{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: märtsikuu ei alga kõige paremini selle tähemärgi jaoks

Foto : unsplash / Alexandre Chambon   Veebruarikuud on ikka ...

Foto : unsplash / Alexandre Chambon

 

Veebruarikuud on ikka peetud väsitavaks ja kurnavaks. Tegemist on aasta kõige külmema kuuga, õnneks aga on veebruar samuti aasta kõige lühem kuu. Märtsikuu koos ilusate ilmade ja kevade saabumisega ei ole enam kaugel. Kui paljudele toob märts kaasa väga häid üllatusi, siis mõnede jaoks tuleb see kuu natuke keerulisem. 


Suured muutused ootavad ees Kaalude märki

Veebruaris ei läinud Kaaludel hästi, nii palju asju juhtus sellel kuul. Ta pidi hakkama saama lisakoormusega, tundma suuremat stressi ning pingeid. Igapäevane elu viis teda rohkem, kui üks kord täiesti rööpast välja. Kõik see võttis tuju täiesti ära. See ei olnud tema jaoks kerge, sest tema tahab, et maailmas oleks rahu. Ta tunneb nagu ei saaks ta midagi oma elus hetkel ära teha. Asjad lihtsalt ei liigu. Kõik tema plaanid lähevad vett vedama. Ja see valmistab talle suurt pettumust. Õnneks märtsikuu jooksul olukord muutub ning elu muutub jälle ilusaks. 

 

 

Järgnevate nädalate jooksul avanevad talle uued uksed. Läbisaamine teiste inimestega paraneb. Ta leiab häid võimalusi tänu kõikidele planeetidele, mis hetkel Veevalaja märgis viibivad. Paljud suured plaanid näevad päevavalgust märtsis. Märtsis on ka kõige õigem aeg selleks, et võtta süda rindu ning küsida palgatõusu. Küsija suu pihta ei lööda. Võib juhtuda, et talle pakutakse isegi paremat töökohta. Märtsikuu toob ta ellu ka uusi tutvusi. Vallalistel avaneb võimalus kohtuda oma elu armastusega. Nii, et polegi kõige hullemad väljavaated, ainult märtsi esimene nädal tuleb natuke keerulisem. Tähtis on jääda kannatlikuks ning pidada vastu.



Kommentaare ei ole