{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP/ Mida teised sinust mõtlevad esimesel kohtumisel vastavalt sinu tähemärgile

Jäär Jäära tähtkujus sündinud inimesed on tuntud selle poolest, et nad tegutsevad enne ja alles siis mõtlevad. Esimesel kohtumisel...



Jäär


Jäära tähtkujus sündinud inimesed on tuntud selle poolest, et nad tegutsevad enne ja alles siis mõtlevad. Esimesel kohtumisel ei jäta see neist just kõige paremat muljet. Aga ära muretse, võib-olla ei ole inimesed peale esimest kohtumist sinust just kõige paremal arvamusel aga järgmistel kordadel muudavad nad juba meelt õppides sind paremini tundma. Oma naeratusega võidad sa kõikide südamed.


Sõnn


Sa võid olla mõnikord natuke aeglane ja korralik ning sellepärast tunduda esimesel kohtumisel natuke reserveeritud ja pigem eemalehoidev. On inimesi, keda see võib heidutada ja kes ei julge otsida rohkem kontakti. Teisi aga just võlubki sinu salapärane olemus. Kui sa aga tunned end juba natuke kindlamalt, siis näevad kõik, kui sõbralik ja tore sa tegelikult oled.




Kaksikud


Sind kirjeldatakse sageli, kui sotsiaalset liblikat. Sa oskad lihtsalt inimestega rääkida, sa oled väga hea suhtleja ja selle tõttu sul ongi nii palju tuttavaid. Kohe esimesel kohtumisel jätad sa mulje, kui inimene, kes palju räägib ja kes teeb seda veenvalt. Sulle ei valmista mitte mingit probleemi teiste tähelepanu võita.


 Vähk

Oma loomult oled sa tundlik ja hea. Uute inimestega kohtudes ei ole sa kohe väga enesekindel ja teistel jääb mulje, nagu oleks sinuga raske kontakti leida. Sulle meeldib rohkem kuulata. Sa mäletad alati kõike, mida keegi on ütelnud. Kui sa aga tunned end juba kindlamalt, siis oled sa rohkem avatum.


Lõvi


Sina sissejuhatust ei vaja. Sa oled staar, õhtu täht kohe, kui sa ruumi sisened. Sa oled alati hästi hoolitsetud välimusega ja lihtsalt atraktiivne. Sa võid äratada mõningates inimestes aukartust, teised aga peavad sind külgetõmbavaks ja huvitavaks persooniks.


Neitsi


Esimesel kohtumisel on sul kalduvus panna inimesi end halvasti tundma natuke, sest sa oled lihtsalt ise nii pinges ja ei tea, kuidas olla. Sa valid oma sõnu ja analüüsid pidevalt teiste hoiakut ja käitumist.


Kaalud


Sa oled võluva isiksusega inimene, kes on juba oma loomuselt hea suhtleja. Sulle ei valmista mingit raskust endale uusi sõpru teha. Uute inimestega kohtudes tead sa täpselt, mida teha ja kuidas olla.


Skorpion


Sa oled rahuliku loomusega aga sulle meeldib olukorda kontrollida. Sa ei jäta teisi ükskõikseks just tänu oma aukartustäratavale küljele. Kuna sa tahad ise olukorda juhid, siis esimesel kohtumisel sa ajad ise eemale need, keda sa ei pea enda vääriliseks ja oled meeldiv nendega, keda sa tahad paremini tundma õppida.





Ambur


Sina oled see, kes on sündinud selleks, et uusi tuttavaid teha - sul on väga suur tutvusringkond. Sul on nii palju põnevaid lugusid rääkida, sa oskad teiste meelt lahutada, sinuga juba igav ei hakka. Sa meeldid kõigile kohe esimesel korral tänu oma optimistlikule loomusele ja säravale isiksusele.


Kaljukits


Sa oled olemuselt pigem tõsine ja sulle meeldivad formaalsused. Sa räägid rahulikul toonil, kontrollid oma käitumist ja ei näita mitte kunagi esimesel kohtumisel oma emotsioone välja. Sa tahad, et kõik jätaks väärika mulje. Sa oled VIP ja sa ootad teistel intelligentsust ja konservatiivsust. Kui sind aga paremini tundma õppida, siis parimat sõpra pole võtta.


Veevalaja


Sa saad absoluutselt kõigiga hästi läbi. Sa oled lihtsalt nii sõbralik ja tore inimene, sinuga kohtudes tunnevad kõik end kohe hästi. Sind on nii mõnus kuulata. Sa oled humanitaar, sulle meeldivad inimesed ja sa huvitud tõesti teiste inimeste arvamusest ja elust.


Kalad


Võõraste inimestega jääd sa pigem kuulaja rolli ja räägid vähe. Loomuselt oled sa rahulik ja heatahtlik. Sa eelistad kuulata enne sõna võtmist, kui sa tunned end hästi teise inimesega, siis hakkad sa vähehaaval ka ise avanema rohkem ja tundma end vabamalt. 


 

Kommentaare ei ole