{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 10. detsember

  Foto : unsplash / Kelly Sikkema Jäär Armastus. Ka...

 

Foto : unsplash / Kelly Sikkema

Jäär

Armastus. Katsu midagi ette võtta, et igapäevase rutiini vastu võidelda. Töö. Õhus on pingeid, kolleegidega võib tekkida eriarvamusi. Tervis. Sa peaksid olema täna üsna heas vormis, kasuta oma energiat targalt ära ja katsu sporti teha. Raha. Sa pead midagi ette võtma, et oma majanduslikku olukorda päästa.

Väike nõuanne: hoia oma lähedasi

 

Sõnn

Armastus. Ära mõtle üle ja ära pane oma kaaslase pähe iseenda mõtteid ning arvamusi. Töö. Sa igatsed vahelduse järele. Tervis. Täna ei tohiks tervis sulle probleeme tekitada. Raha. Kui sa kulutaksid vähem, oleks su majanduslik seis parem.

Väike nõuanne: võta aega iseendale ja loe mõnda head raamatut

 

Kaksikud

Armastus. Mõned suhtlemisprobleemid võivad tekkida. Töö. Sul on tunne, et su töö ei edene ja see mõjub sulle vaimselt kurnavalt. Tervis. Sa oled heas vormis ning tunned ennast hästi. Raha. Kui sa valvad oma kulutusi, ei tohiks sul probleeme ette tulla.

Väike nõuanne: keegi ei saa sinu eest otsuseid vastu võtta

 

Vähk

Armastus. Katsu rohkem mõtelda enne, kui sa midagi ütled, mis võib teisele haiget teha. Töö. Täna puudub sul lihtsalt motivatsioon ja sa ei suuda päeva lõppu ära oodata. Tervis. Sa oled väsinud ja vajad puhkust. Raha. Kõik läheb hästi, su rahaline seis peaks hakkama tasapisi paranema.

Väike nõuanne: ole sina ise, sa ei peagi kõikidele meeldima

 

 

 

Lõvi

Armastus. Ära näe oma elukaaslases ainult vigu. Katsu näha ka seda, mis temas head on. Töö. Mõned probleemid võivad tekkida. Katsu jääda rahulikuks igas olukorras. Tervis. Kõik läheb hästi, su enesetunne on hea ja see mõjutab ka su üldist tervist. Raha. Praegu on su väljavaated üsna hea, katsu siiski mitte kõige ühekorraga ära kulutada.

Väike nõuanne: ära ela minevikus

 

Neitsi

Armastus. Hoolimata sellest, et sa tunned tõmmet ühe kolmanda isiku vastu, ei tohiks sa kiusatusele järgi anda. Ära unusta, et ausus on iga suhte alus. Töö. Võta asju rahulikumalt ja ära kurna ennast ära. Tervis. Terviseprobleemid peaksid hakkama kaduma. Raha. Tänane päev ei ole kõige parem investeerimiseks. 

Väike nõuanne: ära ketra oma peas kogu aeg musti mõtteid, asenda oma halvad mõtted headega ja sa teed endale suure teene

 

Kaalud

Armastus. Sa ei ole kindel enam ise ka, mida sa tegelikult tahad. Töö. Tänane päev võib sulle tuua väga häid uudiseid tööasjades. Tervis. Katsu rohkem liikuda ja vähem süüa. Raha. Mõned suuremat sorti kulutused võivad tekkida. 

Väike nõuanne: kui sa hakkad iseendasse rohkem uskuma, võid sa suuri asju korda saata

 

Skorpion

Armatus. Ära salva nii teravalt! Pärast oled sa ise õnnetu. Töö. Täna pead sa lahendama mõned delikaatset laadi probleemid ära. Tervis. Katsu regulaarsemalt spordiga tegeleda. Raha. Head uudised ei ole enam kaugel! 

Väike nõuanne: õnn on igal pool, kui sa õpid hindama kõike seda, mis sul juba olemas on

 

 

 

Ambur

Armastus. Su elus on olnud paremaid päevi. Töö. Sa pead olema täna kannatlikum, sest kõik ei lähe sinu ootuste kohaselt. Tervis. Katsu rohkem liikuda ja ära vaata liiga palju telekat. Raha. Katsu rohkem oma kulutusi piirata.

Väike nõuanne: ära kaota oma optimistlikku meelt

 

Kaljukits

Armastus. Sa vajad kedagi, kes sind mõistaks ka ilma sõnadeta. Töö. Võib-olla tehakse sulle täna üks väga hea pakkumine. Tervis. Oma tervise pärast pole sul täna vaja muretseda. Raha. Hoia rohkem kokku.

Väike nõuanne: unista suurelt ja mõtle rohkem sellele, mida sa tahad

 

Veevalaja

Armastus. Su praegune elu ei paku sulle rahuldust, sa igatsed millegi muu järele. Töö. Ära levita kuulujutte ja hoidu liiga peesimistlikest inimestest eemale. Tervis. Hoia rohkem oma tervist. Raha. Väike rahaingel võib sind külastada sellel nädalal.

Väike nõuanne: unusta täna kõik oma probleemid

 

Kalad

Armastus. Su paarisuhe ei ole hetkel kõige parem, katsu midagi ette võtta enne, kui asjad hullemaks lähevad. Töö. Sa mõtted on tööasjadest kaugel. Tervis. Sa peaksid olema heas vormis täna. Raha. Ava silmad, sest head võimalused võivad täna tekkida, mis võimaldavad sul oma majanduslikku järge parandada.

Väike nõuanne: ära muretse nii palju

Kommentaare ei ole