{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 13. jaanuar

Foto : unsplash / Holly Mandarich Jäär  Armastus. Sa ots...

Foto : unsplash / Holly Mandarich


Jäär 

Armastus. Sa otsustad kuulata täna mõistuse, mitte südame häält. Töö. Vaadates planeetide seisu, avanevad sulle täna väga head võimalused. Tervis. Su elu on liiga stressirohke, katsu midagi ette võtta. Raha. Ole ettevaatamatusteks valmis. 

Väike nõuanne: ära raiska oma energiat niisama


Sõnn

Armastus. Sul on tunne, et sa jäädki ootama seda, mille järele su süda igatseb. Töö. Kui su praegune töökoht ei paku sulle rahuldust, leia muid võimalusi. Tervis. Hoolitse rohkem oma naha eest täna. Raha. Mõned probleemid võivad tekkida, sellepärast katsu rohkem kokku hoida. 

Väike nõuanne: liigu oma eesmärkide suunas


Kaksikud

Armastus. Sa oled valmis võitma südameid. Töö. Sa oled väga heas vormis, hea edu saadab sind. Tervis. Ära kurna oma tervist ära ja katsu rohkem puhata. Raha. Katsu alati natuke kõrvale panna ootamatuteks olukordadeks. 

Väike nõuanne: ära unusta hoolitseda oma lähedaste eest


Vähk

Armastus. Tänane päev peaks sulle tooma häid üllatusi. Töö. Asjad ei liigu sinu jaoks piisavalt kiiresti. Tervis. Keskendu rohkem sellele, mis on kõige tähtsam ja ära lase muremõtetel oma päevi ära rikkuda. Raha. Ole veelgi ettevaatlikum oma rahaasjadega ja ära tegele kahtlaste tehingutega. 

Väike nõuanne: ära muretse asjade pärast, mida sa muuta ei saa

 

 


Lõvi

Armastus. Ära flirdi töökaaslastega. Töö. Kõik päevad ei ole vennad, ära võta täna asju liiga isiklikult. Tervis. Ära unusta tervislikumalt toituda. Raha. Investeeri.

Väike nõuanne: ära raiska oma aega inimestega, kes ei ole väärt sinu aega


Neitsi

Armastus. Arusaamatused ja lahkhelid elukaaslasega. Töö. Sa kuuled täna väga häid uudiseid. Tervis.  Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju. 

Väike nõuanne: tunne oma piire


Kaalud

Armastus. Miski teeb su südamele haiget ja ei lase sul magada. Töö. Kokkuvõttes peaks tulema tänane päev üsna rahulik. Tervis. Liigu rohkem. Raha. Katsu leida võimalusi oma sissetulekute suurendamiseks. 

Väike nõuanne: pane oma eesmärgid kirja


Skorpion

Armastus. Sa ei ole kindel, kas sa ikka oled õnnelik praegu. Töö. Tavaline ja rahulik tööpäev. Tervis. Sa muretsed liiga palju ja põhjuseta. Raha. Loe läbi mõni raamat, mis aitaks sul teha targemaid valikuid. 

Väike nõuanne: ka sõnad teevad haiget

 

 


Ambur

Armastus. Kui keegi teine seda ei tee, siis muuda ise oma elu ilusaks. Töö. Sa oled liiga hajevil. Tervis. Väsimus hakkab endast tunda andma, katsu rohkem puhata ja süüa tervislikumalt. Raha. Kui sul on eesmärgid, leiad sa ka vahendid. 

Väike nõuanne: ära lase oma headust ära kasutada


Kaljukits

Armastus. Praegusel perioodil ei mõtle sa palju oma suhete peale. Töö. Mõned muutused ootavad sind sellel aastal ees. Tervis. Sa ei ole just kõige paremas vormis, katsu tervislikumalt toituda. Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: mõtle igal õhtul sellele, mis päeva jooksul hästi läks


Veevalaja

Armastus. Ära ole nii nõudlik oma elukaaslase vastu. Töö. Praegu ei ole kõige õigem aeg selleks, et rääkida ülemustega isiklikest muredest. Tervis. Ära unusta vitamiine võtta. Raha. Ole kokkuhoidlikum ja säästlikum. 

Väike nõuanne: ära kadesta teisi


Kalad

Armastus. Sa oled oma eluga hetkel rahul. Töö. Kõik läheb palju paremini, kui sa ootasid. Tervis. Ainuke probleem on väsimus. Raha. Sa ei mõtle oma rahaasjade peale hetkel. 

Väike nõuanne: mõtle rohkem häid mõtteid


Kommentaare ei ole