{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas sa teadsid, et vee joomine hommikul tühjale kõhule võib ravida mitmeid terviseprobleeme?

   S elgub, et jaapanlased joovad iga hommik vett tühja kõhu peale. Võib-olla on see põhjus, miks nad on nii saledad, ilusad ja nooruslik...

 

 Selgub, et jaapanlased joovad iga hommik vett tühja kõhu peale. Võib-olla on see põhjus, miks nad on nii saledad, ilusad ja nooruslikud.

Teadlased on kinnitanud, et vee joomine tühja kõhuga hommikuti on tervisele kasulik.

Selgub, et see aitab ennetada ja ravida mitmeid haigusi ja terviseprobleeme, nagu peavalu, pearinglus, artriit, südameprobleemid, epilepsia, ülekaalulisus, tuberkuloos, meningiit, neeruhaigused, iiveldushood, gastriit, diabeet, kõhukinnisus, kõrvaprobleemid ja kurguhaigused.



Kuidas on kõige õigem teha?

Hommikul peale ärkamist juua kohe 4 klaasi (160ml üks klaasitäis) vett. Vanematel inimestel ja neil, kes ei suuda nii palju korraga vedelikku juua, on soovituslik alustada väiksema koguse veega ja tõsta järk-järgult kogust.

Seejärel oota 45 minutit enne hommikusöögi kallale asumist. Peale hommikusööki oota kaks tundi jälle enne, kui uuesti midagi suhu paned.

Ühe jaapani meditsiiniline organisatsiooni järgi, aitab see meetod ravida mõningaid haigusi ja hoida alal tervet eluviisi.


Milliseid haigusi vee joomine tühjale kõhule aitab ravida ja ennetada ja millise ajavahemiku sees on ravi tulemusi näha:





Seedeelundite probleemid - 10 päeva

Kõrge vererõhk - 30 päeva

Diabeet - 30 päeva

Kõhukinnisus - 10 päeva

Tuberkuloos - 90 päeva

Vähk - 180 päeva

Kindlasti ei maksa unustada, et tegemist on alternatiivraviga, mis ei asenda spetsialisti poolt määratud ravi!

Artriidi all kannatavad inimesed peaksid seda meetodit kasutama kolme päeva jooksul esimesel nädalal ja alates teisest nädalast igapäevaselt.

Jaapani meditsiiniline organisatsioon soovitab vett juua iga päev. Oma raportis nad väidavad, et vee joomine on see, mis annab tagasi tervise ja elujõu.

Hiinlased ja jaapanlased joovad sooja teed oma eine kõrvale, selle asemel, et juua külma vett nagu meie. Sest  külm vesi aeglustab seedeprotsessi ja muudab söödud toiduained tahkemaks.

Kommentaare ei ole