{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 8. detsember

  Foto : unsplash / Tessa Rampersad  Jäär Armastus....

 

Foto : unsplash / Tessa Rampersad

 Jäär

Armastus. Miks sa arvad, et teised mõtlevad samu mõtteid nagu sina? Ära kujuta endale liiga palju ette ja su elu muutub palju ilusamaks. Töö. Sa oled motiveeritud, tead, mida sa tahad ja oled otsustanud saada oma tahtmist. Tervis. Kontrolli oma hammaste tervist. Raha. Su majanduslik olukord peaks märkimisväärselt hakkama paranema.  

Väike nõuanne: ära unusta oma neid, kes sinust hoolivad


Sõnn

Armastus. Väikesed arusaamatused võivad tekkida sinu paarisuhtes. Töö. Hea edu saadab sind su ettevõtmistes. Tervis. Sa oled hakanud liiga palju sööma, katsu end rohkem vaos hoida ja lase oma organismil puhata. Raha. Viimaste kuude probleemid peaksid hakkama kaduma.

Väike nõuanne: ära võta kõike liiga isiklikult


Kaksikud

Armastus. Armukadedus võib tekitada probleeme. Töö. Loo usalduslikemaid suhteid nendega, kes võivad sind karjääri tegemise juures aidata. Tervis. Sa võid tunda täna suuremat väsimust. Katsu rohkem puhata. Raha. Sissetulekud peaksid hakkama suurenema.

Väike nõuanne: ära oota, et teised sind õnnelikuks teevad, sina ise oled oma õnne sepp


Vähk

Armastus. Ära lase ennast ära meelitada ilusatest sõnadest. Töö. Tõenäoliselt on sind ees ootamas väga hea päev. Tervis. Sa võid olla natuke närvilisem ja ärrituda liiga ruttu. Raha. Rahaprobleemid ei tohiks sulle muret valmistada täna.

Väike nõuanne: ära kaota lootust

 

 


Lõvi

Armastus. Sa tunned suuremat üksindust ja ei usu enam armastusse. Töö. Kõik läheb hästi ja sa avaldad muljet. Sinu tööga ollakse rahul. Tervis. Hoia oma tervist ja ära söö nii palju. Raha. Sa võid sellel nädalal saada suurema summa raha.

Väike nõuanne: õpi rahulikult rääkima ja ära ole nii emotsionaalne


Neitsi

Armastus. Sind köidab see, mis pole sinu oma. Töö. Su pingutusi kroonib edu, head uudised ei ole enam kaugel. Tervis. Sa tunned suuremat väsimust täna, ära unusta vett juua ja puhata. Raha. Ära unusta maksta kõigepealt iseendale. 

Väike nõuanne: mõtle ainult häid mõtteid täna


Kaalud

Armastus. Katsu midagi ette võtta, et liiga palju rutiini sinu paarisuhtesse ei tekiks. Töö. Sa tahad uusi väljakutseid ja tunned igavust. Tervis. Ära söö seda, mis pole su tervisele hea. Raha. Ära tegele kahtlaste tehingutega.

Väike nõuanne: sa pead sellega leppima, et inimesed on erinevad ja kõik ei mõtle nii nagu sina


Skorpion

Armastus. Su muretsed oma tuleviku pärast ja ei ole oma praeguse elukorraldusega rahul. Töö. Sa tead, keda sa usaldada võid ja keda mitte. Tervis. Sa võid tunda pealelõunal suuremat väsimust. Sa oled ennast viimasel ajal liiga palju ära kurnanud. Raha. Hea õnn saadab sind praegu rahaasjades, kasuta seda ära.

Väike nõuanne: ära mõtle hommikust õhtuni halbu mõtteid

 

 

Ambur

Armastus. Su elus on olnud paremaid aegu. Töö. Sul on väga head väljavaated, jätka samas vaimus. Tervis. Ära riku oma silmi ära ja veeda vähem aega ekraanide taga. Raha. Head võimalused avanevad sulle.

Väike nõuanne: ära lase teistel oma probleeme lahendada


Kaljukits

Armastus. Üksindus teeb sulle haiget. Töö. Tänane päev tuleb eriti hea. Tervis. Hoidu kõikidest liialdustest, maga rohkem, söö tervislikumalt ja ära tarbi alkoholi. Raha. Ole kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: ära anna alla


Veevalaja

Armastus. Sa mõtled rohkem oma tööasjade, kui paarisuhte peale. Töö. Tänane päev ei tohiks sulle probleeme kaasa tuua. Tervis. Kui sul on raskusi magamisega, siis ära söö õhtul liiga rammusat toitu. Raha. Otsi võimalusi, kuidas oma rahakapitali paigutada. 

Väike nõuanne: õpi iseennast paremini tundma ja su elu muutub paremaks


Kalad

Armastus. Praegu ei mõtle sa palju oma elukaaslase peale, sul on muidki muresid. Töö. Sa tead mida tahad ja oled valmis kõigeks, et seda saada. Tervis. Sa oled küll heas vormis aga vaimselt väsinud. Raha. Head uudised peaksid täna kohale jõudma. 

Väike nõuanne: kuluta oma energiat targalt

Kommentaare ei ole