{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 9. detsember

Foto : unsplash / Aaron Burden    Jäär Armastus. Su...

Foto : unsplash / Aaron Burden

 

 Jäär

Armastus. Su suhe on muutunud liiga rutiinseks, võta midagi ette enne, kui on liiga hilja. Töö. Ära kurna ennast täna ära vaimselt: hoia eemale lahkhelidest ja katsu lepitada töökaaslasi. Tervis. Sa pead tõsiselt hakkama spordiga tegelema, sest see on hea su tervisele. Raha. Ära ole liiga ahne. 

Väike nõuanne: ära räägi nii avalikult oma elust

 

Sõnn

Armastus. Ära mossita nii palju ja katsu paremini suhelda ja olla mõistvam. Töö. Ära lase ennast mõjutada nii palju teiste arvamusest, see, mida sina endast arvad, on kõige tähtsam. Tervis. Hoidu liigsest kohvist ning alkoholi tarbimisest, su keha vajab puhkust. Raha. Hoia oma raha ja ära kuluta nii palju. 

Väike nõuanne: ära kaota lootust

 

Kaksikud

Armastus. Sa pead mõistma, et kõik inimesed on erinevad ja ei mõtle nii nagu sina. Igal inimesel on oma vaatenurk ja arusaamised, mis on talle omased. Ära oota teistel võimatut. Töö. Parem, kui sa ei võtaks enda peale täna liiga suuri kohustusi. Tervis. Katsu maandada oma pingeid sest stress ei ole hea tervisele. Raha. Ära võta laenu ega laena ise ma raha välja, see võib sulle probleeme kaasa tuua.

Väike nõuanne: mõtle täna ainult häid mõtteid, mõtle sellele, mida sa tahad ja mitte sellele, mida sa ei taha

 

Vähk

Armastus. Sa ei taha anda aru kõikidest oma tegemistest, see ärritab sind. Töö. On hetki, mil sa tunned jõuetust ja leiad, et sind ei mõisteta. Tervis. Katsu sporti teha, su tervis on sulle selle eest tänulik. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju ja võta kasutusele vastavad meetmed.

Väike nõuanne: katsu näha rohkem head, kui halba

 

 

 

Lõvi

Armastus. Enne tegutsemist mõtle oma tegude tagajärjele. Töö. Sa võid täna endale saada ühe olulise projekti elluviimise. Tervis. Sa peaksid olema praegu heas vormis, ära siiski kurna ennast ära. Raha. Hoia rohkem kokku praegusel perioodil. 

Väike nõuanne: ära pea nii pikka viha ja andesta teistele ja iseendale

 

Neitsi

Armastus. Kui sa ei õpi andestama, ei muutu midagi paremaks. Töö. Sul on tunne, et asjad ei liigu sugugi ja see muudab sind rahutuks. Tervis. Kui viimasel ajal on sul olnud oma tervisega probleeme, siis nüüd peaks su tervis hakkama paranema. Raha. Sa kulutad liiga palju viimasel ajal ja õigete asjade pärast, katsu siiski kõik oma kulutused üles märkida.

Väike nõuanne: muuda oma vaatenurka ja kogu su elu muutub


Kaalud

Armastus. Ole siiram ja avatum oma kaaslasega suheldes, nii hoiad sa ära arusaamatusi. Töö. Ära oota, et probleemid lahenevad iseenesest. Tervis. Sa oled muutunud liiga negatiivseks ja pessimistlikuks, see aga ei tee head sinu tervisele. Raha. Mõned materiaalsed probleemid võivad tekkida.

Väike nõuanne: ära ärritu pisiasjade pärast ja katsu võtta asju filosoofiliselt


Skorpion

Armastus. Materiaalset laadi probleemid tekitavad pingeid koduseinte vahel. Töö. Tänane päev ei ole just kõige parem. Tervis. Ära unusta enda tervise eest hoolitseda. Raha. Ära torma kulutama kohe, kui võimalus selleks avaneb.

Väike nõuanne: ära unusta neid, kes tunnevad huvi sinu käekäigu vastu

 

 


Ambur

Armastus. Sinu paarisuhe ei ole praegusel hetkel just kõige parem, katsu leida aega, et omavahel rääkida südamest südamesse. Töö. Ole täna ettevaatlik ja ära tee midagi, mida võidakse valesti tõlgendada. Tervis. Ära söö liiga palju punast liha, selle asemel söö rohkem köögivilju. Raha. Sa otsid võimalusi lisa-sissetulekuteks.

Väike nõuanne: ole sihikindlam ja vii oma eesmärgid ellu


Kaljukits

Armastus. Praegusel hetkel pole sul aegagi, et tegeleda oma armueluga, sul on liiga palju muid probleeme, mida lahendada. Töö. Praegune õhkkond on halb töö juures. Ümbritse end nendega, kes nakatavad ka teisi oma hea tujuga. Tervis. Tervis ei ole sul praegu just kõige parem. Raha. Piira oma kulutusi ja ole mõistlikum.

Väike nõuanne: ära vaidle nendega, kes ei tahagi teiste arvamusest aru saada


Veevalaja

Armastus. Ära anna kiusatusele järele ja ära mine vaatama, kas rohi on mujal rohelisem. Töö. Mõned pinged võivad tekkida töökaaslastega. Tervis. Muuda oma toitumist paremaks, kui sa tahad lahti saada väsimust ja saada energiat juurde. Raha. Hoia rohkem kokku ja leia võimalusi investeerimiseks.

Väike nõuanne: ära luba endale täna ühtegi muremõtet pähe


Kalad

Armastus. Sa tunned suuremat stressi ning ärritud rutem, selle all kannatab eelkõige su pere. Töö. Tänane päev ei tule just kõige parem, mõned raskused võivad tekkida, ära kaota lootust, päeva lõpuks lahenevad kõik probleemid. Tervis. Sa ei ole täna just kõige paremas vormis. Raha. Ära raiska liiga palju.

Väike nõuanne: mõtle ainult häid mõtteid

Kommentaare ei ole