{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 31. jaanuar

  Foto : unsplash / Toa Heftiba Jäär Armastus. Kui ...

 

Foto : unsplash / Toa Heftiba

Jäär

Armastus. Kui sa ise seda ainult tahad, siis läheb kõik hästi sinu paarisuhtes. Aga kõik sõltub suurel määral siiski sinu enda tujust. Töö. Täna on sul vabad käed, et organiseerida oma tööd paremini. Tervis. Sa võid olla närvilisem, seega katsu leida võimalusi, mis aitavad sul pingeid maandada. Raha. Täna võid sa saada ühe väga hea uudise seoses rahaga! 

Väike nõuanne: hinda rohkem heade sõprade omakasupüüdmatuid nõuandeid

Õnnenumber: 987

 

Sõnn

Armastus. Kui su süda on vaba, kohtud sa täna tõenäoliselt oma hingesõbraga. Töö. Täiesti uskumatu, kui palju sa suudad ühe päeva jooksul ära teha täna! Tervis. Pluuto aspekt ei ole kõige parem hetkel, seega toitu tervislikumalt, väldi rasvast ja magusat ning ära tarbi alkoholi. Raha. Iga ettevaatamatus võib sulle kalliks maksma minna.

Väike nõuanne: ära ela teiste elu, vii oma eesmärgid ja unistused ellu

Õnnenumber: 244


Kaksikud

Armastus. Kõiki probleeme ei saa lahendada ühe päevaga. Töö. Ole sihikindlam ja julgem! Tervis. Liigu rohkem. Tee sporti või vähemalt võimle natuke. Raha. Ole ettevaatlik, midagi tõsist sind ei ohusta aga kui sa oma rahaasju paremini ei organiseeri, võib see sulle halbu üllatusi kaasa tuua. 

Väike nõuanne: käi rohkem läbi optimistlike ning rõõmsameelsete inimestega, kes nakatavad ka sind oma positiivse maailmavaatega

Õnnenumber: 206


Vähk

Armastus. Miks mitte organiseerida midagi, mis muudaks su suhet veelgi lähedasemaks? Töö. Täna võid sa kuulda häid uudiseid. Ja mõned head võimalused võivad tekkida, haara neist kinni! Tervis. Kui su tervis pole viimasel ajal olnud kõige parem, siis nüüd peaksid sa end taas paremini tundma. Raha. Kui sa tahad parandada oma rahalist seisu, pead sa paremini oma rahaasju organiseerima ja mitte ootama head õnne, mis sulle appi tuleks. 

Väike nõuanne: ära muuda oma elu ise keeruliseks

Õnnenumber: 622

 

 


Lõvi

Armastus. Sa oled otsustanud muuta oma suhet ise paremaks ja pingutad tõsiselt selle nimel. Vallalised: täna ei maksa teil suuri imesid oodata. Töö. Ära ole nii tagasihoidlik, avalda rohkem oma arvamust ja räägi oma plaanidest. Tervis. Sa oled väga heas vormis ja ükski haigus ei tohiks sind kimbutada. Raha. Ootamatud sissetulekud rõõmustavad sind. 

Väike nõuanne: ära raiska oma aega tühiste asjade peale

Õnnenumber: 625

 

Neitsi

Armastus. Ära ründa oma partnerit kogu aeg oma sõnadega, võta asju rahulikumalt. Töö. Kui sa unistad ametikõrgendusest, pead sa veel natuke ootama. Tervis. Jupiter tagab sulle tugeva tervise. Raha. Hea õnn saadab sind täna rahaasjades.

Väike nõuanne: mõtle täna nii, et kõik läheb hästi

Õnnenumber: 631


Kaalud

Armastus. Tänane päev peaks kaasa tooma meeldivaid üllatusi. Töö. Mõned takistused võivad tekkida, sul on tunne, et sinu tööd ei väärtustata piisavalt. Ole kannatlikum. Tervis. Hoia rohkem oma närve. Raha. Neptuun kaitseb su rahaasju.

Väike nõuanne: ära süüdista oma õnnetustes teisi

Õnnenumber: 168

 

Skorpion

Armastus. Täna peaksid sa kudrutama nagu turteltuvi! Töö. Sa leiad, et etteheited on täiesti õigustamatud ja sa tunned, et see on sinu suhtes ülekohtune. Tervis. Hoia rohkem oma tervist ja ära ülehinda oma võimeid. Raha. Kindlusta oma tulevikku paremini. 

Väike nõuanne: ära hüppa üle oma varju

Õnnenumber: 849

 

 

 

Ambur

Armastus. Sa oled otsustanud mitte kõigiga flirtida ning olla edaspidi truu. Töö. Kõik läheb hästi, sest sa oled diplomaatiline ja taktitundeline. Tervis. Ära kurna oma organismi ära. Raha. Mõned materiaalsed probleemid võivad tekkida. 

Väike nõuanne: ära lase enda ja teiste elu rikkuda oma kinnisideest.

Õnnenumber: 545

 

Kaljukits

Armastus. Tavaline ja rahulik päev on sind ees ootamas, mis võimaldab sul hinge tagasi tõmmata. Töö. Kui sa oled otsustanud töökohta vahetada, siis praegu on kõige õigem aeg tegutsemiseks. Tervis. Kõik terviseprobleemid peaksid hakkama kaduma. Raha. Otsi võimalusi oma raha paremaks paigutamiseks ja räägi targematega: sa võid leida nii uue sissetuleku allika.

Väike nõuanne: ära jää uskuma liiga ilusaid lubadusi

Õnnenumber: 910

 

Veevalaja

Armastus. Mõned pilved võivad tekkida tänu erimeelsustele ja lahkhelidele. Ära ole aga nii rumal, et rikud kõik ilusa tühiste asjade pärast ära. Töö. Suhe töökaaslastega on täna pingeline, räägi asjad kohe võimaluse korral selgeks. Tervis. Täna peaksid sa olema heas vormis ja su väikesed terviseprobleemid hakkavad taanduma. Raha. Kõik läheb hästi, muretsemiseks pole põhjust ja sa võid isegi saada häid uudiseid seoses rahaga. 

Väike nõuanne: Ära tee mitut asja korraga

Õnnenumber: 635


Kalad

Armastus. Mõnikord võivad ka kõige suuremad unistused täituda. Töö. Hea periood on algamas, sa oled ettevõtlik ja ambitsioonikas. Ära ainult muutu liiga emotsionaalseks. Tervis. Sa oled heas vormis. Raha. Hoidu halbadest üllatustest. 

Väike nõuanne: ära alahinda teisi, eriti oma vastaseid

Õnnenumber: 580


 





Kommentaare ei ole