{ads}

HIDE

Viimased

latest

Masseeri seda punkti oma kulmude vahel, paranda oma tervist ja silu nägu ilusaks

Akupressuuri nimetuse all tuntud punktimassaaž on osa Hiina traditsioonilise meditsiini teraapiast. Tegemist on ...



Akupressuuri nimetuse all tuntud punktimassaaž on osa Hiina traditsioonilise meditsiini teraapiast. Tegemist on kehal olevate spetsiifiliste punktide mõjutamisega, eesmärgiga tasakaalustada keha energiat, vabastada blokeeringut, leevendada valu ja parandada tervist. Tänu akupressuuri punktimassaažile hakkab su keha ise tervenema. Akupressuur aitab ravida mitmeid erinevaid terviseprobleeme, tugevdada immuunsust ja leevendada stressi ning ärevushäireid.


Akupressuuri meetod töötati välja juba üle 5000. aasta Aasias. Tegemist on iidse tervenduskunstiga. Enesetervenduseks kasutatakse kehal olevatele spetsiifiliste kohtade või punktide - mida on üle 365! - vajutamiseks sõrmi. Igal punktil on oma nimi ja oma tervendav funktsioon täita.
 
 


Kulmude vahel asub punkt, mida kutsutakse "Kolmandaks silmaks" või siis GV 24. See punkt asub täpselt kulmude vahel, otse ninajuure kohal.


Vajutades sellele punktile, aktiveerid sa oma keha energiakeskuse. Piisab ainult väikesest survest selleks, et vabastada blokeeritud või piiratud energiavool, mis ongi haiguste tekke põhjustajaks ning tasakaalustada energiat. Kui inimene on terve, siis liigub energia kehas ilma takistusteta.


Stimuleerides "Kolmanda silma" punkti, vabastad sa kehas energiavoolu. See energia on vajalik selleks, et parandada vereringet ja organite funktsioneerimist.


Masseeri seda punkti vajutades kergelt peale sellele kohale ning masseeri ülespoole liikudes ringjate liigutustega kohta.

See aitab leevendada lihasvalu, parandab vereringet, stimuleerib ja kiirendab ainevahetust. Samuti parandab keskendumisvõimet, aitab peavalu korral ja tugevdab intuitsiooni.

 

 

Samuti aitab see aeglustada vananemisprotsessi ja omab noorendavat toimet. Erinevad uuringud on näidanud, et sellele spetsiifilisele punktile vajutamine aitab kortsude teket ennetada, noorendada nahka ja aktiveerib rakkude taastamisprotsessi. Teadlased seletavad seda sellega, et sellele punktile vajutamine aktiveerib ajukeskuses mandeltuuma, mis puudutab otseselt lümfisüsteemi ning aitab seega kaasa närvipinge alandamisele ja organismi puhastamisele toksiinidest. Lisaks sellele selle punkti masseerimine takistab uute kortsude teket, parandab vereringet ja lümfisüsteemi, pinguldab nahka ja aitab silma- ja suuümbruse kortsude puhul.


Lisaks sellele aitab ta lümfisüsteemi häirete korral, alandab närvipinget ja aitab kehal toksiinidest vabaneda. 

See meetod aitab ka leevendada stressi, depressiooni ja ärevushäireid.


 

Kommentaare ei ole