{ads}

HIDE

Viimased

latest

Tõsta oma enesehinnangut tänu peeglile

Foto : unsplash / Taylor Smith    Vaatame lähemalt, mis meet...

Foto : unsplash / Taylor Smith

 

 Vaatame lähemalt, mis meetod see on, mis annab nii imelisi tulemusi.

USA enesearenguraamatute autor Louise L. Hay töötas välja "peegli meetodi", mis seisneb selles, et sa pead vaatama peeglist iseennast ning ütlema endale häid asju. See meetod aitab vabaneda negatiivsetest ja halbadest mõtetest, mis su peas on, samuti vaadata iseennast positiivsema pilguga ja olla enese vastu heatahtlikum. 

Meetod ise on äärmiselt lihtne: igal hommikul ja miks mitte mitu korda päevas, istu lihtsalt natuke peegli ette ja ütle endale positiivseid asju. Näiteks, et sa oled ilus, tugev, väärt õnne ja armastust. Eesmärk on tõsta enesekindlust. 

 

 

Louise L. Hay sõnul on sul vaja 21-päeva, et muuta oma elu. Paljud inimeste jaoks ei ole see üldsegi lihtne, istuda peegli ette ja hakata iseendaga rääkima ja see nõuab palju pingutusi. Õnneks harjutamise käigus see olukord paraneb. Ja just selle tõttu tuleks seda meetodit praktiseerida vähemalt 3 nädala jooksul. Esimesel nädalal katsu olla vähem kriitilisem iseenda suhtes, analüüsi oma uskumusi. Teisel nädalal leia üles oma sisemine laps. Ja kolmandal nädalal leia üles oma hingerahu. Ja see pole sugugi nii lihtne nagu sa seda arvad!

Kommentaare ei ole