{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop: esmaspäev, 14. veebruar

Foto : unsplash / Ivars Krutainis    Jäär Armastus....

Foto : unsplash / Ivars Krutainis

 

 Jäär

Armastus. Tõenäoliselt tunned sa täna natuke suuremat pettumust, sest su kaaslane ei ole sinu ootuste kõrgusel. Töö. Su töökaaslased ei tule sinu ideedega kaasa, ole kannatlikum ja ära aja iga hinna eest oma jonni. Tervis. Üldiselt peaksid sa olema hea tervise juures aga hoidu igasugustest liialdustest. Raha. Ära muretse, kõik saab korda.

Väike nõuanne: sul peab alati olema mingi plaan B varuks

Õnnenumber: 313


Sõnn

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis ära praegu kiirusta ja ära muretse nii palju oma tuleviku pärast. Kõik tuleb õigel ajal aga ainult siis, kui sa lõpetad enese süüdistamise ja suure muretsemise. Töö. Sul on raske tegeleda igapäevaste töökohustustega, see kurnab sind vaimselt ja füüsiliselt. Tervis. Toitu mõistlikult ja ära söö rohkem, kui vaja. Raha. Näe lahendusi ja ära otsi probleeme.

Väike nõuanne: lähedased on need, kellega sa peaksid rohkem aega veetma

Õnnenumber: 896


Kaksikud

Armastus. Sinu tunded ja mõtted muutuvad iga hetk. Töö. Ole regulaarsem ja kohusetundlikum oma tegemistes ja ära kahtle oma võimetes. Tervis. Sa sööd liiga palju rammusat toitu, see aga pole su tervisele sugugi hea. Raha. Planeedid annavad sulle vahendeid, mille abil parandada oma majanduslikku olukorda.

Väike nõuanne:  kas kõik ärritab sind praegu? Siis muuda enda suhtumist.

Õnnenumber: 220


Vähk

Armastus. Su suhe ei ole hetkel kõige parem ja vajab hoolitsust. Töö. Ära lase teistel oma varvaste peal tallata. Tervis. Hakka rohkem liikuma ning sporti tegema, see parandab su tervist. Raha. Praegune periood on üsna hea, ole valmis headest võimalustest kinni haarama.

Väike nõuanne: ära lase oma headust kuritarvitada

Õnnenumber: 548

 

 


Lõvi

Armastus. Ära lase õhkkonnal pingeliseks minna ja hoia rohkem keelt hammaste taga. Töö. Sa sead endale suuremad eesmärgid ja see on väga hea. Tervis. Muretsemiseks pole põhjust. Raha. Tänane päev toob sulle väga häid uudiseid.

Väike nõuanne: ära muretse nii palju, see koormab su hinge

Õnnenumber: 146


Neitsi

Armastus. Su elus on olnud paremaid päevi. Töö. Hoolimata väikestest probleemidest ei kaota sa oma head tuju. Tervis. Ära unusta tervisesporti teha ja karastada oma keha. Raha. Väga head võimalused tekivad, tänu millele võid sa saada suure summa raha.

Väike nõuanne: ole optimistlikum, mida rohkem sa hädaldad, seda rohkem probleeme su ellu tuleb.

Õnnenumber: 331


Kaalud

Armastus. Sul on raske minevikust lahti lasta. Töö. Sulle ei meeldi see, kuidas üks su töökaaslane on hakanud käituma ja sa leiad, et see on sinu vastu õigustamatu. Tervis. Su organism vajab praegu puhkust, hakka kergemalt sööma. Raha. Lõpuks ometi peaksid sa leidma lahenduse oma probleemidele.

Väike nõuanne: ära nõua liiga palju teistelt

Õnnenumber: 528


Skorpion

Armastus. Su kaaslasel on palju etteheiteid sulle teha, sina aga oled väsinud sellest, et ta ei oska üle olla. Töö. Kõik edeneb sinu käes täna. Väga hea päev on sind ees ootamas. Tervis. Lõpuks ometi paraneb su tervis. Raha. Su rahaasjad võtavad väga hea suuna. 

Väike nõuanne: hoi aoma seisukohast kinni aga ära hakka seejuures teisi solvama

Õnnenumber: 426

 

 


Ambur

Armastus. Tänased sündmused võivad panna mõtlema, et võib-olla polegi teil omavahel nii palju ühist. Töö. Ära unusta väiksemaid probleeme ära lahendada, mis võivad tekitada pingeid töökaaslaste vahel. Tervis. Hakka tervislikumalt elama. Raha. Probleeme ei tohiks tekkida.

Väike nõuanne: muuda oma suhteid teistega paremaks

Õnnenumber: 368


Kaljukits

Armastus. Mõtle oma tegude tagajärgedele. Töö. Kui sa õpiksid ennast paremini väljendama, hoiaksid sa hulga probleeme ära. Tervis. Puhka rohkem ja ela praeguses hetkes, ära muretse kogu aeg tuleviku pärast. Raha. Lõpuks ometi tuleb lahendus kõikidele su probleemidele! 

Väike nõuanne: tunne huvi ka oma kaugemate sugulaste käekäigu vastu

Õnnenumber: 179


Veevalaja

Armastus. Tänane päev möödub armastuse tähe all. Töö. Ära koorma ennast liiga palju ära. Tervis. Ära unusta lubada endale puhkust, sest ühel hetkel võivad närvid alt vedada. Raha. Sa võid sooritada täna ühe väga kasuliku tehingu.

Väike nõuanne: ära too oma tööprobleeme koju kaasa

Õnnenumber: 558


Kalad

Armastus. Kui su elukaaslane on otsustanud täna mossitada, jäta ta omaette ja ära sekku. Töö. Ära ole liiga kõrgel arvamusel osadest töökaaslastest. Tervis. Hoia oma tervist rohkem. Raha. Väga head võimalused tekivad. 

Väike nõuanne:  naudi rohkem väikeseid rõõme, mida iga päev su ellu toob. 

Õnnenumber: 356




Kommentaare ei ole