{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalulangus: mida arvata sidrunidieedist, mis lubab lühikese ajaga kiireid tulemusi?

Foto : unsplash / Julia Peretiatko   Erinevaid dieete on nii...

Foto : unsplash / Julia Peretiatko

 

Erinevaid dieete on nii palju olemas, et nende vahel on lihtsalt keeruline valida. Täna räägime sidrunidieedist, mis tõotab kiiret kaalulangust. 


Mida see sidrunidieet endast kujutab? 

Sidrun on kahtlemata osa tervislikust toitumisest, millel on organismi puhastav toime. 

Sidrun aitab ka ülekaalust vabaneda. Ning puhastada organismi jääkainetest ja toksiinidest. Kui sul on kogu aeg väsimus peal, energiat kohe üldse ei ole hoolimata sellest, et sa korralikult magad, kui sul on probleeme naha ja juustega, siis oleks õige aeg võtta ette organismi puhastus. Sidrun aitab kindlasti organismi puhastada, stimuleerides maksa tööd. 

Sidrunidieet ei tähenda sugugi seda, et sul tuleb edaspidi ainult sidrunit süüa. Pigem tähendab see seda, et sa pead sidrunit sööma iga eine kõrvale, kas siis tahkel või vedelal kujul. Sama ajal peab su toitumine jääma võimalikult tasakaalukaks ning sa pead loobuma magusa ja rasvase toidu söömisest. 

 

 


Milliseid tulemusi sidrunidieet lubab? 

Juba see, kui sa hakkad sööma väiksemaid portsjone ja kaasad iga päev tsitruselisi oma menüüsse, aitab kehal kiiremini rasvu põletada ning vabaneda mürkainetest ja seega ka liigsetest kilodest.

Hommikul peale ärkamist joo ära klaas värskelt pressitud sidrunimahla sooja veega, seejärel lisa sidrunit tee sisse ning joo niisama sidrunimahla veega pooleks segatuna terve päeva jooksul. See aitab muuta ainevahetust kiiremaks ning parandab seedimist.

Nii nagu iga madalakalorsusega dieedi puhul, tuleb siingi jääda ettevaatlikuks. Kui sul on probleeme maokõrvetistega, siis ära hakka sidrunidieeti proovima. Ja kahtluste korral tuleks kindlasti konsulteerida arstiga.

Kommentaare ei ole