{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 12. detsember

  Foto : unsplash / John Price Jäär Armastus. Sa ot...

 

Foto : unsplash / John Price

Jäär

Armastus. Sa otsustad täna suud puhtaks rääkida ja minna uude aastasse ilma saladusteta. Töö. Tänane õhkkond ei soodusta keskendumis, sa ei suuda päeva lõppu ära oodata. Tervis. Hoia rohkem oma tervist ja söö natukenegi tervislikumalt. Raha. Ära kiirusta laenuda võtmisega, võib-olla avanevad sulle paremad võimalused.

Väike nõuanne: mõtle sellele, mida sa tahad, mitte sellele, mida sa ei taha

 

Sõnn

Armastus. Katsu leida lahendus oma suhtlemisprobleemidele. Töö. Ära muutu nii emotsionaalseks täna ja ära näita kõigile välja, mis su südames toimub. Katsu jääda väärikaks igas olukorras. Tervis. Ära unusta oma tervise eest hoolt kanda ja sporti teha. Raha. Su elus on olnud paremaid aegu.  

Väike nõuanne: katsu säilitada igas olukorras rahu


Kaksikud

Armastus. Su suhtes on olnud paremaid aegu, midagi tõsist õnneks ka lahti ei ole. Te peate lihtsalt teineteist taas leidma. Töö. Sa ei tunne end täna hästi, eriti, kui sa pead puudutama finantsküsimusi. Tervis. Sa peaksid olema täna heas vormis, kasuta seda ära, et tegeleda spordiga. Raha. Su olukord on hetkel natuke keeruline aga mitte lootusetu.

Väike nõuanne: imed juhtuvad siis, kui sa lõpetad muretsemise


Vähk

Armastus. Organiseeri täna romantiline õhtusöök küünlavalgel. Töö. Sul on väga raske oma tööle keskenduda. Tervis. Su enesetunne ei ole just kõige parem, katsu leida võimalus, mis aitab sul stressi maandada. Raha. Võrdle erinevaid hindu enne, kui midagi ostad.

Väike nõuanne: kõik on võimalik sellele, kes usub

 

 


Lõvi 

Armastus. Sa otsid rahu ja harmooniat. Töö. Ära võta kõiki probleeme samaaegselt käsile. Tervis. Sa oled heas vormis, ära siiski kurna ennast ära. Raha. Juba varsti võib väike rahalaev kohale jõuda. 

Väike nõuanne: ole iseenda vastu parem


Neitsi

Armastus. Elu võib sind kokku viia täna ühe väga toreda inimesega, kellega sul tekib kohe hea suhe ent kahjuks ei ole ta enam vaba. Töö. Sa mõtled üha rohkem ja rohkem töökoha vahetuse peale. Tervis. Kui sa muudad oma eluviise paremaks, paraneb ka su tervis. Raha. Ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: anna endale rohkem puhkust


Kaalud

Armastus. Praegu peaks su suhe olema nii ilus, et sa unustad kogu ülejäänud maailma. Töö. Katsu oma tööd paremini organiseerida. Tervis. Sa vajad puhkust kiiremas korras. Raha. Sa oled hakanud liiga palju kulutama.

Väike nõuanne: ole lootusrikkam

 

Skorpion

Armastus. Ära pane oma mõtteid teise inimese pähe, katsu parem oma elukaaslast paremini mõista. Töö. Võib juhtuda, et sulle tehakse täna väga hea pakkumine. Tervis. Katsu enne pühi natuke kergemalt süüa. Raha. Laenude võtmiseks ei ole kõige õigem aeg.

Väike nõuanne: ole täna lihtsalt õnnelik

 

 

 

Ambur

Armastus. Sinu ja su kallima vahel on rohkem erimeelsusi ja see peaks sind valvsaks tegema. Töö. Mõned viivitused ja takistused võivad tekkida, sina näed kõiges selles ainult lisaprobleeme. Tervis. Su terviseprobleemid peaksid hakkama kaduma. Raha. Ära kuluta kõiki oma sääste ära.

Väike nõuanne: tunne oma piire

 

Kaljukits

Armastus. Ära otsi seiklusi. Töö. Ära ole liiga kannatamatu täna, iga asja jaoks on oma aeg. Tervis. Tervis peaks sul praegu olema väga hea, hoidu siiski kõikidest liialdustest. Raha. Ära laena välja oma raha ega võta võlgu. 

Väike nõuanne: ära mõtle oma muredele

 

Veevalaja

Armastus. Katsu ise muuta oma suhet paremaks. Töö. Ära tee välja kõigest, mis sulle öeldakse ja ära võta kõike isiklikult. Tervis. Kõik läheb hästi ja muretsemiseks pole põhjust. Raha. Täna ei ole kõige parem päev investeerimiseks. 

Väike nõuanne: kõik juhtub mingil põhjusel


Kalad

Armastus. Pea oma lubadustest kinni. Töö. Praegune aeg ei ole kõige kindlam ja see paneb sind muretsema. Tervis. Ära kurna ennast liiga palju ära ja katsu paremini oma tööasju organiseerida. Raha. Võta endale rohkem mõtlemisaega.

Väike nõuanne: mõtle rohkem rõõmsaid mõtteid, kui muremõtteid.

Kommentaare ei ole