{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 27. jaanuar

  Foto : unsplash / Sincerely Media Jäär Armastus. ...

 

Foto : unsplash / Sincerely Media

Jäär

Armastus. Viimasel ajal hoidsid sa oma elukaaslasega vahemaad ja olid eemalolev, nüüd tekib teie vahele jälle lähedus. Vallalised : õnn ei ole kaugel. Töö. Võta aega, et rääkida ülemusega oma mõtetest ja tulevikuplaanidest. Tervis. Ära unusta sporti teha, et luua korda oma peas ja parandada tervist. Raha. Kõik läheb hästi. 

Väike nõuanne: ole kannatlik! Ära ärritu, kui asjad ei lähe alati nii hästi, kui sa oleksid tahtnud.

Õnnenumber: 308


Sõnn

Armastus. Sul on tunne, et kõik su pingutused on ainult ühepoolsed ja et su elukaaslane ei huvitu mitte millestki. Töö. See nädal võib tuua kaasa suure pöörde sinu karjääris. Tervis. Millal sa viimati kaalu peal käisid? Raha. Sa leiad lahenduse oma probleemidele, kui sa organiseerid oma rahaasju paremini. 

Väike nõuanne: ära muuda enda elu ise keeruliseks: lahenda oma probleemid ära

Õnnumber: 844


Kaksikud

Armastus. Istu maha ja mõtle järele, mida sa tegelikult tahad. Ära mängi teise inimese tunnetega. Töö. Sind saadab praegusel hetkel nii hea edu, et sa äratad kadedust. Tervis. Ära külmeta ennast ära. Raha. Kui sa õigel hetkel tegutsed, võid sa oma majanduslikku olukorda märkimisväärselt parandada.

Väike nõuanne: Ära unusta, et sageli näeme me ainult seda, mida me ise näha tahame

Õnnenumber: 407


Vähk

Armastus. Paljud teie seast tahavad lihtsalt lõbutseda ja otsivad meelelahutust, mitte tõsist suhet. Töö. Tavaline ja rahulik tööpäev on sind ees ootamas. Tervis. Tervis ei tohiks sulle täna probleeme tekitada. Raha. Sa leiad võimalusi, kuidas oma raha kõige paremini paigutada.

Väike nõuanne: usu rohkem iseendasse ja oma võimetesse

Õnnenumber: 104

 

 


Lõvi

Armastus. Ära ole nii emotsionaalne ja katsu rääkida rahulikult. Töö. Ära usalda kõiki töökaaslasi. Tervis. Viimane aeg muuta oma eluviise paremaks. Raha. Probleeme ei tohiks tekkida. 

Väike nõuanne: ära jää täna hea õnne peale lootma

Õnnenumber: 127


Neitsi

Armastus. Ära ärritu kogu aeg oma elukaaslase peale, tema ei ole kõiges süüdi. Töö. Mõtle rohkem oma tuleviku peale. Tervis. Võta aega puhkamiseks ja ära kurna ennast ära. Raha. Mitte ühtegi probleemi ei tohiks täna tekkida.

Väike nõuanne: võta lähedaste nõuandeid kuulda

Õnnenumber: 816


Kaalud

Armastus. Sa ei ole kindel enam, mida sa tahad: suuremat stabiilsust või tahad sa minna uusi silmapiire avastama. Töö. Probleeme ei tohiks täna tekkida. Tervis. Katsu ennast rohkem hoida. Raha. Head võimalused võivad tekkida. 

Väike nõuanne: hingerahu on palju kallim, kui raha

Õnnenumber: 502


Skorpion

Armastus. Ära otsi enda ellu rohkem põnevust. Töö. Sa oled motiveeritud ja valmis uuteks väljakutseteks. Tervis. Hoia oma tervist rohkem. Raha. Rahaline seis hakkab paranema tasapisi. 

Väike nõuanne: ära hädalda hommikust õhtuni, nii saad sa ainult probleeme juurde

Õnnenumber: 695

 

 


Ambur

Armastus. Sa ei lepi enam leigete tunnetega. Töö. Võib-olla tehakse sulle täna väga häid tööpakkumisi. Tervis. Katsu oma tervise eest paremini hoolitseda. Raha. Planeedid toetavad sind praegu sinu ettevõtmistes. 

Väike nõuanne: alati on parem ennetada, kui parandada

Õnnenumber: 134


Kaljukits

Armastus. Sa oled oma suhtest väsinud ja otsid väljapääsu. Vallalisi saadab väga hea õnn. Töö. Täna tuleb kiire ja tegus päev. Tervis. Üldiselt peaks su tervis olema väga hea aga hoia end külmetushaiguste eest. Raha. Maksa oma arved ära. 

Väike nõuanne: hoia oma tervist

Õnnenumber: 281


Veevalaja

Armastus. Sa ei taha enam jaanalindu mängida ja oled otsustanud oma suhteprobleemidest rääkida. Töö. Kasuta oma tutvuseid ära ja haara igast heast võimalusest kinni. Tervis. Ära kurna oma organismi ära. Raha. Ära ela üle oma võimete. 

Väike nõuanne: ära ole nii kriitiline enda vastu, sa vajad praegu ainult puhkust

Õnnenumber: 157


Kalad

Armastus. Sa oled nii tormakas, et su kallimal on raske sinuga sammu pidada. Töö. Ole ettevõtlikum ja jaga ka teistega oma mõtteid. Tervis. Võib-olla kimbutab sind väike väsimus või mööduv peavalu. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju. 

Väike nõuanne: ära katsu iga hinna eest teha nelinurkset ringi

Õnnenumber: 813



Kommentaare ei ole