{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 31. detsember

  Foto : unsplash / Marisol Benitez Jäär Armastus. ...

 

Foto : unsplash / Marisol Benitez

Jäär

Armastus. Hoolimata sellest, et täna on vana aasta viimane õhtu, oled sa ikka veel pahane oma elukaaslase peale ja sul on raske talle andestada tema väikeste eksimuste pärast. Töö. Sa ei suuda tööpäeva lõppu ära oodata ja oled oma mõtetega juba aastavahetuse juures. Tervis. Naudi elu, kõik läheb hästi. Raha. Tõenäoliselt ei hakka sa täna kokku hoidma ja lubad endale mõningaid suuremaid kulutusi. 

Soovin,  et uus aasta tooks sulle palju õnne, armastust ja tervist!


Sõnn

Armastus. Sa hoiad täna kiivalt oma silma elukaaslase peal, kartuses, et ta läheb mujale vaatama. Vana-aasta lõpp peaks tulema rahulik, kui sa suudad hoida keelt rohkem hammaste taga ning kontrollid paremini oma käitumist. Töö. Lepi kõikide inimestega ära, kellega sul on olnud erimeelsusi. Tervis. Ka mõtted ravivad. Raha. Ära muretse nii palju.

Toogu uus aasta sulle palju õnne ja rõõmu igasse päeva!


Kaksikud

Armastus. Sa oled pettunud, sest sul olid tänaseks õhtuks hoopis teised plaanid. Sa mõtled tõsiselt oma suhte tuleviku üle ja kahtled, kas sa oled teinud õige valiku. Töö. Sinu pingutused kannavad vilja. Tervis. Naudi elu ja ära muretse oma tervise pärast. Raha. Ära usu kõike, mida sulle räägitakse.

Soovin sulle head uut aastat, mis täidaks kõik su soovid


Vähk

Armastus. Su mõtted on endiste päevade ja endiste inimeste juures, kellega sa kunagi uut aastat vastu võtsid. Töö. Töö juures valitseb pühademeeleolu ja see meeldib sulle. Tervis. Kõik läheb hästi. Raha. Ära kuluta kõike oma sääste ära.

Olgu uue aasta igas päevas armastust, õnne ja hingerahu

 


Lõvi

Armastus. Kui su kallim on otsustanud võtta uue aasta jonnides ja mossitades vastu - ära tee välja ja ära lase tal oma õhtut ära rikkuda. Töö. Sul on tõsiseid raskusi keskendumisega, su mõtted on paratamatult tänase õhtu juures. Tervis. Sa oled heas vormis ning võimeline suurteks tegudeks. Raha. Sul on uueks aastaks suured plaanid.

Head vana-aasta lõppu ja õnnelikku uut aastat! 


Neitsi

Armastus. Sa leiad, et su elukaaslane oleks võinud vähemalt natukenegi pingutada, eriti täna... Töö. Sul on uueks aastaks väga suured plaanid. Tervis. Ära muretse, kõik läheb hästi. Raha. Usu imedesse.

Toogu uus aasta sulle palju armastust, lootust ja õnne! 


Kaalud

Armastus. Ära flirdi kõigiga. Töö. Sa ei talu rutiini ja ei suuda tööpäeva lõppu ära oodata. Tervis. Täna läheb kõik hästi. Raha. Head võimalused võivad avaneda.

Soovin sulle õnnelikku ja väga head uut aastat!

 

Skorpion

Armastus. Ära ole nii nõudlik oma elukaaslase vastu. Töö. Ära lase oma tööasjadel üle pea kasvada. Tervis. Mitte ükski planeet ei mõjuta täna su tervise sektorit, kõik peaks hästi minema. Raha. Katsu olla kokkuhoidlikum.

Olgu igas sinu uue aasta päevas õnne, tervist ja armastust

 

 

Ambur

Armastus. Teil on raske elukaaslasega ühisele arvamusele jõuda. Ärge hakake täna õhtu arveid klaarima. Töö. Ära kiirusta liiga palju. Tervis. Terviseprobleemid ei tohiks sulle täna muret valmistada. Raha. Ära kuluta kõiki oma sääste täna ära.

Vii uuel aastal oma unistused ellu!

 

Kaljukits

Armastus. Katsu rääkida rahulikult ja ära muutu liiga emotsionaalseks. Töö. Sa oled juba pühademeeleolus ja mõtled kannatamatult tänasele õhtule. Tervis. Kõik läheb hästi, muretsemiseks pole põhjust. Raha. Sa võid hakata suuremaid plaane tegema.

Uus aasta toob sulle palju häid võimalusi, armastust ja head õnne kõikides su ettevõtmistes!

 

Veevalaja

Armastus. Sul on raske mõnikord usaldada oma elukaaslast. Eriti täna, sest sul on tunne, et ta võib võtta ühendust ühe inimesega oma minevikust. Töö. Hea meeleolu valitseb töö juures. Tervis. Sa oled väga heas vormis. Raha. Ära kaota mõistust.

Head vana aasta lõppu ja head uut aastat! 

 

Kalad

Armastus. Täna võib su tee ristuda ühe inimesega, keda sa niipea ei unusta. Töö. Katsu hoida distantsi mõnede kolleegidega, kellel on kombeks näha kõiges halba. Tervis. Midagi tõsist ei ole sul vaja karta. Raha. Juba varsti peaksid kõik su mured kaduma.

Soovin, et uus aasta tooks su ellu palju õnne, tervist ja armastust!



Kommentaare ei ole