{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: millistele tähemärkidele toob järgmine nädal kõige rohkem õnne?

Foto : unsplash / Tim Zänkert    Veebruarikuu on kätte jõudn...

Foto : unsplash / Tim Zänkert

 

 Veebruarikuu on kätte jõudnud ja kuu esimene nädal on juba läbi saanud. Planeetide seis on selline, et järgmine nädal peaks tulema kõikide jaoks väga hea. Nii Veenus, kui Merkuur ei liig enam retrograadselt ja tänu sellele lahenevad paljud probleemid. Omavahelised suhted muutuvad paremaks, arusaamatused kaovad ning asjad hakkavad taas liikuma õiges suunas. Aeg on rahulikumalt hingata. Milliseid tähemärke ootab aga ees üle ootuste hea nädal 7 - 13. veebruaril? 

Oled sa valmis tegema suuri plaane? Planeetide seis on praegu selle jaoks soodne. Merkuuri positsioon Kaljukitses soodustab paremat keskendumist. Seega on praegu kõige õigem aeg suurte tulevikuplaanide tegemiseks. Merkuur muudab ka läbisaamist teistega paremaks. Olenemata sinu praegusest olukorrast peaksid sa märkama, et su mõtteviis muutub järgnevatel päevadel loogilisemaks ja selgemaks. Tegele sellega, mis on sinu jaoks tähtsam. 

Mida selgemini sa end väljendad ja mida vähem sa üritad teistele muljet avaldada, seda parem. Sa peaksid nüüd juba teadma, mida sa oma elust tahad, millises suunas sa tahad minna ning kuidas oma tahtmist saavutada. Tee seda ruttu ja hästi. Ja jutt ei ole ainult tööasjadest. Ka kodune õhkkond peaks muutuma palju paremaks. Ja sensuaalsemaks. 

 

 


Järgmise nädala kõige õnnelikum tähemärk on aga

Skorpion

Järgmine nädal toob Skorpioni ellu palju õnne. Mitmed erinevad planeedid viibivad hetkel tema sõbramärgis Kaljukitses ja selle tõttu on tema kohal lausa imeline aura hetkel hõljumas. Skorpionil on eriti palju õnne järgmisel nädalal, iga päev võib talle tuua väga häid uudiseid kaasa. Kogu tema elu on muutumas ja ainult paremuse suunas. Talle on head õnne saatmas mitmed planeedid: Merkuur aitab tal ennast töö juures esile tõsta ning väärtustada, Veenus aitab tal paremaid ning kasulikumaid tehinguid sooritada ja Marss muudab su tervist tugevamaks. Mis ka ei juhtu, sellel nädalal avaneb tema jaoks palju häid võimalusi ning juhuseid. Ta võib saada väga palju raha, mis võimaldab tal vaadata tuleviku palju muretumalt. 

Ka armastuses võtab ta oma elu ohjad enda kätesse ja on võimeline korda saatma võimatut. Teda armastatakse ja tema armastab. Ning armastuse pärast on ta valmis palju tegema. Armastuse pärast on ta valmis kõigeks. See kehtib ka vallaliste puhul. Vallaliste elus on järgmisel nädal aset leidmas imed, millesse nad enam ei julgenud uskuda. Armastus võib kohale jõuda iga hetk. See on ilusa elu algus, mis on Skorpioni elus algamas. 


Rikkaks saab aga Sõnn

Veebruar on küll armastuse kuu aga mitte ainult. Planeedid liidavad oma jõud selleks, et aidata ühel tähemärgil kindlustada oma tulevikku ning toovad talle lausa kandikul raha kätte. Kas pole tore? See õnnelik väljavalitu ei ole keegi muu, kui meie sõber Sõnn. Sõnn on esimene maamärkidest, kes mõnikord võib paista natuke liiga materialistlik, seekord aga saadab teda terve nädala jooksul hea rahaõnn. Väga palju häid võimalusi on tema jaoks tekkimas, mis tõotavad talle kõik palju raha sisse tuua. Mida selle rahapatakaga peale hakata? Suurtest plaanidest ja headest ideedest Sõnnil puudu juba ei tule, tundub, et praegu on hea aeg investeerimiseks ning kinnisvara ostmiseks. Just kinnisvara toob Sõnnile praegusel hetkel head õnne. Kuidas ka ei ole, tema heast õnnest saavad kasu kõik tema lähedased.

 

 


Häid uudiseid toob järgmine nädal kaasa aga

Kaljukitsele

Juba mõnda aega läheb Kaljukitse elus kõik hästi. Planeetide mõju on tema jaoks väga hea. Ja ka sellel nädalal saadab teda hea õnn. Kaljukits võib olla kindel mitmete planeetide toetusele. Järgnevatel päevadel saadab teda väga hea õnn tänu neljale planeedile (Merkuur/ Marss/ Veenus/ Pluuto) ning selle tõttu on aeg teha suuremaid ja julgemaid plaane, mis aitavad tal oma sissetulekuid parandada. Aeg on hakata tegelema sellega, mis talle päriselt meeldib ja on hingelähedane. Planeedid pole ainsad, mis Kaljukitsele appi tulevad, ka sõbrad, pere ja töökaaslased aitavad tal oma eesmärke ellu viia. 

Teiste sõnadega ootab Kaljukitse ees väga hea nädal. Veebruar on üldse tema jaoks hea kuu. Kõik läheb hästi üldiselt, muretsemiseks pole põhjust, kõik tema soovid täituvad nagu läbi imeväe. Inspiratsioonist tal puudust ei tule, tema oskusi ja teadmisi hinnatakse, teda kiidetakse. Tema kuulsus ainult kasvab. 

Ka armastuses on teda ootamas palju ilusaid uudiseid. Vallalistel on suur tõenäosus kohtuda lõpuks ometi kaua oodatud inimesega. Veebruar tuleb üle ootuste hea Kaljukitse jaoks, kes võib hingata rahulikult ning olla lihtsalt õnnelik sellel kuul. 


© 2022 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole