{ads}

HIDE

Viimased

latest

Tiigri aasta algab 1. veebruaril 2022

Foto : unsplash /Frida Lanenrström    Kas sina ka ootad Tiig...

Foto : unsplash /Frida Lanenrström

 

 Kas sina ka ootad Tiigri aasta algust? Väga tore, sest meie ootame ka. See tuleb sinu aasta ehk siis täpsemalt öeldes Veetiigri aasta, millega koos algab Hiina 4720. aasta. See ei tee meid just nooremaks. Tiigri aasta algab 1. veebruaril ja lõppeb 21. jaanuaril 2023. Terve Tiigri aasta peaks mööduma ühtlases tempos, muutma meid otsusekindlamaks ja energilisemaks kõikides ettevõtmistes. Mis puutub aga Vee elementi, siis muudab see tasakaalukamaks Tiigri muidu nii tulise ja impulsiivse iseloomu. Nii ei lasku sa liialdustesse ja oled üldiselt rahulikum. Veetiiger on palju usaldusväärsem, rahulikum ja ettenägelikum teistest elementidest. Sellel aastal oleks tähtis leida tasakaal kõikides elu valdkondades. Ja selle jaoks tuleb kasutada oma intuitsiooni. Õpi kuulama ja usaldama rohkem oma intuitsiooni. Niipea, kui talv on lõppenud, tunned sa soovi muuta paremaks neid külgi elus, mis ei paku sulle täit rahuldust. Sea endale Tiigri aasta alguses 3 eesmärki. Ja aasta lõpus hakkad sa ise imedesse uskuma, kui sa näed, et su soovid täide võivad minna. 


Mida toob Tiigri aasta aga Tiigritele? 

Tiiger on Hiina 12 loomamärgi seas 3. kohal. Hiinas peetakse tiigrit kõikide loomade kuningaks. Tiigri märki seostatakse julguse, jõu ja vaprusega. Hiinas kannavad mitmed beebid tiigri pildiga mütsikesi ja jalanõusid, mis peaksid head õnne tooma. 

Tiigri aasta on üks neist aastatest, mida oodatakse Hiinas kõige rohkem. Lapsed, kes sünnivad sellel aastal on targad, hea huumorimeelega ja väga head suhtlejad. Tavaliselt saadab neid hea rahaõnn elus ning neil on võime iga olukorraga kiiresti kohaneda. 

 

 

Tiigrite jaoks on algamas nende aasta. Tõenäoliselt toob see neile kaasa mitmeid väljakutseid. Punase värvi kandmine toob neile sellel aastal õnne.

Armastus. Mis puutub armastusse, siis on 2022. aasta ideaalne Tiigritele abiellumiseks. Vallalisi Tiigreid saadab hea õnn ja tõenäoliselt leiavad nad sellel aastal endale hingesõbra. Kõik Tiigrid, kes on 24 - 36. aastased, peaksid hoidma silmad lahti, sest väga hea õnn saadab neid armastuses terve aasta jooksul.

Töö. Tõenäoliselt saavad Tiigrid ametikõrgendust sellel aastal. Peale pikki tööaastaid, ootab neid ees teenitud tasu. 

Raha. Väga suur õnn ei saada Tiigrit rahaasjades sellel aastal ja selle tõttu tuleks kulutada raha mõistlikult ja arukalt.


Tiigrite iseloom

Tiigri aastal sündinud inimesed on julged, konkurentsivõimelised, ootamatud ja enesekindlad. Samuti võluvad, sarmikad ja sooja hingega. Mõnikord võivad nad olla aga liiga kannatamatud ja mõjuda ärritavalt, soovides, et teised kohe nende tahtmise rahuldaksid.

Oma loomult on Tiiger kangekaelne ja väga töökas. Oma arvamustes on ta kõigutamatu, kindel ja võib käituda teinekord üsna despootlikult. Ta on autoritaarne ja surub teistele oma tahtmist peale ning teab, kuidas panna teisi ennast austama. Kui ta oma sõna andnud, ei võta ta seda kunagi tagasi. 

Tiiger on hästi enesekindel ja tugeva moraalitundega. Temast saaks väga hea juht. Ta ei enneta ühtegi olukorda aga mida kõrgemad on ta püüdlused ja mida raskem on neid ellu viia, seda paremini ta end tunneb. Talle meeldib üle kõige konkurents ja võimalus tõestada, et ta on parim.

 

 

Puutiiger : kaastundlik, oskus ennast väljendada, lahke

Tuletiiger : optimistlik ja sõltumatu, ei oma kõige paremat kontrolli enese üle

Maatiiger : seikleja ja realist, väga kindel oma uskumustes ja veendumustes

Veetiiger : väga kõrgel arvamusel iseendast ja saavutab kindlasti edu elus

Metalltiiger : entusiastlik, suur külgetõmme vastassoo vastu. Otsustamatu ja kangekaelne.  

 

 

Kõige paremini saab Tiiger läbi Draakoni, Hobuse ja Seaga.

Halvem suhe on tal aga Pühvli, Tiigri, Mao ja Ahviga.

 

Tiigri aastal sündinud kuulsused: 

Ludwig van Beethoven : metalltiiger 

Elizabeth II : tuletiiger

Tom Cruise : veetiiger

Leonardo DiCaprio : puutiiger



Kodused lood  © 2022 Sisu kopeerimine keelatud!


 


Kommentaare ei ole