{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vali üks õnneküpsis ja vaata, milline sõnum tal sulle on

Õnneküpsiseid hakati valmistama umbes 13. sajandil Hiinas. Sealt edasi on nad suurt populaarsust kogunud ning neid kü...


Õnneküpsiseid hakati valmistama umbes 13. sajandil Hiinas. Sealt edasi on nad suurt populaarsust kogunud ning neid küpsiseid pakutakse igas hiina restoranis eine lõpus. Iga küpsis sisaldab ühte õnne toovat sõnumit, mõnikord on sedelil ka mõni numbrikombinatsioon, mida tasuks kindlasti lotomängus ära kasutada.

Siin on ära 6 õnneküpsist. Igaühel neist on üks sõnum sees.  Vali üks küpsis ja vaata, milline sõnum saatusel täna sulle varuks on!



1. Ole kannatlikum ja ära muretse

Me ei tea keegi ette, mis meid ees ootab. Elutee ongi käänuline ja läheb sageli selliseid radu pidi, mida ette on võimatu näha. Mõnikord võib see võtta julguse ja tekib lootusetus. Tegelikult ei tohi lasta sellisel tundel enda üle võimust võtta, sest sul on alati võimalus valida paremini oma mõtteid. Sul on valik, kas sa muretsed edasi  ja hädaldad oma saatuse ja elu üle või siis hakkad sa mõtlema paremaid mõtteid ning usaldama oma saatust ja õnnetähte. Tegelikult on nii, et oma eesmärgid saab ellu viia ainult siis, kui sinus on piisavalt sihikindlust, kannatlikkust ja positiivsust. Mida rõõmsameelsem ja optimistlikum sa oled, seda parem elu sind ees ootamas on. Hoolimata kõigest, hoolimata sinu minevikust ja olevikust, tulevik on ainult sinu enda kätes. Ära seda unusta ja ära unusta iseennast. Mõtle sellele, kui väärtuslik sa oled ja oled alati olnud. Ela oma unistuste elu, ära ole praeguse olukorra ohver. Hakka mõtlema selle peale, mida sina tahad, mitte selle peale, mida sa ei taha.

Iga päev peame me vastu seisma erinevate olukordadega. Mõned neist on positiivsed, teised natuke vähem. Aga kõigil neil on üks ja sama eesmärk - anda õppetund järgmiseks eluetapiks. Ära unusta seda ja ela edaspidi lootusrikkamalt ja enesekindlamalt, usu tulevikku ja usu iseendasse, sest saatusel on sinu jaoks midagi ilusat varuks! Oota oma kingitust, ole rõõmus ja kõik läheb hästi. 
 
 



2. Sa pead otsima seda, mis teeb sind õnnelikuks

 Liiga kaua oled sa omaenda õnne tahaplaanile jätnud. Aga nüüd on kätte jõudnud aeg, mil sa peaksid hakkama rohkem iseenda eest hoolitsema ja õppima elu nautima. Sest aeg on sealmaal, et sa peaksid avama ukse edule ja rikkusele. Või õnnele ja tervisele. Kõik see, mille järgi su süda igatseb, tuleb su juurde. Pühi ainult ära oma mure- ja kurbusemõtted, tee oma hinges ja südames ruumi uuele ja paremale elule, mis teeb õnnelikuks nii sind, kui su lähedasi.

Sageli elu annab meile seda, mille väärilised me ise arvame end olevat. Seega muuda oma mõtlemist, hakka uskuma suurtesse asjadesse, usu oma õnnetähte ja sa näed - kogu su elu muutub sinu ümber! Nagu imeväel. Sest imesid juhtub iga päev meie elus, ainult meie oma täiskasvanute silmadega ei näe neid enam. Lase natuke lapsemeelset muretust oma hinge, mõtle paremaid mõtteid, soovi teistele head, ära ole kuri ja su elu muutub, sest sina oled seda otsustanud. 
 

3. Ole enesekindlam


Sa pead õppima enesekindlust, sest enesekindlus on see, mis aitab meil edasi minna ja seda ka kõige raskematel elu etappidel. Muuda oma mõtted tugevamaks, jää alati ausaks ja pane maksma oma tahe. Ja siis hakkavad ilusad asjad sinu elus aset leidma.

Kui sa ise tead, mida sa tahad saada, siis usaldad sa ennast rohkem ja usaldad ka oma saatust! Võta otsuseid vastu targalt ja õnne ning jõukuse uksed avanevad sinu ees.

4. Praegu on õige aeg


Viimasel ajal aset leidnud sündmused on muutnud sind tugevamaks ja valmistanud sind ette selliseks eluks, mida sa sooviksid. Nüüd on aeg selleks, et tegutseda ja uskuda, et parim on alles ees.

Õpi oma mõtteid kasutama enda heaks, ja hakka oma unistusi ellu viima, tee seda, mida sa ellu tahaksid viia. Kõik su pingutused leiavad väärilise tasu. Ole ettevõtlikum ja ära karda unistada suurelt. Kui kõik su unistused täituksid, mida sa siis sooviksid praegu ja nüüd? Unista ja usu!
 



5. Ära võta kõike isiklikult

Isegi, kui sa ei saa teiste käitumist muuta, siis sa saad alati valida, kuidas sina erinevatele sündmustele reageerid. Kõige halvem, mida sa teha saad, on lasta vihal ennast kontrollida või haududa kättemaksuplaane. Viha on nagu põletav süsi, mida sa oma käes hoiad ega lase lahti. Ta teeb sulle kõige rohkem haiget. Solvumised on nagu koorem, mida sa enda õlgadel kannad ja mis muudab su elu raskeks. Sina ise kannatad selle all kõige rohkem.

Sa pead õppima end ja oma käitumist ning mõtteid paremini kontrollima. Ära lase elul lihtsalt juhtuda ja sündmustel enda ümber oma päeva mõjutada. Alles siis sa näed, et su elu kvaliteet muutub paremaks ja õnnelikumaks, su suhted teiste inimestega muutuvad tugevamaks ning lähedasemaks. 
 

6. Ole julge ja ära karda minna edasi

Sa oled liiga kaua hoidnud end omaette, olnud oma kaitsvas mullis. Nüüd on aeg sealt välja tulla ja elada sellist elu nagu sa alati oled unistanud. Alusta sisemistest muutustest, seejärel välimistest. Saa ise kõigepealt paremaks inimeseks ja ole tänulik neile, kes muudavad su elu paremaks ning õnnelikumaks.  
 
Su saatus ja õnn on tegelikult sinu enese kätes. Sellepärast anna endast parim iga päev, ka rasketel aegadel ja võimalused hakkavad avanema, imed hakkavad juhtuma, su elu muutub paremaks ning õnnelikumaks. Kõik läheb hästi, kui sa ainult ise otsustad olla õnnelikum ja julgem.

 

Kommentaare ei ole