{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop: neljapäev, 24. veebruar

Foto : unsplash / Aaron Burden     Jäär Armastus. Ära o...

Foto : unsplash / Aaron Burden

 

 Jäär

Armastus. Ära otsi vaheldust mujalt. Töö. Sa ei ole kõige paremas tujus täna. Ära riku teiste päeva ära. Tervis. Sa oled närviline, katsu muuta oma mõtteid ja loe näiteks mõnda head raamatut. Raha. Ära muretse, kõik saab korda.

Väike nõuanne: enne, kui sa kellelegi midagi solvavat ütled, loe kümneni

Õnnenumber: 444

 

Sõnn

Armastus. Ära solvu iga väikese asja pärast, sa oled hakanud liiga palju mossitama. Töö. Kasuta taktitunnet ja diplomaatiat. Ära tõsta häält, ära ütle asju, mida sa võid hiljem kahetseda. Tervis. Muretseda pole vaja, ära unusta ainult vett juua. Raha. Ära kaota reaalsusetunnet. 

Väike nõuanne:  ära lase kahtlustevarje tekkida oma töösuhetesse

Õnnenumber: 944

 

Kaksikud

Armastus. Su kaaslane tunneb ennast üksi ja mahajäetuna, sest sa ei hooli enam üldse temast. Töö. Kui sul on mure, siis pea nõu. Kaks pead on ikka kaks pead. Tervis. Ära unusta hoolitseda rohkem oma tervise eest. Raha. Hoia kokku.

Väike nõuanne: hoia seda, mis on sulle tähtis

Õnnenumber: 243

 

Vähk

Armastus. Sulle ei meeldi aru anda sellest, mida sa mõtled ja mida sa teed. Töö. Hoia eemale liiga pessimistlikest inimestest. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Ole ettenägelikum.

Väike nõuanne: ära raiska oma energiat selle peale, mis sulle endale halba teeb

Õnnenumber: 352

 

 

 

Lõvi

Armastus.  Sa ei mõtle eriti täna oma paarisuhte peale. Töö. Jää igas olukorras rahulikuks. Tervis. Mine kõndima või tee sporti, see aitab mõtetes korda luua. Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: sina saad ise valida, mille peale sa tahad mõtelda

Õnnenumber: 181

 

Neitsi

Armastus. Täna võib mõningaid probleeme ette tulla. Töö. Ka töö juures ei lähe kõik kõige paremini. Tervis. Ära unusta tervislikumalt toituda. Raha. Ära torma liiga palju, katsu kõik võimalused läbi kaaluda enne.

Väike nõuanne: keera ennast päikese poole, siis jäävad varjud selja taha

Õnnenumber: 748

 

Kaalud

Armastus. Täna mõistate te end ilma sõnadetagi. Töö. Ära võta liiga palju asju korraga käsile. Tervis. Sa kannatad suurema väsimuse all. Raha. Ära kuluta kõike ära, mis sul on.

Väike nõuanne:  loobu mõtetest, mis sulle haiget teevad

Õnnenumber: 341

 

Skorpion

Armastus. Su elus on olnud ilusamaid aegu. Sa pead lihtsalt rohkem aega oma kaaslasega veetma. Töö. Kõik ei lähe nii nagu peaks. Tervis. Ära unusta rohkem liikuda. Raha. Mõtle rohkem lahendustele.

Väike nõuanne:  ära ärritu iga kord, kui keegi sulle midagi ütleb

Õnnenumber: 337

 

 

Ambur

Armastus. Sa vajad armastust ja turvatunnet. Töö. Täna peaks tulema üsna kiire päev. Tervis. Sa tunned viimasel ajal suuremat väsimust. Raha. Kes otsib, see leiab.

Väike nõuanne:  mõtle sellele, mida sa tahad, mitte sellele, mida sa ei taha

Õnnenumber: 906

 

Kaljukits

Armastus. Sa tunned end üksi viimasel ajal. Töö. Sa ei tunne end täna just kõige paremini ja see mõjutab sinu töö kvaliteeti. Tervis. Muretsemiseks pole põhjust. Raha. Paranda oma majanduslikku olukorda. 

Väike nõuanne: ära roni üle, kui on võimalik ümber minna

Õnnenumber: 273

 

Veevalaja

Armastus.  Kui sa rohkem mõtleksid enne, kui sa midagi ütled, muutuks su suhe palju paremaks. Töö. Praegune periood on väga ebakindel ja see võib lisaprobleeme põhjustada. Tervis. Liigu rohkem, see teeb sulle head ja võtab närvipinget maha. Raha. Tark mõtleb ja alles siis tegutseb.

Väike nõuanne: ära otsi kogu aeg põhjust vaidlemiseks

Õnnenumber: 145

 

Kalad

Armastus. Õhkkond on pingeline, katsu omalt poolt kõik teha, et see hullemaks ei läheks. Töö. Ära kurna ennast ära. Tervis. Sa ei ole kõige paremas tujus täna. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju. 

Väike nõuanne: õpi otsuseid langetama 

Õnnenumber: 501



Kommentaare ei ole