{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test: Vaata järgi, milline on sinu valgus, mis muudab sind nii erakordseks

  See test aitab sul teada saada, milline on sinu valgus, mis põleb sinu hinges. Mis on see, mis muudab sind teistest erinevaks ja kui...

 

See test aitab sul teada saada, milline on sinu valgus, mis põleb sinu hinges. Mis on see, mis muudab sind teistest erinevaks ja kuidas sina saad teisi aidata.



Me oleme kõik omal moel erilised, meie kõigi hinges põleb väike tuluke, mis ei kustu iial. Kui me õpime tundma oma väikest tuld, saame me näidata oma tõelist potentsiaali, elada õnnelikumat ja rahuldust pakkuvamat elu ja aidata teistel sama saavutada.



Vali üks küünlaleek ja vaata, mida see sinu kohta räägib.


Kui sa valisid...


Nr.1


Sinu sisemine valgus on sinu isiksus. Sa tead, et paljud inimesed veedavad terve oma elu, elades teiste elu ja unustades iseenda. Nad mängivad kedagi teist selleks, et ära teenida teiste heakskiitu ja austust.

Sinuga nii ei ole, sa oled uhke iseenda üle. Sa oled oma hingelt tugev ja lased end juhtida oma sisemisest jõust. Sinu autentne loomus inspireerib ka teisi. Hoia oma valgust nii, et teised seda alati näha võivad.









Nr. 2


 Sinu tõeline valgus on oskus näha asju globaalselt, sa ei talu kitsa silmaringiga inimesi, kes näevad asju ainult oma mätta otsast. Sa mõtled laialt ja näed asju ette, sul on alati palju loomingulisi plaane, mida sa tahad praktikasse rakendada ja seega muuta nii enda, kui teiste elu paremaks ja huvitavamaks.

Sulle meeldib tulla välja oma mugavustsoonist ja avastada teisi kultuure ja eluviise. Teised inimesed hindavad sinu seltskonda, sest sa mõjud inspireerivalt. Oma eeskujuga aitad sa muuta paljude inimeste elusid, seega ole alati sina ise ja tee seda, mis sul nii hästi välja tuleb.



Nr. 3


Sinu sisemine valgus, mis sind nii ainulaadseks muudab, on kaastunne. Sa oskad näha maailma ja kõiki elavaid läbi armastuse ja tunnete, sa mõistad kõiki tundeid, mida teised tunda võivad, mida nad on läbi pidanud elama ja selle asemel, et mõista neid hukka, oled sina valmis alati teisi kaitsma.

Sa oled teadlik, et me elame maailmas, kus paljude inimeste jaoks ei jätku hoolt ega armastust, sa tahad teha endast kõik, et täita seda lünka nii hästi, kui võimalik ja muuta vähemalt nende elu, kellega sa läbi käid ja kohtud. Sa oled nii väärtuslik ja aitad anda teiste elule mõtet. Ära unusta edasi särada selles maailmas, kus mõnikord on liiga palju pimedust.






Nr. 4



Valgus, mis sinus elab ja mida sa kogu maailmale jagad, on armastus. Armastus on sinu jaoks kõige kallim vara maa peal, sa oskad olla teiste vastu hea.

Sa oled inimene, kes oskab andestada hoolimata eksimustest ja vigadest. Sa oled teadlik, et  läbi armastuse on võimalik luua positiivseid muutusi maailmas. Sinu armastus ja headus on juba muutnud nii paljude elu. Ära lase oma valgusel kustuda, sest see on sinu kõige suurem aare.



Nr. 5



Sinu valguseks on su positiivne meel . Sa tead, et maailmas on liiga palju halba ja negatiivsust, mis mõjutab ka sind ent sa ei taha lasta sellel oma elu valitseda. Sa oled otsustanud keskenduda positiivsele ja lased sellel oma elu juhtida.

Sinu positiivsus hoiabki halva sinust eemal ja on toonud su teele palju häid inimesi ja olukordi, mis on ainult kasvatanud su õnne. Inimesed vajad rohkem positiivsust oma ellu ja sellepärast meeldibki neil sinuga olla. Sa võid enda üle uhke olla, sest sinu valgus muudab sind nii erakordseks.




Nr. 6



Sinu kõige tugevam valgus on tarkus. Sa oled palju näinud ja läbi elanud, need kõik on olnud väärtuslikud õppetunnid.

Sa ei lase väikestel pisiasjadel rikkuda oma hingerahu, sa oskad alati eristada head halvast. Sa tead, mis väärib sinu tähelepanu ja mida ei tohiks võtta liiga palju südamesse. Sinu valgus on väga tugev, paljud kadestavad sind sellepärast ja tahaksid seda kustutada. Ole tugev ja pea vastu, sest väga paljud inimesed imetlevad sind ja vajavad sinu valgust.











Kommentaare ei ole