{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 05. jaanuar

  Foto : unslplash / Toa Heftiba  Jäär Armastus. Mi...

 

Foto : unslplash / Toa Heftiba

 Jäär

Armastus. Mitte keegi ei saa sinule vastu panna. Täna võid sa teha seda, mida süda ihkab. Töö. Mis puutub tööasjadesse, siis hakkab kõik aina paremini minema. Sea endale suuremaid eesmärke selleks aastaks ja usu, et kõik on võimalik. Tervis.  Sa oled üsna vastuvõtlik viirushaigustele, sellepärast hoia ennast soojas ja ära unusta vitamiine võtta. Raha. Mõned viivitused võivad tekkida aga ei midagi hullu. 

Väike nõuanne: ära vaidle teistega lihtsalt sellepärast, et see sulle meeldib.


Sõnn

Armastus. Sa oled õnnelik ja naudid oma elu. Töö. Planeedid toetavad su ettevõtmisi. Tervis. Su tervis läheb aina paremaks. Raha. Pane selleks aastaks eesmärgid paika, sea igaks kuuks eelarve ja pea oma lubadustest kinni.

Väike nõuanne: unista suurelt


Kaksikud

Armastus. Sa tead, kuidas oma tahtmist saada. Töö. Hea läbisaamine kolleegidega. Tervis. Sa oled heas vormis. Raha. Ole ettevaatlik ja ära kuluta. 

Väike nõuanne: ainult sinust endast sõltub see, kas sa viid oma uue aasta lubadused ellu või mitte


Vähk

Armastus. Midagi imelist on juhtumas. Töö. Sa oled ettevõtlik ja algatusvõimeline, tänu sinule edeneb kõik hästi. Tervis. Viimased nädalad ei ole olnud kõige paremad, katsu nüüd oma tervise eest rohkem hoolitseda. Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: ära loobu oma unistustest

 

 


Lõvi

Armastus. Ära mossita iga päev ja ära näita kogu aeg oma rahulolematust välja. Töö. Uus algus on sind peatselt ootamas. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset. Raha. Oota natuke enne kulutamist.

Väike nõuanne: sa vajad puhkust


Neitsi

Armastus. Sa oled oma eluga üsna rahul hetkel, sa leiad, et oled teinud õige valiku. Töö. Hea edu saadab sind, sest sul on vastus kõikidele küsimustele ja lahendus kõikidele probleemidele. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks. Raha. Head uudised ei ole enam kaugel.

Väike nõuanne: ära lase oma headust ära kasutada


Kaalud

Armastus. Täna on kahtlemata õhus rohkem armastust, kui tavaliselt. Töö. Kõik läheb väga hästi. Tervis. Ära kurna ennast ära . Raha. Hoidu kahtlastest tehingutest. 

Väike nõuanne: vali oma sõpru paremini


Skorpion

Armastus. Uus ajajärk on sinu elus algamas, mis tõotab kaasa tuua häid muutusi. Töö. Te olete kogu meeskonnaga samal lainel, kõik läheb hästi. Tervis. Su enesetunne on hea ja see puudutab ka su tervist. Raha. Isegi, kui sa tahaksid rohkem kulutada, oleks parem, kui sa kaaluksid parem investeerimist.

Väike nõuanne: muuda oma harjumused paremaks

 


Ambur

Armastus. Sa tahaksid unustada kõik oma probleemid ja elada muretult nagu liblikas. Töö. Väga head võimalused tekivad täna, ära maga neid maha. Tervis. Täna pole sul muretseda vaja. Raha. Ära kuluta seda, mida sul ei ole. 

Väike nõuanne: õnn on valiku küsimus

 

Kaljukits

Armastus. Mõttevahetused elukaaslasega on pigem intellektuaalset, kui romantilist laadi. Töö. Sul on kõrged sihid, mille nimel sa iga päev tegutsed. Tervis. Täna pole muretsemiseks põhjust. Raha. Kui sa kokku arvestad kõik oma kulutused, leiad sa võimaluse, kuidas kulusid piirata ja kokku hoida. 

Väike nõuanne: üks hea mõte hommikul võib muuta kogu päeva ilusaks

 

Veevalaja

Armastus. Vaata enda ümber ja hinda rohkem seda, mis sul juba olemas on. Töö. Sul on väga head väljavaated, ära riku oma võimalusi ära. Tervis. Muretsemiseks pole hetkel põhjust, jälgi siiski oma toitumist rohkem. Raha. Olukord võib olla raske aga õnneks on see mööduv.

Väike nõuanne: ära muretse nii palju asjade pärast, mida sa muuta ei saa

 

Kalad

Armastus. Kõik läheb hästi, igavuse üle sul kurta pole vaja. Töö. Omanda uusi teadmisi. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset ei juhtu täna. Raha. Katsu olla ettenägelikum.

Väike nõuanne: näe ainult head



Kommentaare ei ole