{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 02. jaanuar

  Foto : unsplash / Aaron Burden Jäär Armastus. Sa ...

 

Foto : unsplash / Aaron Burden

Jäär

Armastus. Sa imestad ise ka selle üle, kuidas su kallim sind ikka ja jälle suudab üllatada. Töö. Sinu innukus ei jää teistele märkamata ja ilmselt tead sa ise ka, et oled endale teed rajamas soojemale kohale. Tervis. Joo rohkem vett, see aitab sul organismi puhastada. Raha. Kõik läheb hästi, lõpeta see muretsemine. 

Väike nõuanne: naerata, elu on ilus! 

 

Sõnn

Armastus. Sa oled hetkel üsna rahul oma eluga. Töö. Sulle usaldatakse vastutusrikkamaid ülesandeid. Tervis. Kui sa tunned, et väsimus on peal ja energiat vähe, siis hakka tervislikumalt toituma ja sa näed lühikese ajaga suuri muutusi. Raha. Täna saad sa rõõmustavaid uudiseid. 

Väike nõuanne: ära lase igapäevastel muredel oma päeva ära rikkuda.

 

Kaksikud

Armastus. Kõik läheb hästi ja rahulikult. Töö. Sa näitad välja ettevõtlikkust ja oled enesekindel. Tervis. Planeetide seis on praegu üsna hea, ära ainult ise enda organismi ära kurna. Raha. Rahaprobleemid ei tohiks sulle hetkel muret valmistada.

Väike nõuanne: sa ei pea kõikidele muljet avaldama

 

Vähk

Armastus. Sa leiad, et midagi on su suhtest puudu ja igatsed vahelduse järele. Töö. Sul on suured plaanid uueks aastaks. Tervis. Sa oled heas vormis täna. Raha. Hea õnn saadab sind ja su majanduslik seis peaks sellel aastal paranema märkimisväärselt. 

Väike nõuanne: ära ole liiga enesekindel

 

 

 

Lõvi

Armastus. Sa oled kaotanud usu armastusse, ära heida meelt, juba varsti võib kõik muutuda. Töö. Sul on vastused kõikidele küsimustele ja selle tõttu vajavad kõik korraga sinu abi. Tervis. Katsu leida vahendeid, mis aitavad sul stressi maandada. Raha. Praegu on õige hetk investeerimiseks. 

Väike nõuanne: ära sega omavahel ära tööasju ja armastust.

 

Neitsi

Armastus. Lõpuks ometi hakkavad probleemid ja pinged kaduma. Töö. Sellel aastal saad sa palju väga häid pakkumisi. Tervis. Kõik läheb hästi, ära unusta võtta aega, et rohkem liikuda. Raha. Tõenäoliselt ei muretse sa täna palju oma majandusliku seisu pärast.

Väike nõuanne: ära alusta uut aastat muretsemisega

 

Kaalud

Armastus. Viimased päevad on teinud imesid ja su suhe elukaaslasega on palju lähedasem, kui kunagi varem. Töö. Sa oled ambitsioonikas ja sul on eesolevaks aastaks väga suured plaanid. Tervis. Võib-olla tunned sa suuremat väsimust aga see on ka normaalne. Raha. Probleeme ei tohiks tekkida. 

Väike nõuanne: uus aasta, uued võimalused.

 

Skorpion

Armastus. Rõõm ja õnn peaksid muutma su päeva ilusaks. Töö. Kõik su pingutused hakkavad vilja kandma. Tervis. Praegusel ajal peaksid sa olema heas vaimses ja füüsilises vormis. Raha. Väga hea päev on sind ees ootamas, sa võid olla valmis headeks uudisteks. 

Väike nõuanne: kõik läheb hästi, kui sa hakkad ootama halbade uudiste asemel häid. 

 

 

 

Ambur

Armastus. Hea edu saadab sind kõiges, mis on seotud armastusega. Töö. Tegele eelkõige nende projektidega, mis on sulle tõesti tähtsad. Tervis. Ära söö üle, hoidu alkoholist ja liiga vürtsikatest toitudest. Raha. Ära muretse nii palju.

Väike nõuanne: sinu enda sees on peidus suur jõud

 

Kaljukits

Armastus. Tänane õhkkond on väga sensuaalne, kasuta seda ära. Töö. Sa oled julge ja ettevõtlik ning edu ei ole enam kaugel. Tervis. Muretsemiseks pole põhjust. Raha. Kõik läheb hästi ja sa võid hakata suuremaid plaane tegema. 

Väike nõuanne: sa oled võimeline tegema suuremaid tegusid.

 

Veevalaja

Armastus. Kõik on täna võimalik. Töö. Sa oled ettenägelik ja tead, mida teha. Tervis. Katsu pingeid maandada, toit ei ole ainus vahend, mis sind aitab. Raha. Ole ettevaatlikum ja hoia parem kokku. 

Väike nõuanne: ära lase teistel sekkuda oma eraellu

 

Kalad

Armastus. Sa oled praegu üsna õnnelik ja rahul oma eluga. Töö. Eesoleval nädalal saadab sind hea edu kõikides su ettevõtmistes. Tervis. Ära kurna ennast ära. Raha. Kõik läheb rahulikult ja probleeme ei tohiks tekkida, kui sa liiga palju kulutama ei hakka. 

Väike nõuanne: ära lase teiste kriitikal oma enesehinnangut hävitada

Kommentaare ei ole