{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: kas sa tead, milline on sinu unistuste töökoht?

  Foto : unsplash / CoWoman Ideaalse töökoha leidmine ei ole...

 

Foto : unsplash / CoWoman

Ideaalse töökoha leidmine ei olegi alati nii lihtne, tähtis on teada saada, millist tööd sa tegelikult teha tahaksid. Mõistuse hääl ütleb tihti ühte ja südame hääl teist. 

Miks mitte vaadata, mida astroloogid selle kohta ütlevad, võib-olla aitab see sul leida õige teeotsa oma unistuste töökoha otsingutel. Kui sa leiad sellise töökoha, mida sa teed rõõmuga ja mis sulle sobib, ei muutu töö sulle koormavaks ja aitab kaasa isikliku rahulolu tekkimisel. 


Jäär

Jäärad on elavaloomulised, tahtejõulised ja iseseisvad, energiat täis ning tugevad konkurendid. Nad on sündinud juhtima, nad on otsekohesed, ambitsioonikad ja motiveeritud. Aga mõnikord võivad nad ennast ja teisi ära kurnata. 

Jäärad on loodud suuri asju korda saatma, nad on selle jaoks piisavalt ambitsioonikad. Jäärad on ka väga head ettevõtjad, börsimaaklerid ja üldse sobivad ametikohtadele, mis nõuavad head veenmisoskust. 


Sõnn

Sõnn teab, kuidas väiksest rahast suurt raha teha. Sõnnid on väga head finantsnõustajad, investeerijad ning raamatupidajad. 

 

 

Kaksikud

Kaksikud on mitmekülgsed ja andekad, kohanevad ruttu iga olukorraga aga vajavad uusi väljakutseid selleks, et end hästi tunda töö juures. Kaksikud vajavad stimuleerimist, suhtlemist ning erinevaid töökohustusi. Nad tahavad muutusi. Turundus, ajakirjandus ja reklaamindus sobivad talle hästi. 

 

Vähk

Vähi tähtkujus sündinud inimesed on hoolivad ja oskavad kohe teiste probleeme lahendada. Nad on vastutustundlikud inimesed, kellel mõnikord on kalduvus ainult liiga palju unistada.

Kõige sobivam töö tema jaoks olekski selline töö, mis nõuab teiste aitamist ja inimestega suhtlemist, nagu näiteks haridus, meditsiin, konsultatsioon ja nõustamine, teraapiavormid jne. 


Lõvi

Lõvi on ambitsioonikas ja hästi enesekindel. Ta võib olla mõnikord natuke liiga autoritaarne ja selle tõttu ei sobi meeskonnavaimuga kaasa. Ta sobib hästi juhtivale kohale. Ta on ettevõtja, poliitik, kinnisvara maakler ning avalike suhete juht. 

 

Neitsi

Neitsi on üks kõige tüüpilisematest sodiaagimärkidest. Neitsi on oma töös täpne, organiseerib tööd korralikult ja on nõudlik iseenda ja teiste vastu. Neitsi on väga töökas ise. Ja sellepärast saab temast väga kirjanik, toimetaja, stilist ja isegi detektiiv.

 

 

Kaalud

Kaalud on head suhtlejad, nendega on lihtsalt tore olla. Nad on võluvad ja meeldivad, diplomaatilised, koostööaldid. Nad kaaluvad alati kõik oma otsused eelnevalt läbi. Kaaludest saaksid väga head kohtunikud või nõunikud. Samuti konsulid, müüjad, advokaadid, juhatajad, kauplejad ja stjuuardid. 


Skorpion

Skorpionid on targad ja intelligentsed, tugeva tahtejõuga ning mitmekülgsed. Skorpionist saaks hea kirurg, teadlane, õpetaja, psühholoog või füüsik. 


Ambur

Amburid on elavaloomulised ja optimistlikud. Ambur teeks head karjääri poliitikas, avalike suhete vallas, müügitöös, teoloogias või ajakirjanduses. Ambur oskab hästi suhelda. Tavaline kontoritöö pole tema jaoks. 

 

Kaljukits

Kaljukits on orienteeritud tulemustele. Kaljukitsed on targad, kasutavad loogilist mõtlemist ning sihikindlad. Võim ja raha motiveerivad Kaljukitse. Talle sobivad sellised valdkonnad nagu pangandus, finants, adminstratsioon, majandus, informaatika ja füüsika. Kaljukits on kangekaelne ja jonnakas, kes sobib ideaalselt juhtivale kohale. 

 

Veevalaja

Veevalaja sobib hästi selliste ametipostidele, kus ta saab inimestega suhelda ja teha suuri avastusi. Teadur, leiutaja, muusik või disainer sobivad Veevalajale. Tuleb ka ära mainida, et Veevalajad on väga uuendusliku maailmavaatega. 

 

Kalad

Kalad on tundlikud ja emotsionaalsed, väga loomingulised, loomingulised, unistajad. Kunstimaailm sobib neile hästi. Samuti sobib nõustamine, meditsiin, teraapiad.

 

 © 2022 Sisu kopeerimine keelatud!









 

 



Kommentaare ei ole