{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 4. jaanuar

  Foto : unsplash / Andréas Brun  Jäär Armastus. Sa...

 

Foto : unsplash / Andréas Brun

 Jäär

Armastus. Sa hoolitsed oma paarisuhte eest, sest rutiin ja üksluisus väsitab sind. Töö. Täna võivad sulle pähe tulla väga head ideed ja põnevad lahendused. Tervis. Stress ja väsimus kurnavad su tervist, võta midagi ette ja katsu leida vahendeid, mis aitavad sul parandada oma enesetunnet. Raha. Ära muutu liiga ahneks.

Väike nõuanne: organiseeri oma elu paremini, sea endale eesmärgid ja pane paika plaanid ning pea neist kinni

 

Sõnn

Armastus. Sa igatsed armastuse ja läheduse järele. Töö. Sa võid saada täna ühe väga hea pakkumise. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest ja ära kurna oma organismi ära. Raha. Ole ettenägelikum ja hoia jalgu maa peal. 

Väike nõuanne: kui elu annab sulle sidruneid, valmista limonaadi

 

Kaksikud

Armastus. Sa oled liiga hõivatud viimasel ajal. Töö. Kõik läheb lausa suurepäraselt. Tervis. Ära söö rohkem, kui vaja. Raha. Piira kulutusi enne, kui on liiga hilja.

Väike nõuanne: ole täna lihtsalt tänulik

 

Vähk

Armastus. Õpi paremini suhtlema ja oma tundeid väljendama. Töö. Hea edu saadab sind su ettevõtmistes, ole julgem ja kasuta seda perioodi ära. Tervis. Sul on raske rahulikuks jääda, sa muretsed liiga palju kõikide asjade pärast. Raha. Hoidu kahtlastest tehingutest.

Väike nõuanne: ära muutu liiga nõudlikuks

 

 

 

Lõvi

Armastus. Sa võid täna avastada midagi oma elukaaslase kohta, millest sa enne teadlik ei olnud. Töö. Töö juures valitseb pingeline õhkkond. Tervis. Katsu leida aega puhkamiseks. Raha. Ära ole liiga kergemeelne ja mõtle rohkem tuleviku peale.

Väike nõuanne: usu, et parim on alles ees

 

Neitsi

Armastus. Ära otsi oma ellu vaheldust, rohi ei ole mujal rohelisem, hoolitse parem selle eest, mis sul kodus on. Töö. Sulle jäetakse vabad käed ja tänu sellele võid sa tegutseda oma äranägemise järgi. Tervis. Hea oleks, kui sa teeksid iga päev natuke sporti, see aitaks luua korda mõtetes ja parandaks tervist. Raha. Sulle võib tunduda, et raha lausa kaob su sõrmede vahelt. Kui see nii on, siis on viimane aeg panna paika eelarve ja pidada sellest kinni.

Väike nõuanne: ära võta enda peale rohkem kohustusi, kui sa täita suudad

 

Kaalud

Armastus. Täna avaldab elukaaslane sulle ühe suure saladuse, millest ta veel kellelegi rääkinud ei ole. Ja see muudab teid omavahel veelgi lähedasemaks. Töö. Head ideed tekivad just õigel hetkel. Tervis. Võib-olla mõned nahaprobleemid teevad muret, mille põhjustajaks on stress. Võta midagi ette. Raha. Ära kuluta liiga palju. Pane kõik kulutused kirja, see aitab sul paremat ülevaadet saada.

Väike nõuanne: raha ei tohiks olla elus eesmärk

 

Skorpion

Armastus. Ära puuduta täna delikaatseid teemasid. Töö. Sa oled hea veenmisoskusega, täpne ja korrektne - tõenäoliselt pakutakse sulle peatselt paremat kohta. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Ära kuluta seda, mida sul ei ole.

Väike nõuanne: tõesta iseendale, et sa oled võimeline

 

 

 

Ambur

Armastus. Sa tunned, et oled valmis südameid võitma. Töö. Täna avanevad head võimalused, ära maga neid maha. Tervis. Võta aega maha ja hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Ära laena.

Väike nõuanne: ära muretse asjade pärast, mida sa muuta ei saa

 

Kaljukits

Armastus. Su elukaaslane teeb sulle täna väga ilusa üllatuse. Töö. Sul avaneb võimalus kindlustada oma positsiooni. Tervis. Ära unusta hoolitseda oma tervise eest ja toituda tasakaalukamalt. Raha. Ära ole liiga optimistlik. 

Väike nõuanne: kui sa tahad muuta midagi oma elus, pead sa oma mugavustsoonist välja tulema

 

Veevalaja

Armastus. Katsu veeta rohkem aega koos oma elukaaslasega. Töö. Sa suudad vabaneda kõikidest takistustest. Tervis. Su tervis ei ole hetkel kõige parem. Raha. Ära mängi oma rahaga. 

Väike nõuanne: näe rohkem hea kui halba

 

Kalad

Armastus. Sa ei tea ise ka, mida sa tahad, sind köidavad võõra linna tuled ja samas kardad sa teha eksida... Töö. Kõik läheb väga hästi. Tervis. Katsu maandada stressi. Raha. Ole säästlikum.

Väike nõuanne: kui sa tahad muuta oma elu, pead sa muutma oma mõtteid

Kommentaare ei ole