{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 10. veebruar

  Foto : unsplash / nine koepfer Jäär Armastus. Tän...

 

Foto : unsplash / nine koepfer

Jäär

Armastus. Tänane päev paneb isegi kõige paadunumaid vallalisi abielu peale mõtlema. Töö. Keegi üritab sulle kaikaid kodaratesse visata, ole ettevaatlik! Tervis. Sa oled heas vormis ja valmis suurteks tegudeks. Raha. Sul on praegu hea nina, mis aitab sul leida kõige kasulikemaid investeerimisvõimalusi. 

Väike nõuanne:  ära maga oma elu maha liigse pessimismi tõttu

Õnnenumber: 318


Sõnn

Armastus. Kõiki vallalisi saadab täna edu. Mitmed kohtumised leiavad aset just täna. Paaride jaoks aga ei tohiks tänane päev probleeme kaasa tuua. Töö. Sul on tunne, et su asjad ei edene ja see kurnab sind. Võib-olla peaksid sa oma tööpäeva paremini ümber organiseerima. Tervis. Sa oled väga heas vormis. Raha. Kõik planeedid on praegu sinuga, see on väga hea, et alustada nullist ja leida võimalusi, mis aitavad sul oma tulevikku kindlustada.

Väike nõuanne: ära usalda neid, kellel on harjumus teisi meelitada ja ära rääkida selleks, et oma tahtmist saada.

Õnnenumber: 753


Kaksikud

Armastus. Ära lase võõrastel inimestel sekkuda oma pere probleemidesse. Töö. Ole väga ettevaatlik ja ära tee midagi, mis võiks määrida sinu head nime. Tervis. Mitte midagi märkimisväärselt, ära unusta rohkem liikuda ja ole rõõmus. Raha. Sa võid täna sooritada ühe väga hea tehingu, kui sa õigel ajal tegutsed.

Väike nõuanne: hoolitse rohkem nende eest, kes sulle kallid on

Õnnenumber: 915


Vähk

Armastus. Tänane päev peaks sulle kaasa tooma unustamatuid hetki. Töö. Ära ole nii kannatamatu ja ära võta kõike isiklikult. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju.

Väike nõuanne: armastus ja raha ei käi kokku

Õnnenumber: 330

 


Lõvi

Armastus. Tänasel päeval on sulle üllatusi varuks, tõenäoliselt kohtud sa täiesti juhuslikult ühe inimesega, kes sind mitte ükskõikseks ei jäta. Töö. Ära ole nii emotsionaalne, töö juures ei tule selline hoiak sulle kasuks. Tervis. Ära unusta sporti teha. Raha. Hea uudis: Jupiter ise mõjutab su raha sektorit täna ja aitab sul oma majanduslikku olukorda parandada.

Väike nõuanne: kui sa tunned, et oled väsinud, siis puhka ja nõua teistelt rohkem, mitte ära tee kõike teiste eest ära. 

Õnnenumber: 873


Neitsi

Armastus. Muuda ise oma elu põnevamaks ja üllata oma elukaaslast. Töö. Täna ei ole planeetide mõju kõige parem ja seda on tunda. Tervis. Hoolitse rohkem enda ja oma tervise eest. Raha. Lõpuks ometi peaksid ka sina saama suurema summa raha. 

Väike nõuanne: ära hakka täna teistega arveid klaarima

Õnnenumber: 632


Kaalud

Armastus. Üks ilus kohtumine võib täna aset leida. Töö. Täna valitseb töö juures pingeline õhkkond, sinu ümber on liiga palju kadedust ja võimuvõitlust. Ära tee välja. Tervis. Kõik terviseprobleemid peaksid hakkama kaduma. Õige aeg selleks, et alustada dieediga. Raha. Rahaasjades saadab sind täna väga hea õnn.

Väike nõuanne:  Näita, et sa oled võimeline mõtlema rahulikult ning objektiivselt

Õnnenumber: 370


Skorpion

Armastus. Täna on õhus palju armastust! Töö. Sul on mulje, et sinu tööga ei olda rahul, katsu leida võimalus, et rääkida sellest, mis sind rahutuks teeb. Tervis. Sa oled heas vormis ja võimeline mägesid liigutama. Raha. Üks väga hea võimalus võib täna tekkida, mis lahendab kõik su probleemid.

Väike nõuanne: ära ole nii ambitsioonikas, sest ahnus ajab upakile

Õnnenumber: 476

 

 


Ambur

Armastus. Sa elad unistustes ja su unistused täituvad. Töö. Tänane päev ei tule just kõige parem. Tervis. Su tervis paraneb! Raha. Sa võid sooritada ühe väga hea tehingu, mis tõotab sulle suurt tulu kaasa tuua.

Väike nõuanne:  hoia eemale kõigest, mis võtab ära su hingerahu

Õnnenumber: 167


Kaljukits

Armastus. Planeedid toovad su ellu armastust ja romantikat. Töö. Ole ettevaatlik, sest hajameelsus võib sulle kalliks maksma minna. Tervis. Kõik läheb hästi, sa oled heas vormis ning rahul. Raha. Rakenda oma ideed ellu.

Väike nõuanne: kaalu kõik oma plaanid läbi

Õnnenumber: 685


Veevalaja

Armastus. Sa näitad oma tundeid välja teistmoodi ja hoolitsed rohkem nende eest, kes on sulle kallid. Töö. Täna tuleb kiire päev, mis ei lase sul keskenduda oma töökohustustele. Tervis. Sa oled heas vormis. Raha. Kõik läheb hästi, ära muretse.

Väike nõuanne: ära usalda oma rahaasju inimestele, keda sa ei tunne

Õnnenumber: 965

 

Kalad

Armastus. Sa tahad rääkida südamest südamesse inimesega, kellega sa jagad oma elu. Sa tahad leida hingelist lähedust. Töö. Tänane päev toob sulle nii häid, kui halbu hetki. Tervis. Sa oled valmis suurteks tegudeks. Raha. Väga head uudised on sinu poole teel.

Väike nõuanne: haara pallist lennult kinni

Õnnenumber: 719








Kommentaare ei ole