

Armastus. Mitte midagi märkimisväärset ei tohiks täna juhtuda, võib-olla ainult töö juures üritab keegi sinuga flirtida. Töö. Sul avaneb võimalus silma paista oma töötulemustega. Tervis. Ära unusta tervisesporti teha. Raha. Ära muutu liiga ahneks.

Väike nõuanne: ära muretse tuleviku pärast ja ära ole nii kannatamatu

Õnnenumber: 725


Skorpion

Armastus. Sa oled valmis südameid vallutama. Töö. Sa kuuled täna midagi eriti huvitavat, mis võib sulle töö juures kasulikuks osutuda. Tervis. Sa oled heas vormis ja terviseprobleeme ei tohiks ette tulla. Raha. Ole ettenägelikum. 

Väike nõuanne: ära usu alati seda, mida sulle räägitakse

Õnnenumber: 644

 

 


Ambur

Armastus. Sa tunned vajadust läheduse järele. Töö. Sa suudad lahendada kõik probleemid ja pühkida oma teelt võimalikud takistused. Tervis. Muretsemiseks pole põhjust. Raha. Hoidu liigsest kulutamisest.

Väike nõuanne: ära muretse nii palju 

Õnnenumber: 194


Kaljukits

Armastus. Ära ärritu iga pisiasja pärast. Töö. Sa tead, millises suunas sa liigud. Tervis. Probleeme ei tohiks tekkida. Raha. Otsi ja sa leiad.

Väike nõuanne: ära vaidle nii palju

Õnnenumber: 884


Veevalaja

Armastus. Mõned suhteprobleemid võivad tekkida. Töö. Kõik su pingutused hakkavad vilja kandma. Tervis. Hoia rohkem oma tervist. Raha. Hoidu liigsetest kulutustest. 

Väike nõuanne: hea õnn tuleb sulle appi siis, kui sa ei toetu ainult iseenda mõistusele

Õnnenumber: 378

 

Kalad 

Armastus. Kõik läheb hästi ja ühtegi probleemi ei tohiks tekkida. Töö. Planeedid toetavad praegu sinu ettevõtmisi. Tervis. Hea päev selleks, et hoolitseda rohkem oma tervise eest. Raha. Hoidu kahtlastest tehingutest.

Väike nõuanne: Ole avatum ja ära hoia iga hinna eest oma arvamusest kinni

Õnnenumber: 362

Kommentaare ei ole