{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalulangus: vaata, mida sa pead igal hommikul tegema selleks, et kiiremini kaalu kaotada

Foto : unsplash /Malik Skydsgaard    Kui su soov on kaalu ka...

Foto : unsplash /Malik Skydsgaard

 

 Kui su soov on kaalu kaotada, pead sa paratamatult seadma sisse väikesed muutused oma eluviisi juures ning asendama oma tavalised harjumused uutega, mis aitavad sul eesmärki saavutada. Ja selle jaoks, et kaal ka langema hakkaks, on hea võtta kasutusele mõned nipid, mis sind aitavad. 

Näiteks selgub, et üks väga hea nipp kaalu langetamiseks on jooksmine tühja kõhuga. Sellel on väga tõhus rasva põletav toime, ainuke asi, et hommikuseks jooksmiseks peab paraku motivatsiooni leidma. Mõte sellest, et minna hommikul ärgates kohe jooksma ja enne hommikusöögi söömist, ei ole kõigile meelepärane. Eriti, kui viimati sõid sa 10 tundi tagasi! Ometi on tegemist just selle nipiga, mis aitab sul kiiremini kaalu kaotada, sest selle asemel, et keha hakkaks ammutama süsivesikutest nagu tavaliselt, kui sa hommikust sööd, peab keha minema rasvavarude kallale. 

 


Tühja kõhuga jooksmine - millised ohud sellega kaasnevad? 

Kindlasti tuleb ära märkida, et tühja kõhuga spordi tegemine ei ole alati soovitatav. Kuna sa ei ole taganud oma kehale vajalikke energiavarusid, ei tohi sa üle pingutada trenni tegemisega. Sest pikemas perioodis võib see liiale minnes muutuda ka ohtlikuks. Sellepärast tuleks jääda alati mõõdukaks, mitte minna igal hommikul tühja kõhuga jooksma ja mitte joosta üle tunni aja korraga. 

Ühest kuni kahest20 - 30 minutilisest seansist täiesti piisab. Joosta tuleks kerges tempos, mitte liiga kiiresti. Kõige tähtsam on kuulata oma keha. Ja tulemused ei lase end kaua oodata.

Kommentaare ei ole