{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash /Denys Nevozhai

Armastus

Paaridele : Suhe kaaslasega on hea. Tänu Kuu mõjutusele oled sa palju mõistvam ja tolerantsem, seda parem, sest sa hiilga alati oma truudusega.

Vallalised : kohtudes kellegagi on tähtis, et sa arvestad ka teise inimese soovidega. Alles siis hakkavad su asjad edenema ja sa võid leida kellegi enda kõrvale. Sest flirtida on väga tore ja südameid oskad sa võita küll aga sa pead ka ise midagi vastu andma ja mitte kogu aeg kahe käega võtma.

 

Raha

Materiaalsel plaanil pead sa valiku tegema: sa kas hakkad tegelema ettevõtlusega ja julged riskida või leiad endale parimad võimalusi raha paigutamiseks, mis sulle kunagi kaugemas tulevikus hakkavad sisse tooma tulu. Planeet Pluuto aitab sind.

 

Tervis

Marss mõjutab sinu tervise sektorit ja saadab sulle palju energiat ning jõudu. Aga ole ettevaatlik, sest Marss võib sind panna liiga kiiresti ja tormakalt tegutsema, õnnetus aga ei hüüa tulles! Seega vaata, et sa ei kuku libedaga väljas.

 

 

Töö

Sul avaneb võimalus enda peale võtta tähtsate projektide juhtimine. Kui teised ka leiavad põhjust kriitikaks, siis ära lase endale liiga teha.

 

Pere

Sa ei ole rahul, sest sa annad endast kõik, teed nii, et teistel oleks hea aga kus on tänu? Sul on tunne, et teised isegi ei märka sinu pingutusi, rääkimata sellest, et tunnustada ja hinnata seda, mida sa teinud oled nende heaks. Ja sellepärast hoiad sa kõik endas kuni sa ühel hetkel plahvatad. Aga kullakene, olukord ei ole sugugi nii hull nagu see sulle paistab ja traagiline on see üksnes sinu enda peas. Katsu olla üle, mõtle rõõmsamaid mõtteid ja sa näed ise ka, et muretsemiseks ja ärritumiseks pole tõesti mingit põhjust.

 

 

Kommentaare ei ole