{ads}

HIDE

Viimased

latest

Puhasta oma maksa selle joogiga ja tee läbi noorenduskuur

  Maks on elutähtis elund, inimese suurim siseorgan, millel on väga palju olulisi ülesandeid nagu valkude lagundamine ja sünteesimine, ...

 


Maks on elutähtis elund, inimese suurim siseorgan, millel on väga palju olulisi ülesandeid nagu valkude lagundamine ja sünteesimine, rasvade töötlemine ja toksiinide väljutamine. Head toitumisharjumused ja terve eluviis aitavad kaasa maksa heale funktsioneerimisele. Alkoholi tarbimine, ülekaal, kolesterool ja mõned ravimid aga mõjuvad maksale kahjustavalt.

Maks on elutähtis, sest ta filtreerib ja puhastab verd ning aitab organismi vabastada toksiinidest. Maksal on suur roll ka immuunsusüsteemi hea toimimise juures.  Maks on tõeline inimkeha laboratoorium, kus ladestatakse rasvlahustuvaid vitamiine (A, E, D ja K) ning samuti glükoosivarusid.
 
 
 


Kui maksa töö on üle koormatud, kannatab selle all kogu organism.

Maksa puhastamine aitab aga kaotada kaalu, leida energiat juurde ja parandada tuju. Lisaks sellele aitab maksa puhastamine noorendada nahka. Maksa soovitatakse puhastada 1-2 korda aastas, soovitavalt enne täiskuud.

Siin välja toodud maksapuhastuse jook aitab:

· Puhastada verd

· Tugevdada immuunsussüsteemi

· Uuendada maksarakke

· Ravida põletikku

· Võidelda erinevate vähivormide vastu

· Toita ja niisutada nahka

· Parandada ainevahetust

· Vabaneda rasvast

· Alandada kolesterooli- ja glükoositaset veres
 
 
 
 


Joogi valmistamiseks läheb vaja:


· 2 sidrunit

· 1 keskmise suurusega kurk

· Peotäis peterselli

· 200 ml vett

Sega kõik ained blenderis või mikseris mahlaks. Joo kuu aja jooksul 1 - 2 korda päevas 1 klaasitäis. Seejärel tee 2 nädalane paus ning uus kuu ajaline kuur.

Kuidas see mahl maksa puhastab? 

Kurk on ideaalne abiline, mis aitab alal hoida tervist ja tagab ilusa naha. Kurk on looduslik diureetiline vahend, mis koosneb 95% veest.

Kurk on tervislik köögivili, mis on kasulik maksale ja neerudele, tänu oma vitamiinide - ja mineraalide sisalduse poolest. Kurk sisaldab samuti sellist põletikuvastast flavonidi, ühte loomulikku ühendit fisetiini, mis ennetab aju enneaegse vananemise eest ja võitleb edukalt steatoosi ehk rasvamaksa vastu. Kurk sisaldab ka rikkalikult antioksüdante, mis aitavad võidelda vabade radikaalide vastu, tugevdavad kudesid ja soodustavad toksiinide väljutamist. Kurgil on organismi puhastav toime.

Lisaks sellele tagab kurk ilusa naha, aidates eemaldada surnud rakke ning stimuleerides rakkude uuenemist.

Sidrun on ideaalne abiline, mis aitab maksa puhastada ja mürkainetest vabaneda. Sidrun stimuleerib sapi eritumist ja kergendab rasvade lagundamist ja väljutamist. See protsess muudab omakorda ainevahetust kiiremaks ja paremaks. Sidrun stimuleerib samuti neerude tööd ja väljutab organismi kuhjunud toksiine tänu oma diureetilisele toimele.

Petersell sisaldab rikkalikult C vitamiini ja on hea kaltsiumi- , magneesiumi - ja rauaallikas. Petersell puhastab maksa ja aitab loomulikul teel maksal vabaneda toksiinidest. 






Kommentaare ei ole