{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 16. detsember

  Foto : unsplash / Jessica Fadel Jäär Armastus. Ol...

 

Foto : unsplash / Jessica Fadel

Jäär

Armastus. Ole heatahtlikum ja lahkem nende vastu, keda sa armastad. Pööra tähelepanu ka nende soovidele ja vajadustele. Töö. Ära ole liiga tormakas praegusel ajal. Tervis. Katsu rohkem puhata, nii muutuvad su suhted teiste inimestega palju paremaks. Raha. Katsu võimaluse korral rohkem kokku hoida. Parem on probleeme ennetada.

Väike nõuanne: sul on alati võimalus valida oma mõtteid

 

Sõnn

Armastus. Sa ei ole päris kindel, kas sa ikka oled oma kaaslasega õnnelik. Töö. Kõik läheb hästi, töö juures valitsev õhkkond on rahulik ja sinu käes edeneb kõik. Tervis. Midagi tõsist sul karta ei ole vaja. Raha. Väiksemad probleemid peaksid lahenema ja sa võid leida võimalusi oma sissetulekute kiireks kasvatamiseks.

Väike nõuanne: ära kaota lootust

 

Kaksikud

Armastus.Võimalik, et täna lähevad teie vaated elukaaslasega lahku ühes küsimuses. Töö. Suuremaid vahejuhtumeid ei tohiks täna ette tulla. Tervis. Hoolitse oma tervise eest rohkem. Raha. Kaalu kõik ostud eelnevalt läbi.

Väike nõuanne: ära räägi kõikidele oma elust

 

Vähk

Armastus. Keegi armastab sind ja räägib sulle varsti oma tunnetest. Töö. Katsu lahendada kõik arusaamatused kolleegidega. Tervis. Täna peaksid sa olema heas vormis. Raha. Mitte midagi märkimisväärset ei tohiks täna juhtuda.

Väike nõuanne: võta täna vastu üks hea otsus

 

 

 

Lõvi

Armastus. Sind on ees ootamas üks väga ilus ja romantiline õhtupoolik. Töö. Su karjäär on tõusuteel. Tervis. Kui sa magaksid rohkem, oleks su tervis parem. Raha. Ära praegu mõtle reisimise peale.

Väike nõuanne: kõik läheb hästi, kui sa hakkad rohkem iseendasse uskuma

 

Neitsi

Armastus. Sa igatsed selle järgi, et keegi sinu eest hoolitseks ja mõistaks sind rohkem. Töö. Võitle oma ideede eest ja tee oma hääl kuuldavaks. Tervis. Kõik peaks hästi minema. Raha. Mitte midagi hirmsat sul karta ei ole vaja, sellegipoolest oleks hea, kui sa piiraksid oma kulutusi.

Väike nõuanne: õnn on sinu enda sees

 

Kaalud

Armastus. Ära ehita müüre enda ümber ja õpi paremini suhtlema. Töö. Ole ambitsioonikam ja ära lepi keskpärasusega. Tervis. Sa oled heas vormis praegu. Raha. Head võimalused võivad täna tekkida. 

Väike nõuanne: hoolitse rohkem oma sõprade ja lähedaste eest

 

Skorpion

Armastus. Sa hakkad nägema oma elukaaslast hoopis teise pilgu läbi. Töö. Hea edu saadab sind praegusel perioodil. Tervis. Tervis peaks sul praegu olema väga hea. Raha. Ära kuluta liiga palju. 

Väike nõuanne: näe teistes rohkem head, kui halba

 

 

 

Ambur

Armastus. Praegu on su suhe kallimaga väga hea, te usaldate teineteist ja olete oma eluga rahul. Töö. Ole kannatlik ja oota, kuni see tööpäev läbi saab, paremad päevad ei ole enam kaugel. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset ei tohiks täna juhtuda. Raha. Piira oma kulutusi.

Väike nõuanne: ära usalda kõiki inimesi

 

Kaljukits

Armastus. Võib juhtuda, et üks inimene avaldab sulle täna armastust. Töö. Ära tegele liiga paljude asjadega korraga. Tervis. Katsu rohkem spordiga tegeleda. Raha. Mõned suuremad väljaminekud võivad tekkida.

Väike nõuanne: muud aoma vaatenurka

 

Veevalaja

Armastus. Sa tahad olla õnnelikum. Töö. Tõenäoliselt saad sa ühe väga hea pakkumise. Tervis. Kõik läheb hästi. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini.

Väike nõuanne: ära ole nii pessimistlik

 

Kalad

Armastus. Sa tahad, et su elukaaslane sulle rohkem tähelepanu pööraks. Sul on tunne, et te eemaldute teineteistest. Töö. Rahulik tööpäev on sind ees ootamas. Tervis. Ühtegi probleemi ei tohiks täna tekkida. Raha. Otsi võimalusi investeerimiseks. 

Väike nõuanne: ära lase teiste halval tujul oma päeva rikkuda

 

Kommentaare ei ole