{ads}

HIDE

Viimased

latest

10 märki, et mees petab sind

  Millised on kümme märki, mis viitavad sellele, et mees sind petab? 1. Ta ei ütle sulle, kuhu ta läheb ja kus ta on ega r...

 

Millised on kümme märki, mis viitavad sellele, et mees sind petab?


1. Ta ei ütle sulle, kuhu ta läheb ja kus ta on ega räägi sulle oma tegemistest

Loomulikult on normaalne, et vahepeal on kiire ja igalühel on õigus oma eraelule aga kui seda tuleb kahtlaselt tihti ette, on midagi lahti. Kui su kaaslane pidevalt keeldub sulle aru andmast oma tegemist kohta ja ei taha öelda, kus ta on ja mida ta tegi, siis on see imelik. Võib juhtuda, et tegemist on ametialase probleemiga või mõne üllatusega aga kui see siiski koguaeg kordub, siis peaksid sa tõsiselt järele mõtlema.

2. Tal on tekkinud liiga palju kulutusi

Oled sa tähele pannud, et su mees on hakanud korraga palju rohkem kulutama ilma, et ütleks, mida ta selle rahaga teeb? Kui jah, siis on täiesti võimalik, et ta näeb kedagi teist. Täiskasvanud mees ei varja tavaliselt seda, mida ta oma rahaga teeb, kui ta aga seda liiga palju korraga kulutab, siis peaksid sa temaga rääkima.
 
 
 


3. Tal on tekkinud uued huvialad

Näiteks, kui talle korraga hakkab mingi täiesti suvaline laul meeldima või tekivad tal uued huvialad või siis hoopis kaotab ta igasuguse huvi selle vastu, mis teid mõlemaid enne köitis, siis peaksid sa järele uurima, mis selle muutuse taga on.

4. Ta ei jäta ei oma telefoni ega arvutit ilma järelvalveta

Tal on uued salasõnad ja ta ei avalikusta neid. Kui ta hakkab liiga palju salatsema, siis on ilmselt tegemist kahtlase põhjusega.

5. Ta leiab endale alati õigustusi

Inimesed hakkavad tavaliselt end õigustama, kui neid tabatakse millegi pealt, mida nad tegema ei peaks. Ta võib hakata isegi sind ründama oma sõnadega lihtsalt sellepärast, et vältida su küsimus. ui sa näed, et ta ise ka ei tea, mida ta räägib selleks, et end õigustada, siis ei ole asi korras.

6. Tal on tutvusringkonnas mingi naine, kellega ta kohtub sageli aga ta väidab ise, et tegemist on kõigest töökaaslasega.

See on täiesti tüüpiline juhtum.
 
 
 


7. Ta on palju muutunud

Kui ta hakkab korraga kasutama uusi väljendeid, siis ilmselt on ta kelleltki neid kuulnud. Kui talle korraga enam ei meeldi samad asjad, kui ta enam ei taha teha asju nii nagu enne, siis on kindel, et tema vaatenurk on muutunud.

8. Ta on hakanud rohkem tähelepanu oma välimusele pöörama

Ta muudab oma välimust, ta hakkab ostma endale uusi riideid ja uusi parfüüme, sa ei pea talle enam meelde tuletama, et ta peaks riideid vahetama - nüüd teeb ta seda kõike ise. Võib juhtuda, et ta on lihtsalt suureks kasvanud aga võib ka juhtuda, et tema elus on teine naine.

9. Teie vahekorrad on liiga igavad ja nagu vastumeelsed

Vahekord peaks olema kirglik ja mõlemale meeldiv. Kui see on aga muutunud kohustuseks, siis on kuskil mingi viga.

10. Teie vahel ei ole enam emotsionaalset sidet ega hingelist kontakti

Tundub nagu oleksid kõik tema tunded sinu vastu kadunud. See võib olla märgiks, et ta armastab kedagi teist. 

 

Kommentaare ei ole