{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 19. jaanuar

  Foto : unsplash / Toa Heftiba Jäär Armastus. Näit...

 

Foto : unsplash / Toa Heftiba

Jäär

Armastus. Näita välja heatahtlikkust ja lahkust inimeste vastu, kes on sulle kallid. Pööra tähelepanu ka nende soovidele ja ära mõtle ainult iseenda peale.  Töö. Mõned arusaamatused kolleegidega võivad tekkida ja see võtab sul tuju ära. Tervis. Sa oled küll vaimselt tugev aga su keha vajab puhkust. Raha. Tõenäoliselt leiad sa lahenduse oma probleemidele.

Väike nõuanne: ära lase oma headust ära kasutada


Sõnn

Armastus. Tõenäoliselt ei ole armastus praegusel hetkel su elus esimesel kohal. Töö. Olukord on üsna ebakindel ja see muudab sind rahutuks. Tervis. Hoia rohkem oma tervist ja ära unusta varustada oma organismi vajalike vitamiinide ning mineraalidega. Raha. Ära muretse nii palju.

Väike nõuanne: hoidu solvavatest märkustest


Kaksikud

Armastus. Võttes arvesse praegust planeetide seisu, võib sinu ja su elukaaslase vahele tekkida arusaamatusi ja teineteisest möödarääkimisi. Töö. Sa oled üsna rahulolematu nii iseenda, kui teistega. Tervis. Ära kurna ennast liiga palju ära. Raha. Rahaprobleemid valmistavad sulle muret. Koosta eelarve ja märgi edaspidi üles kõik kulud ja tulud.

Väike nõuanne: ära ole liiga nõudlik


Vähk

Armastus. Sa oled väsinud igapäevasest rutiinist ja igatsed vahelduse järele. Töö. Tööasjad on muutunud koormavaks, ära kurna ennast liiga palju ära ja planeeri oma aega paremini. Tervis. Ära unusta vitamiine ja mineraalne, mida su keha vajab. Raha. Ole ettenägelikum.

Väike nõuanne: naerata rohkem

 

 


Lõvi

Armastus. Sa ei pea iseennast alati maha salgama. Räägi rohkem oma tunnetest ja soovidest. Töö. Su mõtted keerlevad rohkem tuleviku ümber. Tervis. Hoolitse oma tervise eest. Raha. Sul on raske kokku hoida, soov on küll olemas aga tahtejõust jääb puudu. 

Väike nõuanne: sa pead olema järeleandlikum, kui sa tahad rahu


Neitsi

Armastus. Täna ristub su tee inimesega, kellega sul on nii palju ühist. Võib-olla teie teed ainult ristuvad, võib-olla ta riivab sind möödaminnes, võib-olla vaatab silma... Sa peaksid ta ära tundma. Töö. Katsu töökaaslastega nõu pidada ja uuri järgi, kas muretsemiseks on põhjust. Tervis. Sa pead tõesti leidma võimaluse, kuidas oma stressi maandada. Raha. Sul on viimasel ajal olnud suured kulutused. Katsu edaspidi olla kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: usalda iseennast rohkem


Kaalud

Armastus. Sa ei rahuldu enam keskpäraste tunnetega ja soovid midagi enamat. Töö. Üsna stressirohke periood on käes. Muretsemiseks pole siiski põhjust. Tervis. Sa oled üsna pessimistlik, ära lase endale musti mõtteid pähe. Naerata rohkem, selle asemel, et kulm kortsus ringi käia. Raha. Mida sa ise oma rahaasjadest arvad? Kui su majanduslik olukord paneb sind muretsema, võta midagi ette ja organiseeri oma raha paremini. 

Väike nõuanne: ära mõtle üle


Skorpion

Armastus. Kõik oleks palju lihtsam, kui sa annaksid ka oma elukaaslasele sõnaõigust. Töö. Mõned raskused võivad tekkida. Tervis. Sa magad halvasti ja seda on su näost näha. Väsimus muudab sind närviliseks ja stressi halva mõju all kannatab kogu su tervis. Raha. Sa mõtled, kuidas oma sissetulekuid suurendada.

Väike nõuanne: ära lase teiste kadedusel oma elu ära rikkuda

 

 


Ambur

Armastus. Katsu rääkida selles, mis sul südamel on. Töö. Sa oled küll julge ja söakas, täna aga teeb miski sind rahutuks. Tervis. Joo rahustavat teed ja loe mõnda head raamatut. Raha. Ära raiska nii palju.

Väike nõuanne: ära võta enda peale rohkem kohustusi, kui sa täita suudad


Kaljukits

Armastus. Ära suru oma arvamust iga hinna eest teisele inimesele peale. Kõik ei pea minema alati sinu tahtmist mööda. Töö. Läbisaamine kolleegidega ei ole just kõige parem, katsuge suud puhtaks rääkida. Tervis. Õpi puhkama. Raha. Valva rohkem oma rahaasju ja ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: ainsad piirid on sinu enda peas


Veevalaja

Armastus. Ära muretse oma elu pärast nii palju. Töö. Tõenäoliselt ei täitu täna kõik sinu ootused ja lootused. Tervis. Sa kannatad suurema väsimuse all. Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: ära ütle seda, mida sa võid hiljem kahetseda


Kalad

Armastus. Kas see inimene, kes on su südames praegu, on ikka sinu tundeid ja pingutusi väärt? Töö. Ole äärmiselt ettevaatlik ja vaata, kellele sa mida räägid. Tervis. Ära muretse nii palju oma tervise pärast. Raha. Kas sa ikka pead oma eelarvest kinni? 

Väike nõuanne: mõtle rohkem häid mõtteid

Kommentaare ei ole