{ads}

HIDE

Viimased

latest

Põhjused, miks sa ärkad iga öö samal ajal

  Kui sa oled tähele pannud, et sul sageli läheb uni ära täpselt ühel ja samal ajal, siis võib-olla on see märguanne, mida sa ei toh...

 



Kui sa oled tähele pannud, et sul sageli läheb uni ära täpselt ühel ja samal ajal, siis võib-olla on see märguanne, mida sa ei tohiks kahe silma vahele jätta ja see võib sulle aimu anda sinu tervislikust seisust.

Hiina traditsioonilise meditsiini järgi on meil bioloogiline kell, mille järgi iga elund saab teatud kellaajal energiavoolu juurde, kui energiakanal on aga blokeeritud mingil põhjusel, tekib seisak ja ummistus, mille tagajärjel tekivad vastavas kehaosas tervisega seotud probleemid.



Kui sa ärkad kella 23 ja 1 vahel

Tegemist on märgiga, et sul on probleeme sapipõiega. Sapp aitab seedida rasvu organismis, kui tema töö on häiritud, siis tunneb inimene väsimust ja ärkab öösiti.

Mis puutub emotsionaalsesse külge, siis hiina meditsiini järgi on siin tegemist pettumustega armastuses. Hea oleks keskenduda päeval rohkem oma suhete lahendamisse teiste ja iseendaga, et vabastada end kõigest negatiivsest, mis võib blokeerida energiavoolu kehas.

Kui sa ärkad kella 1 ja 3 vahel

See viitab sellele, et su maks vajab abi. Vähenda või loobu täielikult liiga rasvaste ja magustate toitude söömisest. Tee läbi kehapuhastus kuur, joo võilillejuureteed, mis puhastab väga edukalt maksa ja aitab maksal organismi puhastada toksiinidest, mis ei võimalda tal optimaalselt töötada.

Emotsionaalse külje pealt on sellel kellaajal ärkamine seotud vihaga ja pettumusega. Katsu mõista, mis sind õieti häirib ja rahutuks teeb, katsu selgeks teha, mis on praegu sinu elus energiaallikaks. Ja katsu end vabastada selle põhjusest nii hästi, kui võimalik.


Kui sa ärkad kella 3 ja 5 vahel

See viitab sellele, et sa pead rohkem tähelepanu pöörama oma kopsudele või siis lihtsalt hingamisele. Just öösel on kopsude töö kõige aktiivsem. Järelikult, kui uni on sellel ajaperioodil häiritud, siis võib see olla märgiks, et miski takistab sind hingamast sügavalt.

See võib olla seotud ka emotsionaalse küljega ja viidata sellele, et sul on raske endale puhkust lubada, sa tahad kõike oma elus ise kontrollida. Häiritud uni kella 3 ja 5 vahel võib olla ka leina tulemus. Kuidas ka ei ole, tähtis on hingata sügavalt sisse ja leppida kaotusega, nii raske, kui see ka ei ole. Oluline on mitte muretseda asjade pärast, mis ei allu sinu kontrollile.

Kui sa ärkad kella 5 ja 7 vahel

See võib viidata, et sul võib olla probleeme jämesoolega, mis on vastutav toksiinide väljutamise eest, tagades tervema seedekulgla. Et kõik funktsioneeriks korralikult, joo palju vett iga päev, sest see on kõige olulisem abivahend, mis aitab hoida su soolestikku korras.

Emotsionaalse plaani pealt võid sa tunda süütunnet või olla kaitsehoiakus. Sa võid tunda ka end millegi tõttu suletud tee peal oma elus, on siis põhjuseks su suhe, töökoht jne. Katsu mediteerida ja vabastada end negatiivsetest emotsioonidest, mis su hinge raskeks teevad. Katsu leppida asjadega, mida sa muuta ei saa ja keskendu rohkem sellele, mida sa teha võid selleks, et muuta oma elu õnnelikumaks.

Kommentaare ei ole