{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: 3 kõige heatahtlikumat, südamlikumat ja empaatilisemat tähemärki

unsplash @barborapoledn       Mõned tähemärgid on palju heatahtlikumad, kui teised. Alati mõtlevad nad kõigepealt teiste heaolu peale...

unsplash @barborapoledn
 
 
 
Mõned tähemärgid on palju heatahtlikumad, kui teised. Alati mõtlevad nad kõigepealt teiste heaolu peale, mitte oma isiklikele soovidele. Mitte kunagi ei oota nad midagi vastu. 

Igal tähemärgil on omad iseloomujooned. Mõned on egoistlikumad, kui teised, mõned jälle on head hinged, kes alati teiste jaoks olemas on. On sinu tutvusringkonnas selliseid inimesi? 

3 tähemärki paistavad silma selle kirjelduse poolest: nende jaoks teiste aitamine on lihtsalt enesestmõistetav ja elementaarne. Nad on alati valmis lahendama probleeme, mida nad ise pole põhjustanud. Nad on abivalmid, empaatilised ja südamlikud.





1. Vähk ( 21. juuni - 22. juuli)

Nad on väga vastutulelikud, tahavad alati olla kasulikud ja ei keeldu kunagi, kui neilt midagi paluda. Vähi tähtkujus sündinud inimestel on kaasasündinud soov teiste eest hoolitseda, eriti kehtib see nende lähedaste puhul. Vähid eelistavad kulutada oma raha nende jaoks, kes vajavad seda rohkem, kui nemad.

Nad on võimelised tundide kaupa kuulama oma lähedasi ja sõpru ja seda ilma kella vaatamata. Vastupidi, neile meeldib veeta oma aega teisi aidates ja head tehes. Need tundlikud loomused on väga osavad selles, et panna end teise inimese asemele ja aidata tal lahendusi leida. Nad on alandlikud ja mõtlevad iseenda peale alles kõige viimasena.

Kui su tutvusringkonnas on Vähi tähtkujus sündinud inimesi, siis ära keeldu tema abist, eriti, kui sul on raske ja pingerikas aeg hetkel. Ta leiab alati, et teistel on raskem, kui temal. See on tal lihtsalt veres. 

Lisaks sellele, kui sa ise oled sündinud Vähi tähtkujus, siis ära unusta aeg-ajalt mõtelda ka natuke iseendale. Sest ka sina võid väsida. 




2. Neitsi ( 24. august - 23. september)

Nii nagu Vähid, kes pühendavad kogu oma elu lähedastele, teevad Neitsid kõik, et aidata nende koormat kanda. Neitsi tähtkujus sündinud inimesed on väga töökad ja efektiivsed, ükskõik, mida nad ka ei tee. Nad suudavad ära teha ka teiste töö ja ilma, et nad sellepärast vihastaksid või ebaõigluse üle kaebaksid.

Nad teevad kõige endale omase tagasihoidlikkusega ja ei küsi midagi kunagi vastu, nad teevad alati endast kõik, et teisi paremini aidata. Nad on omakasupüüdmatud ja nende sõbrad ja lähedased on lihtsalt juba ammu harjunud sellega. See on nii loomulik teiste jaoks. Mitte kunagi pole vaja midagi tema käest kaks korda küsida. Ja kõige sagedamini ei ole üldse vaja midagi temalt paluda, sest ta tuleb ise appi.  

Töö juures jõuavad nad ära teha kaks korda rohkem, kui teised. 

Kui sa oled sündinud Neitsi tähtkujus, ära sunni ennast kõike üksi tegema, lase teistel ka midagi teha, ehkki see pole sinu loomuses.



3. Kalad ( 19. veebruar - 20. märts)

Oma loomult sarnaneb ta Vähile, Kalade tähtkujus sündinu pühendub kogu oma hingega lähedastele ja sõpradele. Sellepärast juba on ta üks kõige omakasupüüdmatutest tähemärkidest. Kalade tähtkujus sündinu annaks endast viimase teiste aitamiseks. Nende legendaarne headus tõukab teda ohverdama oma isiklikku elu selleks, et teist päästa.

On see siis töö juures või kodus, tal on väga raske teistele ära öelda. Isegi, kui see pole tema kord tolmuimejaga tõmmata või nõudepesumasinat tühjendada (isegi, kui ta on seda juba tuhat korda teinud), kui keegi teda paluma peaks, siis ta nõustub.

Tema isiklik heaolu pole mitte kunagi esmatähtis. Tema elul poleks isegi mingit väärtust, kui ta peaks hoolitsema ainult iseenda eest. Kui ta on koos sõpradega söömas, ei võta ta kunagi viimast koogitükki endale, vaid jätab selle teistele.

Kui sa oled sündinud Kalade tähtkujus, siis ära lase alati enda varvastel kõndida. Õpi ei ütlema ja oma sõna maksma panema. Teisest küljest on teised nii harjunud sinu suure heatahtlikkusega aga sa pead siiski mõtlema ka natuke enda peale ka. 






 

Kommentaare ei ole