{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jaanuari keskpaigas võib kõik muutuda 3 tähemärgi elus

Foto : unsplash / Aaron Burden    Käes on ilus lumine ja kül...

Foto : unsplash / Aaron Burden

 

 Käes on ilus lumine ja külm talv. Päike aga saadab aga meile ikka edasi oma head energiat. Päike on Kaljukitse märgis kuni 20. jaanuarini ning valmistub sealt edasi liikuma Veevalaja märki. Sellega koos aga muutub kogu valitsev õhkkond, mis tõotab tuua kaasa palju häid uudiseid. 

Mis siis hakkab õieti juhtuma jaanuari keskpaigas? 

Kui sa lootsid, et sa pääsed sel korral Merkuuri retrograadist, siis sa eksid. Merkuur hakkab taas retrograadselt liikuma ja toob natuke särtsu muidu nii igavatesse talvepäevadesse. Ta ajab kõik meie plaanid sassi ning paneb meid otsima varuplaane. Me peame olema väga paindliku meelega ja kannatlikud sellel perioodil. 

Mis puutub aga Veevalajate valitsusaega, siis on parem turvavöö kinni panna ja olla valmis kõigeks. 

Võib küll tunduda, et meie tulevikuväljavaated ei ole just kõige meeldivamad aga tegelikult ei ole vaja karta. Merkuuri retrograad toob alati kaasa segadust ja probleeme aga tegelikult aitab see periood meil oma elus prioriteete paika panna ja keskenduda rohkem sellele, mis on kõige tähtsam. 

Ent jaanuari keskpaik toob suuremaid muutusi kaasa kolme tähemärgi ellu.

 


Esimene neist on tõeline provokaator!

Kaksikud

Kaksikud on taltsutamatud ja nad kavatsevad selliseks jäädagi. Kaksikuid tuntakse, kui sodiaagi suuri lapsi, kes keelduvad mängimast ette seatud reeglite järgi ja kes tahavad oma elus ainult lõbutseda. Kaksikud otsustavad jaanuari keskpaigas mässu tõsta. Kaksikud on provokaatorid ja nad tunnistavad seda. Järgmisel nädalal teevad nad kõike seda, mis on keelatud. Kaksik teab, mida ta tahab ja ta teeb oma tahtmist. Ja kui midagi peakski juhtuma, mis siis! Ta leiab uusi ja põnevaid ideid, mis on võib-olla natuke riskantsed aga seda paremad. Ja see aitab teda ka tööasjades edasi. Ja ta võib selle eest väga suure tasu saada. 

Kui alates 3. jaanuarist aitab suhtlemine olukordadesse selgust tuua, siis armastuse koha pealt tähendab Merkuuri retrograad seda, et Kaksikut on ees ootamas muutused. Tähtis on lõpuks ometi mugavusstsoonist välja tulla. Kõige tähtsam on omavaheline suhtlemine, rääkige suud puhtaks, tehke selgeks, mis on korras ja mida võiks muuta. Ja loomulikult rääkida oma tunnetest.


Jäära võib ees oodata karjääri muutus

Jäär on tõeline ettevõtja. Ta ei karda midagi ja julgeb riskida. Tema on see, kes toob alati endaga kaasa uusi tuuli. Ta on tõeline juht, kes julgeb otsuseid vastu võtta nii enda, kui teiste eest. Jaanuari keskpaigas toob Marss ta ellu aga midagi täiesti uut. Uued silmapiirid avanevad tema jaoks. Kõik edeneb tema käes, eriti kui tegemist on uute asjadega, uue lähenemisega. Jäär suudab kogu maailmale tõestada, kui leidlik ta on. Tänu Marsi toetusele jõuab ta kaugele, surudes samal ajal oma tahtmist läbi. Hea õnn naeratab talle ja edu sirutab talle käe. Kõik see tõotab Jäärale väga palju raha kaasa tuua. Ta leiab vahendi, mis aitab tal oma majanduslikku olukorda märkimisväärselt parandada. 

Jaanuaris avaneb Jääral võimalus oma ettevõtmisi laiendada. Õnnetäht saadab teda terve kuu jooksul ja tänu sellele saab ta töö juurest sellel kuul väga häid uudiseid kuulda. Kõik läheb hästi!

 


Ja praeguse hetke kõige õnnelikum tähemärk on

Kaalud

2022. aastal annavad Kaalud endale lubaduse. Lubaduse olla natuke egoistlikum ja keskenduda rohkem sellele, mida ta päriselt tahab. Selles ei ole mitte midagi halba. Sest ta on tõeline diplomaat, kes peab tähtsaks teiste arvamust ja muljet, mida ta jätab. See on väga hea omadus, ainult, et sageli unustab ta iseennast täiesti seejuures ära. Sellel aastal muudab ta aga oma meeleseisundit. Planeedid ise soovitavad tal rohkem iseenda eest hoolt kanda ja pidada ennast samuti kalliks. 

Jaanuaris on Kaaludel eriti palju õnne. Kuni 24. jaanuarini on Marss Amburis. Ja aitab samuti Kaaludel karjääri teha. Aga mitte ainult, sest ka armastuses saadab teda hea õnn. Ja armastus muudab ta elu ilusamaks.


Kommentaare ei ole