{ads}

HIDE

Viimased

latest

6 harjutust, mis aitavad sul ruttu vööümbermõõtu vähendada

Lameda kõhu saamine on suur väljakutse. Peale lugematuid dieete ja piiranguid toitumise osas, suudavad paljud kaalust alla saada ja näha ...

Lameda kõhu saamine on suur väljakutse. Peale lugematuid dieete ja piiranguid toitumise osas, suudavad paljud kaalust alla saada ja näha oodatud tulemusi, sageli aga kõige raskem on tulemusi näha just kõhupiirkonnas. Sest just seal olevast olevast rasvast on kõige raskem lahti saada ja selle jaoks peaks hakkama tegema spetsiaalseid harjutusi.

Peale tasakaaluka ja tervisliku toitumise, peab tegelema ka spordiga selleks, et saada vormi ja anda tuld kokku kuhjunud rasvadele.

1. Painutused küljele

Selle harjutuse sooritamiseks läheb sul vaja raskust, hea on, kui sul on kodus hantlid.

Seisa püsti, jalad puusade laiuselt. Võta hantel ja hoides selga sirgena, soorita painutus küljele. Hoia asendit viie sekundi jooksul ning tule algasendisse tagasi. Korda harjutust 10 korda, seejärel vaheta külge. Peale seda võta hantel teise kätte ja tee harjutusteseeria ka teisele küljele.



2. Painutus ette 

Seisa püsti, jalad koos sirgelt. Kummardu ettepoole aeglaselt ja lase oma ülakehal alla vajuda, toeta peopesad vastu põrandat. Kui see peaks olema liiga raske, võta kätega pahkluude ümbert kinni. 

Korda harjutust 10 korda.

3. Mägironija


Kätele toetudes, selg ja käed sirgelt, tõsta vaheldumisi põlvi. Tee 15 harjutust.




4. V - harjutus



Heida selili, käed väljasirutatult üle pea, jalad ja keha sirgelt.  Seejärel tõsta ühe korraga oma ülakeha ja jalad, jälgides, et jalad oleksid sirged. Hoia asendit 5 sekundi vältel ja lasku seejärel tagasi algasendisse. Korda harjutust 10 korda.

5. Jalgratturi pöörded


Seliliasendis, käed kukla taga. Pingutades kõhulihaseid tõsta parem jalg kõverdatult rinna suunas ja painutades ülakeha vii vastamisi vastaskäe küünarnukiga.




6. Plank



Küünartoenglamang, küünarnukid õlgade laiuselt, jälgi, et su keha oleks sirgelt. Toetu varvastele. Hoia asendit 10 - 30 sekundit.



 

Kommentaare ei ole