{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mille pärast on paljud inimesed õnnetud? Kui suurt osa mängivad siin harjumused, millest on lihtne vabaneda?

  Kõik inimesed tahaksid ju tegelikult elada õnnelikult ja tunda end hästi. Alati aga ei ole see võimalik ja paljud inimesed ei tea, k...

 


Kõik inimesed tahaksid ju tegelikult elada õnnelikult ja tunda end hästi. Alati aga ei ole see võimalik ja paljud inimesed ei tea, kuidas sellest nõiaringist välja tulla, mis ei lase neil elada nii, nagu nad südamepõhjas seda sooviksid. Paljud inimesed on ümbritsetud iga päev probleemidega, millest nad üle ei saa, mis jätavad nende hinge valusa jälje ja muudavad nende mõttelaadi kibestunuks. Tänu sellele muutub nende maailmavaade, kaob hingerahu ja rõõmus meel. Kuidas sellistest halbadest harjumustest lahti saada, mis takistavad sul elada õnnelikult? Vaatame kõigepealt järele, millised harjumused muudavad inimese enda õnnetuks?


Vaata järele, kas sina oled ka selliste inimeste seas? 

1. Sa hädaldad pidevalt

Selle asemel, et leida lahendusi, ei suuda sina oma muredest kaugemale näha. Niipea, kui võimalus avaneb, tahad sa oma südant kergendada ja räägid kõigile, kui raske sul on. Selline harjumus on paljudel inimestel aga seda on võimalik muuta tänu tugevale tahtejõule. Lihtsalt peab õppima endale sisendama, et kõik läheb hästi, kõigest on võimalik üle saada ja rääkima rohkem positiivsetest, kui negatiivsetest asjadest. Ja elu su ümber muutub.



2. Sa haletsed iseennast ja kristiseerid liiga palju teisi

Üksi ei tunne sa end hästi, teiste kõrval aga tunned sa alaväärsuskompleksi. Sa vajad teiste heakskiitu ja mõtled alati sellele, mida teised arvavad. Teistes näed sa aga palju vigu ja ei hoia oma sõnu selle kohta pealt kokku. Sa pead laskma teistel olla sellised nagu nad on ja lõpetama selle pideva kriitika teiste aadressil.

3. Sa elad üle oma võimete

Me elame väga materialistlikus ühiskonnas, kus õnn sõltub suurel määral sellest, kui palju asju sul on ja kui hea elu sa endale lubada võid. Rahaga saab osta aga väga üürikest rahulolutunnet, mis ei jää kestma ja aja jooksul kaob. Rahaga ei saa osta õnne. Õnn on iga inimese enda sees ja poest seda osta ei saa.



4. Sul on halvad sõltuvusharjumused

Inimesel, kes ei tunne end hästi, on kalduvus alati liialdada mõningate halbade harjumustega, nagu söömine, alkoholi tarbimine, narkootilised ained jne. Kõige sellega, millel on tervisele kahjulik toime. Selleks, et olla õnnelik ja oma hingerahu alles hoida, on vaja emotsionaalset tasakaalu hoida.

5. Sa nutad minevikku ja möödunud päevi taga

Minevikust võib õppida aga minevikku tagasi enam ei saa. Sellepärast ei maksa liiga palju minevikku taga nutta, sest see halb harjumus muudab sind kurvaks ja õnnetuks aga seda sa ju ei taha?

6. Sa tunned hirmu ja ebakindlust tuleviku ees

Iga inimene peab mõtlema, kuidas paremini oma elu elada ja organiseerida. Aga liigne muretsemine ja hirmu tundmine homse päeva ees ei ole tervisele hea. Ära mõtle liiga palju tuleviku ega mineviku peale, kui sa tahad õnnelik olla. Ela praeguses hetkes ja naudi seda.

7. Sa lased hirmul oma elu juhtida

Hirm võib sind halvata ja takistab sul tegutseda ka siis, kui sul on kõik olemas, et edu saavutada. Pidev hirmus ja kartuses elamine paneb sind mõtlema valesti ja halvasti nii iseendast, kui ka teistest. Saa oma hirmudest üle, kui sa tahad muuta oma elu rahulikumaks ja õnnelikumaks.

8. Sa jätad kõik homse peale

Sa võid tunda väsimust ja stressi tänu igapäevase elu kiirusele ja unustada omaenda soovid ja vajadused. Selleks aga, et elada õnnelikult, peavad sul olema ka oma soovid ja eesmärgid, mille kallal sa pead iga päev natukenegi töötama.

9. Sa räägid kuulujutte edasi

Teiste ellu sekkumine, selle asemel, et omaenda eluga tegeleda, on väga halb harjumus, millest sa lihtsalt pead lahti saama. Kui sa tahad olla õnnelik, siis pead sa õppima keskenduma rohkem iseendale ja oma isiklikule elule, mitte muutma teiste inimeste elu raskeks enda ümber.



10. Salaviha pidamine

Kui sa ei suuda minevikus läbi elatud pettumustest üle saada ja mõtled sellele veel tihti, siis oled sa kibestunud inimene. Sa pead õppima end sellest halvast harjumusest vabastama, sest see ei lase sul õnnelikuks saada.

11. Sul on halvad toitumisharjumused

Kui sa sööd valesti ja palju, siis jääb sul puudu vajalikust energiast, tegutsemisvõimest, sa võtad kaalus juurde ja võid saada depressiooni.

12. Sa näed oma probleeme suuremas valguses, kui nad on

Õnnetud ja kurva loomusega inimesed dramatiseerivad sageli kõike üle, mis nende endi elus ja ümberringi toimub ja aset leiab. Selle asemel, et rääkida kõigest sellest, mis valesti on, katsu leida konkreetseid lahendusi oma probleemidele.


Kommentaare ei ole