{ads}

HIDE

Viimased

latest

Parimad nipid, kuidas lahti saada päästerõngast talje ümber

  Foto : unsplash / Siora Photograhpy Igal inimesel on miski...

 

Foto : unsplash / Siora Photograhpy

Igal inimesel on miski, mis talle enda juures ei meeldi. Mõni leiab, et ta nina on liiga suur, teine arvab, et tal on laiad puusad või siis on mõni muu probleem. Mis puutub aga "päästerõngasse" talje ümber ehk siis sangadesse, siis selle vastu on olemas mõned väga head nipid. 

Kui sul juba miski enese juures ei meeldi, on sellest raske üle vaadata ja seda ignoreerida. See tekitab komplekse ja võtab enesekindlust ära. Paljud naised on hädas liiga laiade puusade ning vöökohal, puusade ning tuharate piirkonnas oleva rasvakihiga. Tegemist on tselluliidiga ehk siis rasvaga alakehas, mida esineb enamasti just naistel (90% naistel on tselluliit võrreldes 2% meestega). Selle liigse rasva põhjused võivad olla hormonaalsed, geneetilised, toitumisega seoses jne. Õnneks leidub selle vastu aga vahendeid.


Loobu töödeldud toidu söömisest

Kui sa tahad vöökohal olevast rasvakihist vabaneda, pead sa hakkama ise süüa tegema. Töödeldud toit, mida on küll lihtne valmistada ja mida saab igast poest, sisaldab liiga palju kaloreid, soola, suhkrut ja halbu rasvaineid. 

 

Loobu rafineeritud suhkrust

Sinu organism vajab suhkrut. Aga mitte ükskõik millist suhkrut. Rafineeritud suhkur, mida leidub maiustustes ja kondiitritoodetes, saiakestes ja karastusjookides, ei ole kõige parem lahendus. Sa võid neid süüa mõnikord harva. Kõige parem on süüa häid süsivesikuid, mida leidub täisteraviljades (riis ja täisteravilja pasta, kaer... ) puu- ja kaunviljades (kikerherned on kõige paremad). 

 

 

 

Söö valgurikkaid toiduaineid

Valk on tervisele väga hea. Valgud aitavad kasvatada ja toita lihaseid. Selleks, et su keha oleks heas vormis, tuleb sul süüa rohkem valku. Selleks, et tagada oma organismile vajalikku valgukogust, söö piimatooteid, liha, kaunivilju.

 

Söö kiudaineid

Kiudained on tervisele väga kasulikud: nad sisaldavad vähe kaloreid, rohkelt toitaineid ja vitamiine. Puu- ja köögiviljad on kõige paremad kiudainete allikad, lisaks sellele täidavad nad hästi kõhtu ja võtavad magusaisu ära.

 

Punased marjad: parimad abilised

Vaarikad, mustsõstrad, punased viinamarjad ja mustikad aitavad tselluliiti vähendada, takistades vedeliku kogunemist kudedesse. 

 

 


Piira soola tarbimist

Sool tekitab veepeetust ja turseid, seega hoidu liigsest soola tarbimisest. 

 

Ära unusta sporti teha

See on kõige tõhusam vahend, mis aitab sul päästerõngast talje ümber vabaneda. Hüppa näiteks hüppenööriga iga päev ja tulemused ei lase ennast kaua oodata. 

 

Masseeri

Masseeri ise ennast, näpistades pöidla ja nimetissõrmega nahka ning teise käe sõrmedega rullides tselluliiti.

 

 

 

 


 

 

 

 


Kommentaare ei ole