{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 1. jaanuar 2022

Foto : unsplash / Moritz Knöringer   Jäär Armastus....

Foto : unsplash / Moritz Knöringer

 

Jäär

Armastus. Sa oled oma eluga hetkel üsna rahul ja ei tee täna mitte kellelegi ühtegi etteheidet. Töö. Sa ei suuda päeva lõppu ära oodata. Tervis. Kuidas sinu uue aasta lubadustega on? Kui sa tahad, et su tervis paraneks, pead sa end käsile võtma. Raha. Sa ei tea ise ka, kas sa lugesid oma raha valesti või olid liiga optimistlik, nüüd aga peab vaatama, kuidas jaanuarikuu võimalikult valutult mööda saata. Koosta eelarve ja pea sellest kinni. 

Head ja õnnelikku uut aastat!


Sõnn

Armastus. Võib juhtuda, et sa kohtud täna inimesega, kes muudab kogu su ülejäänud elu. Töö. Olgem ausad, kõik peaksid täna puhkama. Tervis. Selle suure söömise juures oleks hea, kui sa leiaksid siiski aeg kõndimiseks. Vähemalt aitab see sul natukenegi tasakaalu hoida. Raha. Probleeme ei tohiks tekkida, sest sa arvestasid kõik õieti ja oled olnud ettenägelik. 

Head uut aastat! 


Kaksikud

Armastus. Su süda on õnnelik ja elu on ilus. Võib juhtuda, et täna tehakse sulle abieluettepanek! Töö. Mõned raskused võivad tekkida. Vähemalt on sinul raske keskenduda peale eilset õhtut. Tervis. Mida sa oled kavatsenud teha oma tervise heaks sellel aastal? Raha. Kõik läheb väga hästi ja sa võid saada suurema rahasumma täna.

Soovin sulle head uut aastat täis õnne ja armastust

 

Vähk

Armastus. Tänane päev möödub musitades ja kallistades. Töö. Uus aasta algab heade uudistega. Tervis. Katsu täna rohkem puhata ja ära kurna oma organismi ära. Raha. Sul on väga head väljavaated.

Head uut aastat!

 

 

Lõvi

Armastus. Sa võid täna kuulda midagi väga ilusat, mis teeb su meele rõõmsaks. Töö. Üks tõsine jutuajamine võib aset leida. Tervis. Kõik läheb hästi, sa oled heas vormis hoolimata sellest, et sa palju eelmisel ööl ei maganud. Raha. Sa katsud leida võimalusi, kuidas jaanuarikuus kokkuhoidlikumalt elada. 

Täitku uus aasta kõik sinu soovid!

 

Neitsi

Armastus. Sul olid eile õhtul suuremad ootused ja sa oled natuke pettunud. Töö. Katsu rohkem puhata ja ära kurna ennast ära. Tervis. Söö tervislikumalt. Raha. Hea rahaõnn naeratab sulle praegusel perioodil.

Õnnelikku uut aastat!


Kaalud

Armastus. Täna ei lõppe kallistused ja uue aasta soovide tegemised ära! Töö. Väga ilus päev on sind ees ootamas, hoolimata sellest, et sa oled natuke väsinud eilsest õhtust. Tervis. Täna oled sa heas vaimses ja füüsilises vormis. Raha. Hea päev selleks, et panna uueks aastaks uusi plaane paika.

Head uut aastat!


Skorpion

Armastus. Suhe kallimaga on väga hea praegusel hetkel. Töö. Kõik läheb hästi aga sa ise ei jõua tööpäeva lõppu ära oodata. Tervis. Katsu võimaluse korral minna välja kõndima. Raha. Sul on sellel aastal väga head väljavaated.

Täitugu kõik su unistused - head uut aastat!

 

 

 

Ambur

Armastus. Tõenäoliselt avaldatakse sulle täna armastust. Töö. Ühtegi probleemi ei tohiks täna tekkida. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks ja ära kurna ennast ära. Raha. Seoses rahaasjadega võid sa kuulda peatselt väga häid uudiseid. 

Head ja õnnelikku uut aastat!


Kaljukits

Armastus. Uue aasta esimene päev tuleb väga kirglik ja romantiline. Töö. Mõned arusaamatused ja lahkhelid võivad tekkida tänu sellele, et kõik on väsinud. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset. Raha. Sa oskad kokku hoida ja sellepärast ei ole sul vaja muretseda.

Head uut aastat!


Veevalaja

Armastus. Valitsev õhkkond on üsna sensuaalne. Töö. Kõik läheb rahulikult. Tervis. Tervise pärast pole sul täna vaja muret tunda. Raha. Kõik läheb isegi väga hästi. 

Õnnelikku uut aastat!

 

Kalad

Armastus. Kõik su pingutused kannavad vilja. Töö. Sa leiad, et täna peaksid kõik puhkama. Tervis. Sa peaksid olema heas vormis, ainult natuke väsinud. Raha. Hea edu saadab sind rahaasjades hetkel. 

Head uut aastat täis õnne, armastust ja edu!

 



 


 

 

 

 


Kommentaare ei ole