{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalude nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / David Clarke

Armastus

Paaridele : Pluuto praegune aspekt muudab su suhet kaaslasega keerulisemaks. Sa võid muutuda temast liiga sõltuvaks või siis olla armukade. Katsu võtta asju rahulikumalt: sa ei pea teadma kõike tema käikude ja tegemiste kohta. Ja ära hakka nuhkima tema telefonis.

Vallalised: su praegune elu huvitab sind rohkem, kui tulevik. Aga juhusuhted ei ole need, mis aitavad sul elus õnne leida. 

 

Raha

Kasuta ära seda head Pluuto aspekti selleks, et tegeleda oma rahaasjadega. Kui sa hakkad paremini organiseerima oma raha, siis leiad sa vahendeid ja võimalusi, mida sa otsid. Ja teine nõuanne: investeeri! 

 

 

Tervis

Sa pead tõesti muutma oma eluviise paremaks, sest sa oled viimasel ajal lasknud ennast täiesti käest ära. Võta vitamiine ja söö rohkem aedvilju. 

 

Töö

Ära unusta olla alati diskreetne oma plaanidest rääkides. Ja räägi ainult nendega oma eesmärkidest, keda sa pead tõesti usaldusväärseks. 

 

Pere

Mõned ootamatud sündmused võivad tuua valgust peresisestele probleemidele. Sa võid leida lahenduse, kuidas mõningatest raskustest üle saada. 

Kommentaare ei ole