{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : veebruarikuu tõotab tulla natuke keeruline 3 tähemärgi jaoks

Foto : unsplash / Bruna van der Kraan    Ka sellel kuul saad...

Foto : unsplash / Bruna van der Kraan

 

 Ka sellel kuul saadavad planeedid meile oma energiat. Veenus Kaljukitses paneb meid rohkem mõtlema oma majandusliku olukorra peale ning suhtuma suurema tõsidusega oma olemasolevatesse suhetesse. Marss aga võib panna meid mõtlema teadmiste omandamise peale. Merkuur jõuab tagasi Veevalaja märki peale 15. veebruari ja see muudab inimestevahelise suhtlemise palju kergemaks. Kõik see peaks tooma kaasa head õnne paljudele tähemärkidele, osadele aga tõotab veebruarikuu tulla natuke keerulisem. 


Vähk

Mida teha, kui sa juba oled kord selline, et tahad kõike oma elus kontrollida? Kalli Vähikese väikesed närvid saavad sellel kuul tõsiselt kannatada. Hea oleks, kui ta hoiataks oma lähedasi ette, et sellel kuul võib ta hakata tõsiselt mässama. Ja mässama mitte teiste vastu vaid sellepärast, et tal on tunne nagu avaldatakse talle liiga palju pinget viimasel ajal, sellepärast, et talle ei meeldi teatud hoiakud ja mõned olukorrad ärritavad teda. See on veebruaris valitsev õhkkond, mis teda ärritab kõige rohkem. Järgnevatel nädalatel ei suuda ta oma pettumust enam varjata. See on nagu viimane piisk karikas, mis hakkab üle ajama. Tema õlul lasub liiga palju kohustusi ja ta tunneb, et keegi isegi ei märka seda, kui palju ta pingutab, rääkimata siis tänulikkusest. Ta otsustab oma vaenlastest jagu saada ja võib kindel olla, et heasoovlik Jupiter teda aitab. Õnneks ei hakka kallis Vähike kasutama jõudu oma arvete klaarimiseks, vaid paneb paika omad reeglid. 

Ta teab, mida ta väärt on ja ta teab, mida ta tahab. Ainuke probleem seisneb selles, et võib juhtuda, et ta ei saa kõike seda, mida ta tahab. Peale seda, kui ta töö juures ütleb kõigile välja oma arvamuse, peab ta ka kodused pinged ära lahendama. Ja see ei pruugi olla kõige lihtsam. See kõik võib olla liiga kurnav ja väsitav aga tulemused on seda väärt. Kuu lõpus võib Vähk isegi enda üle uhkust tunda. Olles lahendanud kõik probleemid oma elus, võib ta ennast kiita, et ta nii tubli oli ja ilusti vastu pidas, et ta julges kaitsta oma huve ja et ta klaaris oma suhted teistega ära. 

 

 


Kaalud

Mitmed planeedid liituvad sellel kuul Kaljukitses. Merkuur, Veenus, Marss ja Pluuto. Ja see võib kaasa tuua probleeme osadele tähemärkidele. Näiteks nagu Kaaludele. Veebruarikuu planeetide liikumine pidurdab kõiki Kaalude plaane ja käimasolevaid projekte ning takistab tal rahulikult oma asju ajada. Veebruar tuleb tema jaoks väsitav ja kurnav. Õhus on liiga palju stressi ja pingeid. Talle antakse uusi kohustusi täita, millega ta ei olnud arvestanud. Oma loomult on ta muidu rahulik, selles kuus ette tulevad probleemid aga panevad ta kannatuse proovile. Tal ei jää muud valikut üle, kui ta peab hakkama kahekordselt pingutama selleks, et üldse puhta nahaga välja tulla. Tavaliselt on ta väga hea suhtleja, diplomaatiline ja taktitundeline. Veebruaris aga avastab ta endalegi suure ehmatusega, et teistega koostöö tegemine polegi alati nii lihtne nagu tema seda arvas. 

Ja selle tõttu hakkab ta rohkem üksi tegutsema, see aga ei aita teda palju edasi. See kuu paneb teda kõvasti pead murdma. Ta peab oma andekust ära kasutama selleks, et oma plaane edasi viia. Ja otsuseid pole sugugi nii kerge sellel kuul vastu võtta. Merkuur Kaljukitses tekitab palju segadust. Ta ei tea lõpuks enam ise ka, mida edasi teha ja kust otsast alustada. Kellega koostööd teha. Saturn soovitab tal leida endale teisi sissetulekuallikaid, mis võimaldavad tal kindlustada oma tulevikku, sest just veebruaris võivad tal tekkida ka materiaalset laadi probleemid. Võib-olla tuleb tal abi paluda ja rääkida oma probleemidest kellelegi, kes oskaks teda nõu ja jõuga aidata. 

 

 


Ambur

Amburi taevasse hakkavad pilved kogunema. Veebruaris näeb Ambur ehmatusega, et ükski tema plaanidest ei liigu praegu selles suunas nagu ta tahaks. Tuleb ka tõtt tunnistada, et Amburil on alati väga suured plaanid ja ambitsioonikad projektid, vahendite puuduse tõttu ei saa ta aga nendega praegusel hetkel tegeleda. Ambur on tulemärk, talle meeldib tegutseda. Ta on harjunud kõrgele sihtima ja ta tabab alati täppi. Veebruaris aga ei liigu asjad sugugi. Tal ei maksa imedele lootma jääda. Sest planeetidel ei ole midagi head tema jaoks praegu varuks. Tegelikult see ei olegi nii halb, sest see olukord võimaldab tal tegutseda ettevaatlikumalt ja mitte tormata mõtlematult. Mis puutub armastusse, siis ka selles valdkonnas on olukord sama, tundub nagu teeks ta samm oma elus edasi ja kaks tagasi. Jupiter Kalades võtab Amburi enesekindlust tugevalt maha ja see kajastub tema eraelus. 

Ent ta ei tohiks lootust kaotada. Sest kõik muutub tema jaoks juba veebruari keskel. Alates 15. veebruarist leiab aset üks väga hea sündmus. Mis puutub rahaasjadesse, siis veebruari teine pool toob talle väga palju häid võimalusi. Ja see aitab tal rahulikumalt ning muretumalt hingata. Ning keskenduda rohkem oma eraelule. Taevas muutub taas siniseks. Ning probleemid hakkavad vaikselt kaduma.

Kommentaare ei ole