{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 06. veebruar

Foto : unsplash /Adam Bartoszewicz    Jäär Armastus...

Foto : unsplash /Adam Bartoszewicz

 

 Jäär

Armastus. Sinu mõtted on ühe inimese juures, kellega sa hiljuti kohtusid, sa katsud oma tunnetes paremini selgusele saada ja ei ole kindel, kas sa oled valmis tema nimel kogu oma praegust elu pea peale keerama. Töö. Ära ole nii tormakas, selline hoiak toob sulle ainult probleeme kaasa. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset. Raha. Üks ootamatu lahendus võib saabuda tänase päeva jooksul.

Väike nõuanne: ole parem teiste vastu

Õnnenumber: 158


Sõnn

Armastus. Sa tunned igavust oma südames. Töö. Ole väga ettevaatlik ja ära tee midagi, mis võiks su töökohta ohtu panna. Tervis. Liigne stress ei tee sulle head, katsu leida võimalusi, mis aitavad sul end paremini tunda. Raha. Lõpuks ometi saad sa häid uudiseid. 

Väike nõuanne:  ära maga oma elu maha

Õnnenumber: 978


Kaksikud

Armastus. Sa oled nii kärsitu ja püsimatu, et su elukaaslasel on raske sinu plaanidega sammu pidada. Töö. Sul on tunne, et ülemused ei ole sinu tööga rahul. Katsu leida aega, et rääkida sellest, mis sind rahutuks teeb. Tervis. Viimasel ajal pole su tervis olnud kõige parem aga nüüd olukord muutub. Raha. Kõik hakkab paremuse poole liikuma. Hoia silmad lahti ja tegutse õigel ajal.

Väike nõuanne: usu rohkem iseendasse

Õnnenumber: 103


Vähk

Armastus. Sa ei saa kogu elu jonnida nagu väike laps. Muuda oma käitumist ja su suhted paranevad. Töö. Sa pead olema kannatlikum, kõike ei tooda sulle kandikul kätte. Tervis. Katsu maandada oma stressi. Raha. Naudi elu, sest õige peatselt saad sa väga häid uudiseid, mis võimaldavad sul suuremaid plaane hakata tegema.

Väike nõuanne:  lahenda oma väikesed probleemid ruttu ära ja lõpeta muretsemine

Õnnenumber: 772

 

 

 

Lõvi

Armastus. Üks uus kohtumine võib täna aset leida aga õnne see sulle ei too. Töö. Hoia kuulujuttude levitajatest ja liiga negatiivsetest inimestest eemale. Tervis. Isegi, kui sul on vähe vaba aega, katsu rohkem liikuda. Raha. Rahaasjad hakkavad lõpuks ometi paranema.

Väike nõuanne: ära kunagi kaota lootust

Õnnenumber: 384


Neitsi

Armastus. Ära noki pidevalt oma elukaaslase kallal ja lõpeta see näägutamine pisiasjade pärast. Töö. Keegi üritab sulle kaikaid kodaratesse loopida. Tervis. Ära söö liiga palju, see ei tee su tervisele ega kehakaalule head. Raha. Üks ootamatu rahasumma teeb meele rõõmsaks.  

Väike nõuanne: ole objektiivsem

Õnnenumber: 574


Kaalud

Armastus. Sa kohtusid hiljuti ühe inimesega, kes on sinust huvitatud aga sa ei ole kindel, kas te ikka omavahel sobite. Töö. Mõned töökaaslased suudavad sind tõsiselt ärritada mõnikord. Katsu jääda rahulikuks. Tervis. Ära unusta sporti teha. Raha. Hoidu kahtlastest tehingutest.

Väike nõuanne: tee suupruhastus oma elus ja pane prioriteedid paika

Õnnenumber: 492


Skorpion

Armastus. Sa oled valmis uut peatükki oma elus alustama. Töö. Ära räägi kõigile oma plaanidest ja kavatsustest. Tervis. Ära unusta end soojalt riidesse panna ja hoolitseda rohkem oma tervise eest. Raha. Head võimalused tekivad.

Väike nõuanne: kui sa tunned end liiga üksi, võta endale koer või kass

Õnnenumber: 237

 

 


Ambur

Armastus. Su suhtes on hetkel madalseis. Ära tee midagi, mis muudaks olukorda veelgi hullemaks. Töö. Sa ei ole kindel, kas sa oled teinud õige valiku, sul on tunne, et su töö on muutunud sulle koormavaks. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks ja alusta sellest, et sa sead sisse muutused oma toitumises. Raha. Kõik läheb hästi, lõpeta muretsemine.

Väike nõuanne:  ära riku oma lähedaste päeva ära oma pideva kriitikaga

Õnnenumber: 746


Kaljukits

Armastus. Su eraelu oli viimasel ajal liigagi rahulik, nüüd aga hakkavad asjad muutuma. Töö. Tänane päev ei tule kõige parem. Tervis. Sa peaksid hakkama rohkem magama, väsimus muudab sind närvilises. Raha. Väga hea õnn saadab sind rahaasjades hetkel.

Väike nõuanne:  ole heatahtlikum nende vastu, kes sind armastavad

Õnnenumber: 478


Veevalaja

Armastus. Sind armastatakse ja see on kõige tähtsam. Töö. Su töökaaslased on hakanud sulle etteheiteid tegema ja see ärritab sind. Tervis. Katsu rohkem puhata ja ära kurna ennast ära. Raha. Hea  õnn on sinuga, otsi võimalusi, kuidas oma rahalist seisu parandada.

Väike nõuanne: ära raiska oma energiat ja aega inimeste peale, kes sind ei vääri

Õnnenumber: 288


Kalad

Armastus. Ava oma silmad ja näe, mis su ümber toimub. Töö. Tänane päev ei too ainult meeldivaid hetki. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks ja kõik läheb hästi. Raha. Raha hakkab sinu poole tulema. 

Väike nõuanne: ära jäta muljet nagu sa ei hooliks mitte midagi

Õnnenumber: 708







Kommentaare ei ole